![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
Çok çok teşekkür ediyorum federasyona bu kararından dolayı
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yapılmayan maçlar için federasyona sesleniyorum bazı arkadaşlar hiç online olmadığı için maçlarımızı yapamıyoruz..Örneğin benim tüm maçlarım bitti yunusla kaldı bi tek, iskenderin ilk yarıda beri yapmadığı maç var yunusla, ortalama herkesin 28-38 arası maç sayısı varken daha 18'de, kupa maçlarınında günü geçti A grubunda maçlar tamamlanmayacak şimdi...Yanlış anlaşılmasın bu söylediğim ama bi önerisi olan veya çözümü olan varsa federasyona iletsin arkadaşlar...
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Silent.Bugün federasyonla toplanıp konuyla ilgili detaylı olarak ilgileneceğiz.Sonuca kısa sürede varacağız.
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ya arkadaşlar mesleki işlerin yoğunluğundan dolayı bir hafta giremedim ve döndüm şimdi herkes beni bilir ne sıklıkla online olduğumu ... Ama iş işten geçmiş sanırsam karar verilmiş dicek bişi yok haa spy master daha fazla online mi onu bilemem onuda eskiler bırakıorum nede olsa daha önce oynamıştık kendisiyle ...
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Roberto Carlos'un güncelleme sonrasında oyunda bulunamamasından dolayı Carlos yerine boştan bir adam almış bulunmaktayım. İsmi R. Gardner ve Bolton'da oynuyor. Overall'u 75. Roberto Carlos'un overall'u 77 idi. Federasyondan alınan onayla birlikte bu işlem bir takas gibi işlemiştir. Yani federasyondan Roberto Carlos yerine R. Gardner + 140.000 TL alacağım. Herkesin bilgisine sunarım...
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Federasyon tarafından onaylanmıştır.Hayırlı olsun
|
|
|
![]() |