![]() |
![]() |
![]() |
| Öneri ve Eleştirileriniz Sitemize faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi yada eleştrilerinizi yapabileceğiniz alandır |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Benim tavsiyem gerçekten bu takımın taraftarı hakediliyor diye profilimizde mesajların altına takımımızın küçük bir amblemi ve o takımın renkleriyle yazılmış mesela Galatasaray - Fan diye bir ikon olmasını çok isterdim hem forumumuz renklenirdi ..
Sponsorlu Bağlantılar "Bir Sezonda İki Kere Şampiyon Olan Tek Takım ! " Galatasaray! " Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Galatasaray SK 1905-∞ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok iyi fikir bence ama zor biraz. Yapılabileceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bunanmı bahsediyorsunuz ?
![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Evet zor ama bence uğraşılsa yapılmayacak birşey değil forum çok renklenir hem
"Bir Sezonda İki Kere Şampiyon Olan Tek Takım ! " Galatasaray! " Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Galatasaray SK 1905-∞ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kasmayacaksa olsun ama kasacaksa aman aman
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Güzel bir düşünce ancak böyle bir şey yapıldığında üyeler birbirilerine önyargı ile yaklaşabilir. T.S.C Forumları tüm renkleri bir arada tutan ve ayrım olacağını düşündüğü özelliklerden uzak duran bir yapıya sahiptir. Öneriniz için teşekkürler.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benim, çok, fan, gerçek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |