![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Pes 2010 un ilk günlerinde bende başladım face yapmaya ancak hepinizin bildiği gibi yalnızca ıd li oyuncularla yetineceğimşimdilik ama daha sonra herzaman ki gibi idli yada ıdsiz farketmez face yapacağım ilk facem C.Ronaldo
![]() Sponsorlu Bağlantılar Konu Fatih_Dlc tarafından (30 Eylül 2010 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
benzememiş arkadaşım ama yinede emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Arkadaşım yorumun için saol fikrine saygım var.kendi fikrim facenin güzel olduğuydu ama sana saygı duyuyorum.Yeni facem Dİda
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ronaldo'da biraz renk sorunu var..Sarılık geçirmiş gibi onun dışında güzel emeğine sağlık..
Sanki Dida'nın burnunda ve alnında parlaklıklar var,onları giderirsen daha iyi bir yüz elde edersin ![]() Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kardeş ronaldo zatn acayip benzio ne gerk var dimi
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arkadaşım senin dediğinde doğru ama neredeyse her oyuncu çok benziyor.Biz ne yapalım.
Ve yalan kardeşim yorumuna teşekkür ederim parlaklık gidermeyi bilmiyorum resim öyleydi |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ronaldoda renk sorunu var ama dida mükemmel
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Oyundakiler daha iyi bence bu yaptığın 3 yüze göre.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Yorumun için saol ben dida ve ronaldoyu sevdim ama neyse yeni bir facem var ve pes 2010 için yaptığım en güzel face bence bu
Ronaldinho ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tesekkurler dostum cok iyi olmus ronaldinho
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Oyuncu yüzlerinde özellikle Türk oyuncuların yüzlerini yaparsanız çok daha faydalı olacaktır.Emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Evet bence de Türk oyuncuların facelerini yapmaya başlayın artık
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bencede Türk oyuncuları önem verilmeli.Çünkü hemen hemen tüm tanınmış yabancı oyuncuları yüzleri yapılmış bunları yapmak gereksiz.Önemli olan yüzü olmayan kişiye yapmak öylece kendini geliştirmiş olursun.
Ben başladım bile resim arşivim bile hazır. ![]() Sana başarılar diliyorum.İyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yorumlarınızı facelerime yaparsanız daha iyi olur.Ayrıca bu sitede tsl ye face yapan çok az sayıda facemakerden biriyim.Hatırlatmak istedim.Yorumlarınızı facelerime yapın lütfen yoksa konu dağılıyor.Ben haftaya başlıyorum TSL ye ama yüklü bir yama olmadığı için yapamıyorum.Zaten başta dedim ID si olmayanlara da yapacağım diye.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, Çalışmaları, dlc, face, fatih_dlc, pes, pes 2, pes 2010, pes2010, yüz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |