TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu T.S.C FAİR PLAY LİGİ 2012 Arşiv T.S.C Fair Play Ligi 2010 Fair Play T.S.C 2.SEZON Seyirci Kulisi

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Konu Kapatılmıştır
Seçenekler Stil
Okunmamış 19 Mart 2010, 00:44   #1
lewi wills
lewi wills - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fair Play 2. Sezon Hazırlık Maçları

Burada ligte yada ligte olmayan arkadaşlarımızla yapacağımız hazırlık maçlarını yayınlayabilirsiniz..

Hazırlık maç tarihleri 19.03.2010-21.03.2010 arasındadır

Sponsorlu Bağlantılar

lewi_wills@turkcespiker.com

Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz..

SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE..

yine yeni yeni yine yeni yeniden
lewi wills isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 15:51   #2
lewi wills

İNTER TATİLE ÇIKTI

Ligin yeni ekibi Barcelona ile yaptığı ilk hazırlık maçında maçın 60.dakikasında maç tatil edildi..

İnter Teknik Patronu Gökhan maç sonrası yaptığı basın açıklamasında yeni bir süreç içine girdiklerini ve taktiksel bir değişim yaşadıklarını belirtti. Barcelonanında Galatasaray gibi bir süpriz yapması imkansız değil gibi gözüküyor dedi.. Bence bu yıl Galatasaraydan sonra Barcelona ve Fenerbahçeye Dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı..

Okunmamış 19 Mart 2010, 17:09   #3
lewi wills

İNTER YENİLERİN TADINA BAKTI

Barcelona maçı sonrası lige yeni katılan takım olan CELTİC ile maç yapan inter Eto'onun 89.dk da attığı golle maçı penaltılara gotürmeyi başardı.. Penaltılarda da 3-2 kazanan ekip İnter oldu..

Maç sonrası Yapılan basın açıklamasında Gökhan "Murat hocamı tebrik ediyorum ondan maçı almak zor oldu Celticte istediğine ulaşabilecek gibi duruyo ama umarım lig maçlarında bana karşı şansız olsun"

Okunmamış 19 Mart 2010, 17:18   #4
talamasca
talamasca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat hoca Celtic ile ilk maçında Inter ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca kontrolü elinde tutan Celtic savunmada bir anlık boşluk ile Eto'o yu kaçırarak son dakikada gol yemeyi önleyemedi. Maç boyunca silik bir oyun sergileyen Eto'o son dakika golü ile maçı penaltılara taşıyarak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Maçtan sonra Murat hoca mikrofonlara şunları söyledi.

"Güzel maç oldu. Takım tahmin ettiğimden daha iyi bir oyun sergiledi hepsini kutluyorum. Şanssız bir gol yedik ama tabi bu Inter'in oyununu küçümsediğim anlamına gelmesin. Onlarda iyi oynadılar. Bu maçtan anladığım kadarı ile penaltı atışları üzerine sıkça çalışmamız gerekiyor"

talamasca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 18:19   #5
silent
silent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barcelona form tutuyor. Ligin yeni ekiplerinden Barcelona bilindiği gibi Erhan Acar la anlaşmıştı. Acar hız kesmeden yeni sezon hazırlıklarına başladı...İlk olarak ligin güçlü ekiplerine İnter ile karşılaşan Barcelona, Fernerbahçe ile 3 Hazırlık maçı yaptı. İlk maçta fark yemesine karşın istekli oyunuyla göze batan Barcelona sonraki 2 maçı kazanmasını bildi...Güçlü rakibi karşısında direnen Barcelona lige heyecan katacağa benziyor...

Konu silent tarafından (19 Mart 2010 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir..
silent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 18:19   #6
Peckle
Peckle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FENER, GÖZDAĞI VERDİ!

Fenerbahçe, Barcelona'yla yaptığı ilk hazırlık maçında 5-1 galip geldi. Fenerbahçe bu sonuçla rakiplerine göz dağı verdi. Maç sonunda teknik direktör Emre "Güzel maç oldu. Bol pozisyon bulduk, aslında 8 olacak maçtı. Taktik deniyoruz hala ve her takıma göre özel taktik yapmak gerektiğini anladım. Bu arada taraftarlar bir transfer beklentisi içindeler. Bu beklentileri kırmak zorundayım. Yeterli paramız olmadığı için transfer yapamayacağız." dedi.

Peckle isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 18:22   #7
Peckle

Fenerbahçe teknik direktörü Emre, Barcelona'yla yaptığı 2. ve 3. maçın ardından bir basın toplantısı yaptı ve bu basın toplantısında şu sözleri sarfetti:

"Farklı yendiğimiz ilk maçtan sonra 2 tane yenilgi aldık; ama üzgün değiliz. Çünkü taktikler deneme aşamasında ve sürekli bir taktik değişikliği içerisindeyiz. Lig başlayınca fırtına gibi eseceğimizi düşünüyorum. Bu arada Barcelona teknik direktörü Erhan Acar'ı gönülden tebrik ediyorum."

Okunmamış 19 Mart 2010, 20:26   #8
talamasca

Celtic hazırlık maçlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün 4 hazırlık maçı oynayan Celtic 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle lig için umut verdi.

Fenerbahçe ile 2 karşılaşma yapan Celtic ilk maçı 4-0 gibi farklı bir skorla çok rahat aldı. Maç boyunca Fenerbahçe forveti bir çok pozisyondan yararlanamazken Celtic kalesinde Van Der Sar adeta devleşti. Villanın bir çok şutuna engel olan Van Der Sar Fenerbahçenin direncini kıran isimlerin başında geldi. Celtic ise kaçırılan bu pozisyonların ardından eline geçen fırsatları iyi değerlendirip maçı farklı kazanmasını bildi.

İkinci maçta ise bambaşka bir Fenerbahçe vardı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında adeta gol yağmuru vardı ve taraftarlar tam 5 gol izlediler. Fenerbahçe bu maçı 4-1 kazanarak bir nevi rövanşı almış oldu.

Okunmamış 19 Mart 2010, 20:32   #9
talamasca

İkinci hazırlık ayağında ise Celtic lige yeni katılan güçlü Barcelona ile karşılaştı. 2 maçın oynandığı karşılaşmalarda il maç 1-1 lik beraberlikle sonuçlandı. Celtic her ne kadar oyunda üstünlüğünü hissettirse de içeriye doldurulan toplardan birinde golü kalesinde görmeye engel olamadı. Barcelona ise çok hızlı oyuncuları olan Celtic karşısında ağır kaldı fakat hava toplarındaki üstünlüğünü açıkça hissettirdi.

İkinci maçta ise daha dikkatli bir Celtic vardı. İlk maçın aksine bu maçta Celtic eline geçen fırsatları iyi değerlendirip 2 farklı öne geçerek rakibinin son dakikalardaki golüne rağmen maçı rahat kazanmasını bildi.

Okunmamış 19 Mart 2010, 23:37   #10
lewi wills

Murat hocam hala gönlun beşiktaştan yana galiba

Okunmamış 19 Mart 2010, 23:39   #11
1905berat
1905berat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lewi_wills Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat hocam hala gönlun beşiktaştan yana galiba
Beşiktaş'tan kopamadı

1905berat isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 19 Mart 2010, 23:53   #12
talamasca

Aaa kafa kalmadıki işlerden güçlerden ))) iyiki uyardınız yoksa sezon sonuna kadar giderdim böyle

Okunmamış 20 Mart 2010, 01:44   #13
lewi wills

O BUFFON'U İSTİYORUM

Manchester United ile yaptığı iki maçta kalede devleşen buffon İnterin teknik patronu Gökhan'ı çıldırttı.. 2.Maçın devre arasında Gökhan Hocanın Soyunma odasında Ya o Buffonu geçmeyi başarın yada bana Buffon'u getirin dediğini duyuldu..

Okunmamış 20 Mart 2010, 02:17   #14
Peckle

FENER HAZIR GİBİ...

Fenerbahçe, Inter ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 yendi. Maçta bol pozisyon bulan Fenerbahçe, lige hazır olmaya başladığının sinyallerini verdi. Maçtan sonra T.D Emre: "2. sezonda zirveyi zorlayacağız" dedi...

Okunmamış 20 Mart 2010, 03:21   #15
Elmacıklıı
Elmacıklıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçen sezonun 3.sü valencia yeni sezon hazırlıklarına ligin yeni ekiplerinden barcelonayla yaptığı 3 karşılaşmayla başladı.yapılan maçlarda oldukça tutuk gözüken valencia ilk maçı 1-0 kaybetti.maçta topa daha çok sahip olan valencia aradığı golü bir türlü bulamadı.birde erken bir gol kalesinde görünce işler daha da zorlaştı.yakaladığı gol pozisyonlarını cömertce harcayan valencia geçen sezonun tutuk ismi casillasın bu sezona iyi başlamasıyla olası bir farktan kurtuldu.
2.maçta ilk maçın aynısıydı.gene ilk dakkalarda yenen gol ve kaçan pozisyonlar.maç gene 1-0 bitecek derken geçen sezonun formda ismi torres sahneye çıktı ve maça beraberliği getiren golü attı.
3.maça biraz daha iyi başlayan valencia bu sefer golü erken bulan taraftı.güzel bir organizasyon sonucu torres takımını öne geçirdi.ilerleyen dakikalarda barcelona oyunda dengeyi kurdu ve defansın bir anlık hatasından golü kalesinde gördü.ikinci yarıda mücadele üst safhadaydı.casillasın gününde olması valenciayı maça ortak ederken maçı kazanma fırsatını kaleciyle son dakikada karşı karşıya kalan torresin topu ayaklarına dolaştırmasıyla kaybetti.3 maçın ardından valencia teknik direktörü iskender metin basın açıklaması yaptı.iskender metin şunları söyledi.

''yaptığımız maçlar eksiklerimizi görmek açısından son derece olumluydu.mücadeleci maçlardı takımım gerçekten iyi mücadele etti.sezon başı olması ve kora kor bir mücadele sonrası oyuncularım son vuruşlarda biraz güçsüz kaldılar.bunu zamanla atlatacağımızı düşünüyorum.bu maçlarda özellikle casillasa teşekkür etmek istiyorum.geçen sezon tutuk bir görüntü sergilemişti fakat bu sezxona gayet iyi girdi.maçlardaki formu beni sevindirdi.takımımdan memnunum fakat transfer çalışmalarımız devam ediyor.bazı kulüplerle transfer pazarlıkları yapıyoruz valencia için hangisi daha uygun olur diye düşünüyoruz 1-2 gün içinde bir transfer yapmayı planlıyoruz.bu sezon geçen sezona göre daha fazla puan toplayacağımızı düşünüyorum.yanlız şampiyonluk için daha çok erken.taraftarlarımız bizi desteklesin ondan sonrasına hep beraber bakarız.barcelonayı da buradan tebrik ediyorum kısıtlı kadrosuyla gayet iyi maçlar çıkardı bu kadrosuna rağmen ligi baya zorlayacağını buradan söyleyebilirim.ilerleyen günlerde görüşmek üzere arkadaşlar teşekkür ederim''

Konu Elmacıklıı tarafından (20 Mart 2010 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir..
Elmacıklıı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2010, lig

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil