![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Cezaların affı vs bilgiler buradan bildirilecek..
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Arda Turan=Yunus107
Yunus107=Arda Turan Siz bütünleşmiş bir ikilisiniz.Asla ayrılamazsınız.Kabul et yunus ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Kanka ayıp ediyon kalbimi kırıyon takımının en iyi oyuncusunu aldım sana hala beğenmiyon yaaa
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arshavin den şikayetçiyim askere gönderilmesini talep ediyorum.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sebep
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aşırı hızlı ve tutulmuyor aynı pato gibi.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
![]() Bir takımın ismi asla ve asla değiştirilerek küçümsenemez. Emre arkadaşımıza yakışmayan bu hareketinden dolayı federasyon tarafından 100.000TL para cezası uygulanmıştır.Aynı olayın tekrarlarında daha fazla ceza verilecektir.Hiç kimse hiçbir takımın durumu,adı,oyuncusu ve teknik ekibiyle dalga geçemez. |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
onaylanmıştır...
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Yunus da aynı şeyi yapmıştır. Yunus'a ceza verilmeyip bana verilmesini federasyonun ayıbı olarak görüyorum... Yunus'a bir şey denmediği için aynı şeyi ben de yapmış bulunmaktayım. Herkesten özür diliyorum; fakat federasyonu bu ayrımcılığı için kınıyorum...
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yunusunda olayını burada ispatlı bir şekilde yaparsan oda ceza yer..
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Zamanında yaptı burada yalan söylemiyorum. Gerçi yunus'un ceza alıp almaması beni ilgilendirmiyor. Almasın zaten, federasyona bu kararından dolayı çok teşekkür ediyorum. adam ettiniz beni
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Federasyon Yunus'un olayını tam yazacakken Yunus hatasını kendisi düzeltmiş,bu arada keydettiği ss leri yüklemeyi unutup kendi cezasını kendi kesmiştir.Ortada herhangi bir ayrımcılık da yoktur.
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |