![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Fair Play de oynayan tüm oyuncuların DİKKATİNE!! Herkes bunu okusun ve altına okudum anladım yazsın!.. Sizden istediklerimiz net ve açık bunu uygulamakta çok basit.. Bu ligi nerdeyse 3 kişi hazırlıyoruz ve 3umuzde saatlerimizi veriyoruz.. Sizlerden sadece maçlardan sonra 5er dakikanızı ayırmanızı istiyoruz!.. Dün gece 3'tü muratla beraber burada fikstür ve kasa olaylarını ayarladık... Neyse Maçlar için sizden tek istediğimiz 10 dakika olması ve evinizde olmasıdır.. Geri kalan olaylar oyuncu güçleri hava koşulları top vs herşey rakipler arasındaki konuşmaya bağlı.. Eğer arasında bı anlaşma konuşma olmadıysa ev sahibi ne isterse o olur!... Kesin bir kuraldır bu!. Özet : Maçlar 10 dakika ve evinizde ![]() Maç sonrası galibin kim olduğu önemli değil net ve açık SS leri EV SAHİBİ alır! 3 Ana başlık altında ssler toplanır.. Alınmadığı her ss için para cezasına çarptırılır!.. (Bknz. Volkan) Özet: SS ler ev sahibi 3 adet olarak alır.. Maçlardaki KK olaylarını boşuna almıyoruz.. Fazla SS aldırmak hoşumuza gitmiyor.. Aldığımız ssleri sizlerde bakın diye alıyoruz.. Benimle maçımız mı var girin benim sayfama son maçıma bakım kk görmüş müyüm? Diyelim gördüm ve o oyuncumu oynatıp oynatmadığıma bakım. Diyelim oynattım O oyuncunun ss sini alın şikayette bulunun maçı 3-0 kazanın.. Maçtan çıkmayın maçın sonucuna kadar oynayın.. (Bknz Murat) Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24169 Özet: KK kart olaylarına dikkat Maç sonrası kendı evinizde oynadıysanız 3 ana ss yi koyduktan sonra deplasman maçınızı da yapmış olduğunuzdan dolayı deplasman maçlarını da yazın!.. Deplasman maçını yazdıktan sonra Gol krallığını da güncelleyin!.. Özet : Sayfanızı ayakta tutun Maçlar sonrası bir basın toplantısı düzenleyin.. Bizleri takip eden üyelerimiz ve rakiplerimiz takımlar hakkında bilgi almak isteyebilir.. (Bknz Emre) Emreye teşekkürler.. Özet: Basın Toplantısı Anlamadığınız bir konu yada öneri olursa lütfen çekinmeden buraya yazınız... T.S.C FEDERASYONU BAŞKANI GÖKHAN BAŞKAN YARDIMCILARI ADEM & MURAT Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sarı kartların bı onemı yok sanırım 4 sarı olunca cezalı falan gıbı...
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Okudum, anladım.
Arkadaşlar sayfanızı canlı tutun. En çok ben özeniyorum sayfama ve bence çok da güzel oluyor. En azından daha gerçekçi oluyor. |
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Okudum...Sonuna kadar destekliyorum.Onaylıyorum.
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Anlamadım para cezası olan bölümü bana bir daha yazarmısn cm mem ?
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ceza karşılığı takımlardan para kesintisi yapılır
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#8 |
![]() |
okudum
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
peki bu fair play ligine nerden üye olup yada oynuyabiliriz ?
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sanırım kayıtlar bitti..Ancak şu an ligde olan birisi bir hata yapıp ligden atılırsa yedeklerden başka bir oyuncu lige katılır
![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Evet zlatan haklı. Eğer biri atılırsa yedekte bekleyenlerden ilk sıradaki kişi o takımı devralacak. Şu an 1 kişi bekliyor yedeklerde, istiyorsan adını yedeklere yazdırabilirsin.
![]() |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Okudum, anladım.
|
|
|
|