![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Tüm şikayetlerinizi buraya bildirebilirsiniz..
İspatınız yoksa boşa zaman harcamayın Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ajax'ın yeni teknık adamı theviper07 yani TAYFUN OLMUŞTUR.. ERKAN'a emeklerı için teşekkürler..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tayfun hoşgeldin aramıza şimdiden başarılar dilerim sana...
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Hoşgeldin.Başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hoşgeldin Tayfun başarılar
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Hoşgeldin başarılar.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Real Madrid : Mehmet Şahinin istifasından boşalan koltuğa SERDAR Hoca getirilmiştir.. Fair Play yakışacak bir oyun sergilemesi ümidiyle yeni görevinde başarılar..
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hoşgeldin aramıza Serdar hoca...
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ödül için olan maç süresinin 1 gün uzatılmasını talep ediyorum . Benim bir maçım kaldı ve o da Mehmet hoca ile. Mehmet hoca'nın istifası ile geçen sürede maçımı pekala yapabilirdim. Hatta Mehmet hoca da online olmuştu; fakat o süre zarfı içerisinde ligde olmadığı için maç yapmadık. Bugün tekrar geri geldiğini öğrendim, fakat maçımızı bugün içinde yapamadık. O harcanan 2 gün içerisinde olsaydı yapardık. Bu yüzden, ödül için olan son maç yapma süresinin "29.03.2010 Pazartesi, saat 23:59'a kadar" olmasını talep ediyorum... Federasyona ilgisi için şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
29.03.2010 saat 17,59a kadar uzatılmıştır
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Geçen sezon bizim yapmış olduğumuz hatanın aynısını bu sene Burak Hoca bizim maçta yapmıştır. İlk maç kırmızı gören Antonio Lopez'i gözden kaçırarak 0-0 biten ikinci maçın ilk 8 dakikasına kadar yanlışlıkla oynatmıştır. Eğerki federasyon uygun görmezse maç 0-0 bitebilir.
İlk maçtaki Kırmızı Kart ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24407 İkinci maçtaki sahadaki "Cezalı Oyuncu" ![]() (Burak dostum lütfen kızmayasın bana sana bişey söylemedim diye. Kural böyleymiş. Aynısını bu Inter teknik traktörü bana geçen sezon yaptı. Maça başlamadan önce diyoki 3 puan benim bu maçta. Aklıma bile gelmedi 1-0 yenmeme rağmen adam 3 puanı aldı gitti arkasına bile bakmadı. Kırmızı kartlı adamı oynattım diye hükmen mağlup saydı beni federasyon. O acıyı bi ben bildiğim için geçen sezondan, o yüzden buraya ekliyorum. Art niyet yoktur, kurallar gereği maç içinde ve sonunda rakibe söylemeden buraya eklemek gerekiyormuş cezalı oyuncuyu oynattığında.) |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Cezalı oyuncu oynatan takım hükmen yenik sayılır.. maç 3-0 celtic lehinedir.
|
|
|
|
#14 |
![]() |
AJAX - BARCELONA - İNTER Federasyon tarafindan verilen süre zarfında tüm maçlarını yaptıkları için 1.000.000 TL ile ödüllendirilmiştir. lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ara transfer dönemı yaklasırken takımların satmayı veya takas etmeyı dusundugu futbolcuları sımdıden transfer borsasına acıklamalarını ıstıyorum. transfer donemı baslayana kladar herhangı bır teklıf veya ıstek olmayacak ancak kımın hangı oyuncusunu gozden cıkardıgını ogrenerek transfer polıtıkasını sımdıden belırlemekte fayda var dıye dusunuyorum. Federasyon bu fıkre destek verırse tabı. dedıgım gıbı herhangı bır teklıf sunulmayacak sadece lısteler acıklansın ıstıyorum.
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |