TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu Oyun Dünyası Oyun Dünyası

Oyun Dünyası Oyun dünyası ile ilgili son gelişmeler , fragmanlar , röportajlar ...

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Seçenekler Stil
Okunmamış 29 Ağustos 2007, 21:18   #1
nightmare666
nightmare666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Fahrenheit PS2 X-BOX PC (Benzersiz Deneyim)

Oyunlarda hep aynı konu aynı senaryo bıktım artık diyenlere çok farklı bir deneyim 24 dizisi gibi gerçek zamanlı Sims gibi hayatın ihtiyaçları beslenme WC gibi herşey mevcut birde harika bir konu eklenince demeyin keyfine 6 yaşımdan beri oyun oynuyorum böyle bir deneyim yaşamadım abartmıyorum oyunu bitirdikten sonra günlerce etkisinde kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum İngilizce bilmeniz gereken bir oyun ama oyunda ölüp baştan başlama olayı bazı aksiyon bölümleri dışında mevcut değil ne olursa olsun hikaye akıyor birçok farklı sonu var bu yüzden iyi veya kötüde olsa bir sona ulaşıyorsunuz sanki oyun oynamıyorsunuzda film izliyormuşunuz gibi yada filmin bir parçasıymışınız gibi ne diyeceğimi bilemiyorum anlatılmaz yaşanır

Sponsorlu Bağlantılar

nightmare666 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 18 Ekim 2007, 20:12   #2
TwiNKie...
TwiNKie... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fazla kanlı bıçaklı oyunları sewmem ama yine de killzone 2 gears of war gibi bişeyse güzeldir herhalde

TwiNKie... isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
çok, ekle, gerçek, harika, iyi, konu, ps2

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil