![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
ADEM ABİNİN LAG SORUNUNA ÇÖZÜM BULURSANIZ İYİ OLUR YA DA LİGDEN ÇEKİLSİN
2 MAÇTADA YENİLDİM LAG YÜZÜNDEN ADEM ABİ İLE DİĞER 2 MACIMI OYNAMAYACAGIM . Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#17 | ||
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
HER MAÇ YAPILMAK ZORUNDA. BİLEREK VE İSTEMEYEREK YAPILMAYAN MAÇLARIN TEKNİK DİREKTÖRÜ LİGTEN MEN EDİLİR VE BİR DAHA DA LİGE GERİ ALINMAZ!!! ADEM BABAYLA MAÇIMDA LAG VAR DIYORSUN BAĞLANTI YEŞİL! BU KADAR HIRSLI OLMA. ŞAMPİYONA GAZOZ KAPAĞI BİLE VERMİYORUZ.. ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (31 Mart 2010 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
#18 |
![]() |
GÖKHAN ABİ YALAN ATMIYORUM
ILK 10 DAKİKA YEŞİLDİ BAĞLANTISI ADEM ABİNİN. KIRMIZI OLSAYDI 5E GELMEDEN CIKICAKTIM. SONRA ACAYİP LAG OLDU DEVRE ARASI SOLEDIM YINE YINE YENİDEN. ADEM ABİNİN NETİNDE PROBLEM VAR ANLAMAK İSTEMİYOSUNUZ BU KİŞİ HERHANGİ BİRİSİ OLSAYDI LİGDEN CIKARTIRDINIZ EMİNİM ADEM ABİNİN BÜTÜN MAÇLARINDA LAG VAR BU BİR GERÇEK . O SS YIDE KENDISI SOLEDI SS ALDIM YEŞİL ÇIKTI ORDA DİYE. GÖKHAN ABİ YEŞİL OLAN BAĞLANTI BENIM BAGLANTIM BU ARADA ![]() AYRICA ADEM ABİYE DE SÖYLEDİM KONUYU GÜNDEME ALICAZ DEDİ AMA ALMAMIŞSINIZ BELLİ . Konu mehmetsahin tarafından (31 Mart 2010 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Alıntı:
"Tüm şikayetlerinizi buraya bildirebilirsiniz.. İspatınız yoksa boşa zaman harcamayın" Ayrıca lag olayını karara vardığımız gün sen de vardın ve 5dakika olayı koyduk. 6dk sonra devam edilen maçlar maç sonucu neyse o şekilde gecerli olacak. Benim Adem abiyle yaptığım maçlarda neden lag yoktu?? Herkeste oluyorsa bende neden olmadı? Ayrıca bu bir başka kişi olsaydı ligten çıkartırdınız demişin.. Biz kimi çıkardık bi söyle? Eğer öyle birşey yapacak olsaydık seni tekrar lige almazdık. Hatamı anladım dedın ama hiç anlamışa benzemiyorsun.. Ayrıca Adem abinin de bi ayrıcalığı yok ligte, benım senin gibi bu ligin oyuncusu.. lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
04.04.2010 saat 23.59 kadar yapılmayan her maç için klüplerden 150.000 TL para cezası kesilecektir.. TRANSFER DÖNEMİ 18.04.2010 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. MAÇLAR DAHA ÖNCE BİTERSE TARİHİDE ÖNCE ÇEKEBİLİRİZ... lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (01 Nisan 2010 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Transfer borsası bölümüne bir ayar çekmek lazım ... Şu andaki kimde kim var genel olarak hangi oyuncular alınabilir fiyat ne gibi ...Öneri sadece .
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
devre arası transfer yokmus...sezon sonuna ınsallah...
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |