![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
FAİR PLAY de Transfer Borsası.. [(Bkn:Fair Play TSC) Takımızda istediğiniz oyuncu daha önce alınmamış ise o oyuncuyu sıranızdayken yazarsanız oyuncu sizin olacaktır, fakat daha önce yazılmış bir oyuncuyu yazar ve sizden sonraki arkadaşınız kendi oyuncusunu listeye eklerse sizin o sıranız yanmış, oyuncu hakkı seçimiz o tur için iptal olmuştur... ]Takımlarımızı Seçtik, Stadyumlarımızı beğendik şimdi geldi o stadyumlarda oynayacak takımlarımızın oyuncularını seçmede.. Aşağıdaki Sıralama doğrultusunda tek tek oyuncu isimlerini Pes2010 oyunu içinde ki orjınal isimleri ile yazılması gerekmektedir.. Bu konuda özen göstereceğinize eminim.. Her bir sırada sadece tek bir oyuncu seçilecek ve bu oyuncu daha önce yazılmamış olması gerekmektedir.. Oyuncu seçimi nasıl olacak? Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23671 1.Sıradaki mehmet arkadaşımız buraya istediği oyuncu yazacak.. Diyelım ki Oyuncu A yı takımında görmek istiyor ve Bunu bu konuya Oyuncu A yazacak ve mesajını gönderecek.. 2.Sıradaki Volkan arkadaşımızda Oyuncu A dışında herhangi bir istediği oyuncuyu buraya ekleyerek takımını almış olacaktır.. 11 Oyuncu bu şekilde seçimini yapınca tekrar sıra 1. ye gelecektir ve bu 18 tur devam edecektir.. Takımınıza istediğiniz kadar forvet yada kaleci alabilirsiniz... İlk sezonda kesinlikle TRANSFER YOKTUR!.. Kaleci almazsanız forvetı gecirirsiniz kalenıze söylemış olayım... Bir oyuncu için 24 saat süre verilir ve 24. saat sonrasında oyuncu ismi yazmadıysa sıradaki oyuncuya hak gecer.. Transfer ; Takımızda bulunun her oyuncu sizin için bir nimet, bir fırsat ve bu mücivezi oyuncudan asla vazgeçmeyeceğinizi çok iyi biliyorum çünkü o ligde bende varım ![]() Elinizde olan futbulculardan her hangi birine teklif gelirse bunu satmak istemeye bilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız.. Bu oyuncu gelecek sezon yine istenecek yine vermeyeceksiniz.. Bunu da biliyoruz.. Onun için teklif gelen oyuncu tekliften sonra en fazla 2 sezon daha sizin takımda yer alma hakkı olacaktır.. 3.sezona kesinlikle sizin takımda yer almayacaktır.. Eğer 3. sezonda talibi çıkmasa fedarasyon sizden oyuncuyu parası karşılıgı alacaktır.. Lige 1.sezonda katılamayacak oyuncular.. Futbolculardan öğrendiğimiz bilgiye göre futbolcuların askerlik çağının gelmiş ve birliğine teslim olmuş olmasıdır.. Kaka ronaldo messi ronney ibrahimoviç agüero Not: Emre ve Murat 2. turda oyuncu seçimine başlayacaktır... Cezalar affedilmiştir.. 1 MEHMETŞAHİN 2 VOLKAN 3 İSKENDER 4 ERKAN 5 GÖKHAN 6 YUNUS 7 BURAK 8 ADEM 9 EMRE 10 MURAT Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu mr_nem tarafından (01 Mart 2010 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Transfer Dönemimiz başlamıştır.. Herkese hayırlı uğurlu olsun
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1. oyuncum alexander pato
![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
1.oyuncum arshavin
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Arkadaşlar aldığınız oyuncuları kendi sayfanıza yazar ve her aldığınız oyuncuyu düzenleyerek eklerseniz mesajınıza futbolcu seçerken bizlere kolaylık sağlayabilir..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1.oyuncum fernando torres
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
1.ci oyuncum tevez
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
1.oyuncum.. Eto'ooooooooo
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yunusun yerine alıyorum
1.oyuncum lavezzi |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
1.oyuncum Puyol
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Adem yerine bir seferlik beni Görevlendi ve istediği oyuncu
1. oyuncu Buffon lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (02 Mart 2010 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
1. oyuncu David Villa
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
1. Oyuncum - LENNON
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
24 saat bekleme süresini 12 saat önce geçtiğimiz için transfer sırası 2.sıradaki Volkana geçmiştir.. Murattan sonra
Mehmet burada olursa oyuncusunu seçmeye hak kazanacaktır.. lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#15 |
![]() |
2.oyuncum drogba
|
|
|
![]() |
|