![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Lig için yaptığınız hazırlık maçlarını burada paylaşabilirsiniz..
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
başka oyuncularla maç yapmayak isteyen varsa burdayım ben
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet lig dışından kişilerle de hazırlık maçları yapıp burada yayınlayabiliriz... Lig dışındakiler unutmasın kı bizim takımlar ML
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Beşiktaş Jk lig öncesi ilk hazırlık maçını bugün Valencia ile yaptı. 2-1 lik skorların karşılıklı alındığı maçlarda tecrübeli Cassano göz doldurdu.
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş ikinci hazırlık maçında Ajax ile karşı karşıya geldi. 2 maçın oynandığı karşılaşmalarda Ajax defansını aşamayan Beşiktaş uzatmalar ve penaltı atışlarında rakibine mağlup oldu...
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Peckle ile 2 maç yaptık takımı gayet güzel bence taktikler vs oturduktan sonra iddalı olur bence ligde....
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tecrübesiz Teknik adam Tecrübesizliğine yenildi.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24079 Bugun akşam saatlerinde ligin iki rakibi hazırlık maçlarında birbirlerini test ettiler.. Bir tarafta yılların ismi Adem bir tarafta okuldan daha yeni mezun olmuş Gökhan vardı.. Gökhan İlk kez çıktığı maçta saçını başını yolmaktan başka bişey yapmadı... ![]() Soyunma Odasında ki Bağrışmalar Stadı inletti.. İlk maçında unutamayacağı bir yenilgi alan Gökhan'ın ögrencileri Soyunma odasında hocalasından fırçayı fena yedi.. ![]() Ya Siz Gidersiniz Ya Ben! İki maçta da yenilen İnter'in patronu Gökhan Oyuncularıyla başı dertte.. ![]() Son Maçta istediği oyuna yakın bi oyun oynadığını söyleyen Gökhan Biraz daha takıma alışmasıyla takımında ona alışmasıyla birşeyler yapabiliriz izlenimi verdi. Son maçta son dakikalarda uzaktan yaavvaaşşşca yediği golle uzatmalara gotürdüğü maçı penaltılarda verdi.. lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Gökhan Hoca Suskun Kaldı! İlk yarı 4-1 mağlup soyunma odasına giren Gökhan Hoca Futbolcularıyla bir kelime bile konuşmadan 2. yarıya çıktı.. 2. yarıda herşey çok farklıydı.. ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Hayatımda böyle mağlubiyet almadım. İlk yarı çok iyi oynayan takım ikinci yarı büyük bir taktiksel hatanın kurbanı oldu
4-1 den maçmı verilir bee ![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Hazırlık maçlarını sürdüren Beşiktaş daha önce 2 kez karşılaştığı ve 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldığı Ajax karşısında yine mağlup oldu. Maç boyunca üstünlüğü elinde tutan Beşiktaş son dakikalarda Ajax kalesini ablukaya alsada 2 gol yemekten kurtulamadı. Maçtan sonra teknik direktör kesinlikle kadroda köklü değişiklikler olacağını söyledi.
![]() |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Hazırlık maçlarına devam eden Beşiktaş ezeli rakiplerinden Fenerbahçe ile 2 karşılaşma yaptı. Ajax maçındaki kadrodan çok farklı bir kadro ve taktikle oynayan Beşiktaş ilk maçını 1-0 kazandı. İkinci maçta ise adeta gol yağmuru vardı. 10 golün atıldığı ikinci maçta Beşiktaş ezeli rakibini 8-2 yenerek hazırlık maçlarındaki şanssızlığını böylece kırmış oldu ve rakiplerine de göz dağı verdi.
![]() ![]() |
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|