![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
arkadaslar bu guncellemelerı yukledım su an 1.4 yukleyecem ama fb oldu az alkmar ne ayak anlamadım futbolcular aynı formalar degısık yardımcı olur musunuz bunu yukleyınce duzelır mı acaba
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
EDIT dosyası ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum. " PESEDİT " (kayıt dosyası) dosyasında bi sorun vardır.
|
|
|
|
#3 |
![]() |
NASIL DUZELTEBILIRIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ben Pes 2010 oynamadığım için exTReme güncellemesini de doğal olarak kullanmadım. Yani içeriği nedir pek bilemiyorum. İndirdiğiniz güncellemede ( varsa ) KONAMI/Pro Evolutıon Soccer 2010/SAVE/ PES2010_EDIT diye bir dosya olması gerek..
O dosyayı siz belgelerim'deki KONAMI/Pro Evolutıon Soccer 2010/save 'in içine yapıştırınız. |
|
|
|
#5 |
![]() |
ya bendede aynı sorun var yapıştırdm ama gene olmadı
(( |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Silip başka bir diske veya klasöre yeniden yükleyin..
Ne Maradona,Ne Gullit,Ne Stojkovic.. En Büyük NEJAT BİYEDİC İmparator İmparator Sensiz olmaz BURSASPOR |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
1.3 ü yeniden yükle ben öle yaptım düzeldi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
birde 1.7dlc uyumluluk dosyasını yeniden at belgelerime taş gibi oLur
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ya hepsini yaptm gene aynı sildim gene hepsini baştan yüklicem
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Eğer sadece formalar ve isimler değişikse,bu bizden kaynaklanan bir sorun değildir.Güncellemeleri yanlış yüklüyorsanız,bu tür sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.Tüm gerekenleri yaptığınız zaman,sorunsuz bir şekilde Efsane Ol modunu oynayabilirsiniz.
"Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
arkadasım olmuyor ama sıfırdan kurulumu deneyecem bakalım ıns bu sefer olacak
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ya arkadaslar bende de ayni sorun var neden bilmiyorum oysa her ayari denildigi gibi yaptim kullandigim seyler: extrem 11 günceli yükledim ondan sonra 7si bir aradayi yükledim her türü denedim olmadi yardimci olursaniz sevinirim sistemim win 7
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| formalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |