TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu T.S.C FAİR PLAY LİGİ 2012 Arşiv T.S.C Fair Play Ligi 2010 Fair Play T.S.C 1.SEZON Seyirci Kulisi

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Konu Kapatılmıştır
Seçenekler Stil
Okunmamış 11 Mart 2010, 04:40   #1
lewi wills
lewi wills - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fair Play BASIN TOPLANTISI

Her maç sonrası burada maçla ilgili düşüncelerinizi basın toplantısı olarak paylaşabilirsiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

lewi_wills@turkcespiker.com

Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz..

SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE..

yine yeni yeni yine yeni yeniden
lewi wills isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 11 Mart 2010, 04:42   #2
seyyah55
seyyah55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Takımımın karşısına kimse çıkamaz,lig şampiyonuyuz kesin Beşiktaş ile yaptığımız ilk maçta çok rahattık,diğer maçlardada aynısı devam edecek...

seyyah55 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 11 Mart 2010, 04:43   #3
lewi wills

Standart İnter - Ajax

Evimde oynadığım ilk maçta üstünlük inter de yani benim oyuncularımda olmasına rağmen benim okuldan yeni mezun olduğumdan dolayı tecrübe eksikliğimden kaynaklanan bir beraberlik aldık.. Çok gol pozisyonuna girmeme rağmen takımım 90+ da anca gole kavuşup maçı son anda kurtardı.. Deplasmandan da ise ilk dakkilarda yediğimiz golle oyuncuların morelı bozuldu 2.yarıda beraberliği yakalasakta sonlara doğru gelen gole engel olamayıp yenilgiyi hak ettik

Okunmamış 11 Mart 2010, 14:42   #4
talamasca
talamasca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş Jk ligdeki ilk maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Beşiktaş maç boyunca tutuk bir oyun sergiledi. Gol yollarında etkili olamayan beşiktaş defansının zaafı ve rakip forvet Balotelli'nin müthiş oyunu ile kalesinde 3 gol görerek ilk maçında taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

talamasca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 12 Mart 2010, 01:13   #5
Peckle
Peckle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fenerbahçe, mehmetsahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Real Madrid'e kendi evinde 8-0 yenildi! Fenerbahçe deplasmandaki maçını 3-1 kaybetmişti. İşte Fenerbahçe teknik direktörünün maçtan sonraki basın toplantısı:

Muhabirler: Real Madrid'le oynadığınız iki maç da yenilgiyle sonuçlandı. Bunun hakkında ne düşünüyosunuz ve ne gibi yaptırımlar uygulayacaksınız?
Emre Pekel: Tabii ki çok üzgünüz bu alınan sonuçlardan dolayı. Henüz takım tam formda değil ve taktik tam oturmadı. Yeteri kadar hazırlık maçı yapamadık maalesef. Fakat lig başladı tabii ve maçlarınızı yapmak zorundasınız. Henüz lige hazır değiliz ama en kısa sürede toparlanmaya çalışacağız. Kısacası, önümüzdeki maçlara bakacağız.

M: 2. maçta görüldüğü üzere 8-0'lık bir fark defansif anlamdaki zayıflığınızın bir göstergesi mi sizce?
E: Hayır, sadece taktiksel hatalar. Maç 3-0 olduktan sonra, atağa çıktık ve topu kaybettiğimiz anda defans çok boş kaldı. Pato gibi kaliteli oyuncular da bu boşluklardan yararlanmasını bildi. Üzgünüz, ama yapacak bi' şey yok. Bat vat ken ay du samtayms, Its dı fıtbol dets dı fıtbol...

M: Son olarak Mehmet Şahin hakkında neler söyleyeceksiniz?
E: Öncelikle şunu belirteyim, Mehmet Şahin iyi bir teknik direktör ve takımında atmosferi yaratmış. Fakat çoğu maçında şans faktörü ortaya çıkıyor. İnanılmaz bir şans var, acaba bir sırrı var mı onu ben de merak ediyorum. Attığı gollerin çoğu şans diyebilirim. Ama tabii ki yenilgimizi buna bahane etmek yanlış olur. Bir an önce taktiğimizi oturtup toparlanmaya çalışacağız. Teşekkürler...

Peckle isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 12 Mart 2010, 01:20   #6
silent
silent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fenerbahçenin en büyük sorunu her maça farklı bir taktikle ve dizilişle çıkması bir an önce taktiği ve kadrosunu oturtmalı ve galibiyet serisine başlamalı...

silent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 16 Mart 2010, 13:46   #7
yunus107
yunus107 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Olmuyor Olmuyor :

Liverpool Teknik direktörü basına içini döktü ...

-Sayın hocam Liverpool Kop tribünü ile ünlü bir taraftarken siz evinizde oynadığınız hiçbir maçı kazanamadınız neden ?

-Ben de anlayamaıyorum ama ikinci maçlarda rakiplerime ağır yenilgiler tattırıyorum ... Bir an önce nerede hata yaptığımızı bulmamız gerekiyor ..

- Buradan taraftarımızdan özür diliyor en kısa zamanda Evimizdeki maçlarımızıda kazanacağımızın sözünü veriyorum

Pes 2012 ML Online Oyuncu Rehberi TIKLA

Pes 2012 ONLİNE Oyuncu Form Grafiği Anlatımı için TIKLA
yunus107 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 16 Mart 2010, 14:57   #8
talamasca
talamasca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş teknik direktörü Murat Özkan ayrılık sinyalleri verdi. Lige -6 puanda başlamasına rağmen son sıralardan takımını kurtaramayan ve kendi sahasında kötü bir grafik çizen Beşiktaş 'ta yönetim ile teknik direktör Murat Özkan arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Haftaiçindeki antrenmanı basına kapalı yapan Murat Özkan, antrenman sonrasında mikrofonlara şunları söyledi.

"Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, tüm futbolcularım var gücüyle oynuyorlar. Böylesine güçlü rakiplerin olduğu bir lige -6 puanla başlamak gerçekten çoğu kişinin altından kalkabileceği bir şey değil. Başarısız olduğumuzu kabul ediyorum, gerekirse takımın başarısı için istifa bile edebilirim. Yönetim bu konuda henüz benle bir şey konuşmadı, gerektiği zaman masaya oturur karşılıklı anlaşırız. Şu anda kalan 3 maçımızdan maksimum puan almayı düşünüyoruz..."

talamasca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 16 Mart 2010, 19:48   #9
AdemBaba
AdemBaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Manchester United'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Adem yaptığı basın toplantısında muhabirlerin sorularını cevapladı:
Takımımız daha yeni sıfırdan kurulmuş bir takım.Eski takımdan birtek Ferdinand var.Bu takım içinde birbiriyle uyumsuzluğu da getiriyor.Buna rağmen takımımız en iyisi olma yolunda ilerlemeye başladı.Futbolcular sadece sahada değil,maç sonrasından diğer maça kadar olan arada bir araya gelip dostluk pekiştirmesi yapıp birbirlerini iyi tanıyınca daha da güzel bir takım izleyeceğiz.Daha önce hücum oynamamış daha çok defansif olmuş bir takım düşünün.Bu takıma hücum oynatmak takımı ona alıştırmak bir hayli zaman isteyecek.Baştan söylemiştik:Taraftarlar süper bir Man U beklemesin.

AdemBaba isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Okunmamış 18 Mart 2010, 16:28   #10
lewi wills

İnter Teknik Direktörü Gökhan Sezonu yorumluyor:

"Bildiğiniz üzere ben bu takıma okuldan mezun olur olmaz bi şansla geldim, Tecrübesiz bilgisiz bi teknik adam ne yapabilirdi ki?
Takımı aldığımda Başkanım Massimo Moratti bana geldi ve bu takımı baştan yaratmanı istiyorum elimizde olan bir kaç oyuncu hariçinde hepsini gönderelim ve yerlerine başarıya aç oyuncuları alalım dedi, seninle beraber yeni serüvenlere atılmak istiyorum dedi.. Başkanımla uzun süren toplantılar sonucunda 18 oyuncumuzla bu sezona başladık..
Takım yeni, teknik direktör tecrübesiz..
Herkes bu takımın ne yapacağını çok merak etti, takım ve ben sezonda kendimizi tanıdık tarttık rakipleri tanıdık ve iyi bi yer olmasa da benim gibi tecrübesiz bir teknik adam için iyi bir yerde ligi bitirdiğimizi inanıyorum.
Takımın her takımdan puan almasını başardı şanslı olduğumuz maçlarda oldu çok şansız olduğumuz maçlarda oldu.. Ajax maçından 90+ da beraberliği alırken Galatasaray maçında 90+ da galibiyeti kaçırdık..
Yeni sezonda transfer düşünmüyorum.. Takviyeye de gerek yok gönderilecek oyuncu da yok.. Ama gözüme batan bir kaç oyuncu da yok değil..
Yeni Sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum.. Her takım kendinden emin ve bizi çok zor bir lig beklediğinden eminim.. Herşey daha da güzel olacak.. Teşekkür ederim. Bizi izlemeye devam edin.."

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sonrası

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil