TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu

Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu T.S.C FAİR PLAY LİGİ 2012 Arşiv T.S.C Fair Play Ligi 2010 Fair Play T.S.C 2.SEZON Seyirci Kulisi

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Konu Kapatılmıştır
Seçenekler Stil
Okunmamış 19 Mart 2010, 01:46   #1
lewi wills
lewi wills - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fair Play 2. Sezon BASIN TOPLANTISI

Her takım maçlarından sonra buraya basın toplantısı yapmak mecburiyetindedir!..

Sponsorlu Bağlantılar

lewi_wills@turkcespiker.com

Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz..

SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE..

yine yeni yeni yine yeni yeniden
lewi wills isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 02:26   #2
silent
silent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erhan Acar Barcelonada

Geçen sezon şike iddaları nedeniyle lig düşürülen Barcelona lige flaş bir transferle döndü. Uzun zamandan beri hiç bir takımı çalıştırmayan ünlü teknik direktör Erhan Acar ile sözleşme imzalayan Barcelona ligin başlamasına az bir süre kala bombayı patlattı. Havaalanında binlerce taraftarın karşıladığı Acar, mikrofonlarımıza yeni sezonla ilgili ipuçları verdi...İşte o ipuçlarından notlar...
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24406

M : Sayın Acar öncelikle hoşgeldiniz. Bizleri nasıl bir sezon bekliyor biraz anlatır mısınız?
E.A :Barcelona ile uzun süren görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardık. Öncelikle uzun süredir herhangi bir takımı çalıştırmadım.Barcelona kulübünün samimi bulduğum teklifi sonucunda futbola tekrar dönüş yaptım. Bilindiği gibi benim sistemimde ekip çalışmanın büyül önemi var. Tribünlerin 4 bir tarafında maçı izleyen gözlemci arkadaşlarımız yine bizlere yardımcı olacak. Daha önce çok eleştirilen istatistiksel bilgiler takım çalışmamızda etken olacak. Kısacası Erhan Acar'ın sistemi yine aynı...

M : Transfer konusunda ne gibi planlarınız var?
E.A : Takıma yıldız futbolcu alınmayacak. Amacımız sahada herşeyini takımı için verecek bir kadro yaratmak. Uzun süredir takip ettiğim futbolcular var, önümüzdeki bir kaç gün içinde transferlerimiz netlik kazanacaktır. Şimdilik bu kadar arkadaşlar...

silent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 15:32   #3
talamasca
talamasca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

... VE MURAT ÖZKAN CELTIC İLE ANLAŞTI

Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Murat Özkan CELTIC ile anlaştı. Geçen sezon -6 puan ile başlayan ve kırmızı kart cezalısı oyuncuyu oynattığı için 3 puanı silinen Beşiktaş ligi 9. sırada bitirebilmişti. Lig sonunda ayrılık sinyalleri veren hoca bir başka avrupa kulübü ile temas halinde olduğunuda istifasının ardından bizlere bildirmişti. Sır gibi saklanan bu Avrupa kulübü bugün ortaya çıktı ve Murat Özkan'ın Celtic ile anlaştığı artık resmiyet kazandı. Hocamıza Avrupa'da başarılar diliyoruz.

talamasca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 22:42   #4
By Burak
By Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu büyük başarı, bir Türk takımının ülke tarihinde ilk bir Avrupa kupasını Türkiye'ye getirmesi anlamını taşıyordu. Galatasaray'ın bu büyük başarısı, Türk futbolunda yepyeni bir ufuk açmış, o güne kadar yerel hedeflerle yetinen Türk kulüplerinin önüne uluslararası perspektif açmıştır. Galatasaray'ın, Avrupa'nın futbolda ileri gitmiş ülkeleri arasında kendi çabasıyla edindiği bu haklı yer, tüm dünyada da yankı bulmuştur. Galatasaray adı, bu büyük başarıyla dünyanın birçok ülkesinde ve özellikle 3. dünya ülkeleri arasında büyük bir sevgi ve sempatiyle bilinir olmuştur.
Şampiyonlukta yine en büyük hedef olarak Galatasaray gözüküyor.

Konu By Burak tarafından (20 Mart 2010 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir..
By Burak isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 20 Mart 2010, 16:40   #5
silent

Fenerbahçe T.D Emre'yi futbolcuları bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. 16. yaş gününde Brezilya usülü bir kutlama yapılan Emre, son derece mutlu olduğunu söyledi. Fenerbahçede tam bir dostluk havası var bu sezon. Biz de buradan Emre'nin doğum gününü kutluyoruz...

Konu lewi wills tarafından (21 Mart 2010 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir..
Okunmamış 20 Mart 2010, 16:48   #6
lewi wills

İnterli Teknik Adam Dost Fenerbahçeye Bu pasta ile Doğum gününü kutladı.. İyiki Doğdun Emre hocaa

Okunmamış 21 Mart 2010, 00:56   #7
Peckle
Peckle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
silent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fenerbahçe T.D Emre'yi futbolcuları bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. 16. yaş gününde Brezilya usülü bir kutlama yapılan Emre, son derece mutlu olduğunu söyledi. Fenerbahçede tam bir dostluk havası var bu sezon. Biz de buradan Emre'nin doğum gününü kutluyoruz...
Valla ağzım yüzüm yumurta-un oldu uzun süre ağzıma sürmeyeceğim
Bu arada doğum günü kutlaması için de teşekkür ediyorum

Alıntı:
lewi_wills Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İnterli Teknik Adam Dost Fenerbahçeye Bu pasta ile Doğum gününü kutladı.. İyiki Doğdun Emre hocaa
Pasta için çok teşekkür ediyorum. 4'e 4 maç pek olmamış ama neyse

Peckle isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 21 Mart 2010, 03:59   #8
lewi wills

"NE MAÇTI BEE"

İnter Teknik patronu Gökhan Barcelona maçı sonrası soyunma odasına Erhan hocayla birlikte girerken Muhabirlere ne maçtı be bu maçı tekrar tekrar izlerim diyerek gülümsedi..

Sahalarımızda böyle dostluk göruntüleri hep görmek istiyoruz..

Okunmamış 21 Mart 2010, 17:00   #9
silent

o kadar dostça bi maç olduki ben kendi kaleme 2 tane, gökhan da 1 tane attı Ama gerçekten zevkli ve dostça bir maçtı...

Okunmamış 22 Mart 2010, 03:11   #10
mehmetsahin
mehmetsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REAL MADRİD - FC BARCELONA MEHMETŞAHİN BASIN TOPLANTISI.

ligin ilk iki maçında ligin yeni ekibiyle oynadık.Her iki maçtada rakibimiz bizi zorladı ama sonuç olarak kazanmayı bıldık.
takımımın performansından memnunum
sayın erhan acar a; ligde başarılar diliyorum.
Saygılarımla :
Mehmet Şahin

mehmetsahin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 22 Mart 2010, 04:02   #11
Elmacıklıı
Elmacıklıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VALENCİA İYİ BAŞLADI

VALENCİA lige barcelonayı 2 maçta da yenerek iyi bir başlangıç yaptı.Valencia teknik direktörü 2. maçtan sonra 2 maçı birden değerlendirdi.
''Ligin açılış maçına biraz tutuk başladık.ilk yarı bu şekilde bitti.2. yarı golü yiyince bir an acaba maç gidiyormu diye düşündüm ama maçı çevirebileceğimizi düşünüyordum.hemen golü bulmamız işimizi kolaylaştırdı.oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum.
2. maça deplasmanda aldığımız galibiyetin moraliyle maça başladık ve bu golü erken bulmamızı sağladı.ancak bizi rahatlatacak 2.golü bulmakta zorlandık.maç berabere de bitebilirdi ama son dakkalarda 2-0 ı bulunca rahatladık.lige güzel bir başlangıç yapmış olduk.umarım bundan sonrası daha da güzel olur.oyuncularımdan dudek ve lisandro lopezi bu maçta gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum.barcelonya da ilerleyen haftalarda başarılar diliyorum.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24406

Elmacıklıı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 22 Mart 2010, 04:17   #12
silent

Valencia ve Real Madrid yenilgileriyle lige kötü başlayan Barcelonada Teknik Direktör Erhan Acar düzenlediği basın toplantısında "Kadromdan hiç memnun değilim, oyuncularım gerçekten bu ligin çok altında...Onlardan istediğim tek şey takımları için savaşmalarıdır." dedi ve ekledi "...Bende iyi ve kaliteli oyuncularım olmasını isterdim bir zamanların efsane kadrosundan kimse kalmadı...Puyol, Messi, Xavi, İniesta gibi yıldızlar artık aramızda yoklar ama biz yinede 11 kişi çıkıyoruz sahaya, gün şikayet etme günü değil, savaşma günüdür... ...Tüm rakiplerimiz bizden korksunlar."

.

Okunmamış 23 Mart 2010, 05:07   #13
silent

Erhan Acar sinir krizi geçirdi...

Celtic maçları sırasında futbolcularının kaçırdığı sayısız gol pozisyonundan sonra Erhan Acar saha kenarında kendini parçaladı...Maç sonrasında sorularımızı yanıtsız bırakırken, kurmaylarına "Keşke Güizayı alsaydık o bile daha az kaçırıyor." dediği öğrenildi...

.

Okunmamış 23 Mart 2010, 05:22   #14
talamasca
talamasca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AJAX 1 - 1 CELTIC

Ligin ilk maçında Ajax deplasmanında 1-1 berabere kalan Celtic şanssızlığının kurbanı oldu. Maçın başında kendi kalesine enteresan bir gol atan Lennon, ikinci yarıda atılan golde asist yaparak kendini affettirdi derken, son dakikada %100 lük kaçırdığı gol ile hem taraftara hemde teknik direkötre saç baş yoldurttu.

CELTIC 2-1 BARCELONA

İkinci maçında kendi sahasında İspanyol devi Barcelona'yı ağırlayan Celtic maçı zorda olsa kazanmasını bildi. Ajax maçında büyük tepki alan Lennon'ın 2 golü ile maçın 18. dakikasında 2-0 lık skoru yakalayan Celtic oyunu kendi yarı alanında kabul etmeye başladı. Bu dakikalardan itibaren Barcelona baskısını oldukça hissettirdi. Bir çok pozisyona giren Barca maçın ikinci yarısında farkı 1'e indirsede son dakikaları nefes kesen maçtan puan çıkaramadı. Celtic ise taraftarlarının karşısına çıktığı ilk maçta 3 puanı hanesine yazdırarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

BARCELONA 0-2 CELTIC

Celtic büyük bir sürprize imza atarak 2-1'in rövanşında Barcelona deplasmanından 3 puan çıkarmasını bildi. Barcelona defansındaki büyük hatayı affetmeyen Henry takımını 1-0 öne geçirdi. Maç boyunca kontra ataklarla gol arayan Celtic artık maç bitti denilirken yine Henry ile aradaki farkı 2'ye çıkardı. Agbonlahor'un ortasında muhteşem bir vole ile topu ağlara yollayan Henry 3 maçta 3 gole ulaşarak takımının en skorer ismi oldu. Geçen sene Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Murat hoca bu sene Celtic ile ilk 3 maçında mağlubiyet görmedi. Celtic devler liginde ilk 3 maçında kendisine 3. sırada yer bulma başarısını yakaladı. Bakalım ligde geride kalan haftalarda bu durum değişecek mi?

talamasca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 25 Mart 2010, 03:01   #15
lewi wills

REAL MADRİD'İN BİTİŞİ

İnter deplesmanına gelen Reali oyuncular maçtan önce 7 maçta 21 puan yapmış olmanın gururu ile bu maçı da alırız acaba kaç atarız 4-5 mi atalım tarzından düşüncelere sahipti.. Maç öncesi Real Madrid teknik patronu Mehmet Şahin Maçı alacağından o kadar emindi ki maç biter bitmez puan durumu hemen güncellense de 24 puana namağlup devam etsem duşuncesindeydi..

Bu türlü düşünceyi hissettikten sonra takımımla bir ufak toplantısı yaptım ve oyunculara gerçekeri anlattım ve hepsi bir ağızla Real mi o ne ki geldikleri gibi giderler dediler ve Maçta Maçı oynayarak almayı başardılar.. Tüm Futbolcularımı buradan tebrik ediyorum..

Deplasmanda da iki önemli Gol pozisyonu da kaçırmasalardı su an durum daha farklı olabilir.. Tum oyuncularımı tebrik ederim.. Şampiyona Yolunda başarılar..

Realli oyuncuların maç sonrası hakeme itiraz ettikleri görüldü...

Bu arada mehmet hocam puan durumu hemen güncellendi istediğin gibi

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
takım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil