![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
İLK 3 SEZONDAKİ KURALLAR AYNEN GEÇERLİ OLMAKTA BİRLİKTE BAZI KURALLARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİR.. AŞAĞIDA SADECE DEĞİŞİKLİK OLUNAN KURALLAR YAZILACAKTIR.. FAİR PLAY 4. SEZON TARİHLERİ İLK YARI MAÇLARI : 14/05/2010 SAAT 20.00 23/05/2010 SAAT 23.59 İKİNCİ YARI MAÇLARI 24/05/2010 SAAT 00.01 06/06/2010 SAAT 20.00 FAİR PLAY KUPASI 31/05/2010 03/06/2010 GRUP MAÇLARI 04/06/2010 05/062010 YARI FINAL MAÇI 06/06/2010 FINAL MAÇI Kırmızı kart sistemi değişti: Kırmızı kartlar sadece çiftli maçlarda geçerli olacak. Yani rakibinizle oynadığınız ikili maçlarda çekeceksiniz o kırmızı kartın cezasını.. (ben erhanla iki maç yaptım.. ikinci maçta kırmızı kart gördüm. Hemen ardından gökhanla yaptığım maçta kırmızı kart cezası olmayacak) kırmızı kart ssi Eklenmeyecek. Sadece kırmızı kart cezalısı oyuncu oynatıldığında ıspatı için hem kırmızı kartı gördüğü maçtan hemde cezalı durumda oynadığı maçtan ss alınıp eklenecek. SS almadığınız takdirde rakip oyuncu kırmızı kart cezalısı oyuncuyu oynatsa dahi hiç bir ceza almaz. Gol krallığı : Gol sslerini isteyenler ekleyecek istemeyenler text olarak tutmaya devam edebilirler.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=27439 Para Sistemi: Paralar sizler tarafından tutulmaya devam edilecek.. Sayfa Düzeni: Herkes kendi sayfasından bütçesinden oynadığı fikstürlerin takibinden sorumlu olacaktır.. Grafikleri Murat (talamasca) yapacak sizler ondan msn yolluyla alıp sayfanıza ekleyeceksiniz.. Puan Durumu : Elinizde bulunan maç skorları tablosu kısmının en altına yapmış olduğunuz maçlardan aldığınız puan attığınız ve yediğiniz golleri ve avarajları yazacaksınız.. Puan durumunu sizde takip etmeniz bizim işimizi kolaylaştırılacaktır.. Her maç sonunda bir öncekı maçtakı puan ve goller üstüne eklenecektir.. Örnek: Fiorentina 2-2 Celtic Celtic 2 - 2 Fiorentina Paraları yazdığımız bölüm altına da şu şekilde ekleme yapacaksınız... Oyun: 2 Puan: 2 Attığım: 4 Yediğim: 4 Averaj: 0 Bir sonraki maçta ise Fiorentina 3 - 2 Milan Milan 2 - 0 Fiorentina Sonuçları aldığmızı varsayalım ekleyeceğimiz puan tablosu da şu şekilde olacaktır.. Oyun: 4 Puan: 5 Attığım: 7 Yediğim: 8 Averaj: -1 Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (12 Mayıs 2010 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ScreenShot derdine son... kart ve gol ss si eklemiyoruz artıkın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
SS eklerken eskı kodlar kullanılabılır sadece kart ve gol ıcın olan kısımların cıkarılması yeterlı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
peki rakiple yaptığımız 2. maçda kırmızı kart görürse ne olacak.2.devre yapacağımız maçtamı oynamayacak o oyuncu?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayır hıc bısey olmıcak ıskender...sımdı dıyebılırsınkı bılerek kayanlar nolcak lıgde ole bırı oldugunu dusunmuyoruz bırde eger olursa ıspatlarsanız buyuk cezaları olcaktır...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() ![]() LİVERPOOL YUNUS adlı arkadaş maçlarda öne geçtiğim zamanlarda bağlantısı koparak çıkmıştır.Ayrıca geri döndüğünde 3-0 önde başlamam gerektiğini söylediğim halde tamam demiş.Ancak gol atmak için atak yapmaya devam etmiştir.Federasyonun kararını bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
aynısını sen de yaptın. benım de bağlantım koptu 1-0 öndeydın 1-0 yaptın ama sonra ataklarn devam ettı ve kalecım cızgıden zor cıkardı topu. buna bı acıklama yap?
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu durum zaten karısık 2 defada Burak düşmüş oyundan...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
eğerki gol olsaydı kendi kaleme atardım bir tane ben sözümde duran biriyim.Yunus adlı arkadaş benim koptuğumu söylüyor yine yalan.Maç benim sahamdaydı diyor tüm maçlar benim sahamda oynandı.Golleri verdim diyor ancak golleri falan vermedi.Ben kendim normal oynarak attım.Nedense goller yendikten sonra çıkılıyor.İki defa üst üste oldu.Onun ss lerini görebilir miyim ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
![]() 1. Tüm maçlar benim sahamda oynanmıştır. 2.Maçlardan ben değil o çıkmıştır.SSleride ben almışımdır. 3.Golleri verdim demiştir.Ancak hiçbir gol vermemiştir.Bu konuyu talamasca ilede konuştuk.Anlaşmazsanız vermek zorunda değil demiştir.Kendisinede sorabilirsiniz. Bunlardan biri yanlış çıksın beni ligten atabilirsiniz. Bir oyun için yalan söylemem.Oyun için yalan söyleyenide adamdan saymam. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Alıntı:
Konu yunus_ali tarafından (24 Mayıs 2010 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
liverpool - Gs maçları 0-0 dan tekrardan oynanacaktır..
kuralı bılmeyen varsa yada unutan baştan yazayım... Skor ve dakika kaç olursa olsun ne amaçla koparsa kopsun kaldığı dakıkadan ve skordan maç başlar.. isterse bu kopma 5 kere olsun son dk ve son skordan devam eder... Diyelim Gs Live maçı dk 15de 1-0 koptu hemen yenıden başlanır maça ve 15dk boyunca takımlar oynamazlar ve bu süre zarfında maç 1-0 olacak hale gelir.. ondan sonra diyelım maç 32.dk da 1-2 olmuşken koptu tekrar maç kurulur ve 32dk da maça başlarken skorda 1-2 olur.. Ama diyelim dk 32de 1-2 skor olmadı da 1-0 oldu maç skoru bozan kısı tarafından hukmen yenık sayılır lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bu kural 1.sezondan bu yana vardır
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Peki, daha fazla uzatmanın anlamı yok.0-0 dan iki maç yapılacak.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, 4.sezon, ekle, ekleme, final, gol, için, kendi, msn, oyuncu, para, puan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |