![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
![]() Emre ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() ![]() TAKIM BÜTÇESİ : 1.849.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (21 Nisan 2010 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
FAIR-PLAY LİGİ 2. SEZON FENERBAHÇE KADROSU VE DİZİLİŞİ: ![]()
Fikir için silent'a teşekkürler... |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Rakip : Chelsea Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 Basın Toplantısı : "İğrenç bir maçtı. Adeta çok s a l a k ç a hatalar yaptık. Kalecimiz Frey bile top kaptırdı. Bazı teknik sorunlar da bu sonuca etkili oldu tabii. Kötü oynadık ve sonucunda 6 gol yedik. Chelsea ile yaptığımız deplasman maçında ise 3-1 yenildik. Aslında bu deplasmandan puan beklemiyorduk. Ama ucu ucuna kaçtı puan. Henüz ilk dakikalarda saçma bir kırmızı kart görüldü ve Cannavaro takımını 10 kişi bıraktı. Bunun sonucunda yine de cok iyi mücadele ederek ilk yarıyı 1-1 berabere kapadık. Fakat 2. yarıda oyunun son 20 dakikasına girilmişken, Balotelli'nin ceza sahası dışından attığı sert şuta engel olamadık. Beraberlik golü için bastırırken, yine her zamanki gibi kendi kalemize bir gol attık ve maç 3-1 bitti. Ne kadar yenilmiş olsak da, takımdaki mücadeleden memnun kaldım. Volkan hoca'yı tebrik ediyorum." Deplasman Sonucum: Chelsea 3-1 Fenerbahçe Gol: Nani Gol Krallığımda Son Durum 1)........ 2)........ 3)........ .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 75.000 TL Dep. Ücreti : 10.000 TL Ceza : 10.000 TL Toplam : 75.000 TL Konu lewi wills tarafından (25 Mart 2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Rakip : BARCELONA Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart Kırmızı kart gorulmedi Basın Toplantısı : "Bir ara istifa etmeyi düşündüm. Fakat rekor kırmak istiyorum. En çok yenilgi alma, en düşük averaj ve en çok sonuncu olma rekorlarını kırmak için istifa etmekten vazgeçtim. Bu kötü gidişi sürdürmeyi ümit ediyoruz..." Deplasman Sonucum: Fenerbahçe 0 - Barcelona 11 Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa 1 2)........ 3)........ .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 85.000 TL Dep. Ücreti : 0 TL Ceza : 0 TL Toplam : 85.000 TL Konu lewi wills tarafından (25 Mart 2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Rakip : Ajax Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart ![]() Basın Toplantısı : "Yine bulduğumuz pozisyonları değerlendiremediğimiz bir maç oldu. Defans hatalarıyla beraber 4 gol yedik. Tayfun hoca'yı tebrik ediyoruz..." Deplasman Sonucum: Ajax 2 - 3 FB Goller: Villa (3) Gol Krallığımda Son Durum 1)Villa (4) 2)........ 3)........ .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 75.000 TL Dep. Ücreti : 130.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 205.000 TL Konu lewi wills tarafından (25 Mart 2010 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Rakip : Inter Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() ![]() Kart Fair-Play'e yakışır bir maçtı, kart görülmedi. Basın Toplantısı : "Müthiş bir maç oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Maç sürekli gidip geldi ve sonuç olarak bizim lehimize 4-3 bitti. Mutluyuz. Sanırım kendim de dahil herkes maçın 90 dakika olduğunu gördü. Gökhan hoca'ya diğer maçlarında başarılar..." Deplasman Sonucum: Inter 1 - 2 FB Goller: Nani (1) Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (5) 2) Nani (2) 3) Iniesta (1) 4) Hamsik (1) 5) Luis Garcia (1) .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 215.000 TL Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 Dep. Ücreti : 120.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 335.000 TL |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Rakip : Manchester United Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart ![]() Basın Toplantısı : "Centilmence bir maç oldu. Bulduğumuz pozisyonlardan yine yararlanamadık. Adem hoca'ya diğer maçlarında başarılar diliyorum" Deplasman Sonucum: 0-0 kk görülmedi Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (5) 2) Nani (2) 3) Iniesta (1) 4) Hamsik (1) 5) Luis Garcia (1) 6) Quagliarella (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 120.000 TL Dep. Ücreti : 25.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 145.000 TL |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Rakip : Galatasaray Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 ![]() Basın Toplantısı : "Fair-play çerçevesinde geçen müthiş 2 maç oldu. Maç yine gidip geldi. İki maçta da çok pozisyon harcadık; fakat sonuçtan memnunum yine de. Oyuncularımın böyle mücadele etmesi gurur verici. Özellikle deplasmandaki maçta 3-1'den sonra 3-3 yaptılar ve beni çok mutlu ettiler. İki maçta da iki taraf da kazanabilirdi. Ama dostluk kazandı. Burak hoca'ya kalan maçlarında başarılar diliyorum." Deplasman Sonucum: GS 3 - 3 FB Gollerim: Iniesta, Walcott, Luis Garcia Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (7) 2) Quagliarella (2) 3) Luis Garcia (2) 4) Iniesta (2) 5) Nani (2) 6) Hamsik (1) 7) Walcott (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 130.000 TL Dep. Ücreti : 55.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 185.000 TL |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Rakip : Celtic Maç Skoru ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 Goller ![]() Kart ![]() Basın Toplantısı : "Maçı izlerken deliye döndüm. O kadar çok pozisyon kaçırıyoruz ki! Takımda bir şeyler eksik, henüz ne olduğunu bulamadık. Evimizdeki maçın ilk dakikalarında müthiş bir baskı kurduk rakip üzerinde, kaleci kalesinde devleşti ve gol atamadık. Celtic, David Suazo'nun kafa toplarındaki üstünlüğünü 2 golle gösterdi. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyip yenilince çok kötü oluyor gerçekten. 2. maçta da Celtic'in hızı etkindi. Özellikle Agbonlahor'u kimse durduramadı. Adam bir yardırdı ve şut çekti ki kaleci de tutamadı. Celtic'in en iyi transferinin Agbonlahor olduğunu düşünüyorum. Yine 2. maçta da çok pozisyon harcadık. Diyecek söz bulamıyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Murat hoca'ya kalan maçlarında başarılar diliyorum..." Deplasman Sonucum: Celtic 3 - 1 FB Gol: Hamsik Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (7) 2) Quagliarella (3) 3) Luis Garcia (2) 4) Iniesta (2) 5) Nani (2) 6) Hamsik (2) 7) Walcott (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 85.000 TL Dep. Ücreti : 10.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 95.000 TL |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Rakip : Liverpool Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart ![]() Basın Toplantısı : "Yine çok pozisyon kaçırdık. Yenebileceğimiz bir maçı yine kaybettik. Anelka'yı da durduramayınca yenildik. Fazla söze gerek yok. Yunus hoca'ya başarılar..." Deplasman Sonucum: Liverpool 3 - 1 FB Gol: Hamsik Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (7) 2) Quagliarella (3) 3) Hamsik (3) 4) Iniesta (3) 5) Nani (2) 6) Luis Garcia (2) 7) Walcott (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 85.000 TL Dep. Ücreti : 10.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 95.000 TL |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Rakip : Valencia Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart Fair-Play'e yakışır bir maç oldu... Basın Toplantısı : "İki maçta çok centilmence geçti. İlk maçta çok iyi oynamadık, taktik hatası yaptık. İkinci maçta defansa kapandık, kontra ataklarla golü bulduk. Biraz zorlandık ama 90. dakikada gelen gol bizi rahatlattı. İskender hoca'ya kalan maçlarında başarılar diliyorum." Deplasman Sonucum: Valencia 2 - 0 FB Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (8) 2) Iniesta (4) 3) Hamsik (3) 4) Quagliarella (3) 5) Nani (2) 6) Luis Garcia (2) 7) Walcott (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 195.000 TL Dep. Ücreti : 0 TL Ceza : 0 TL Toplam : 195.000 TL |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Rakip : Real Madrid Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart Maç, fair-play çerçevesinde geçti, kart görülmedi... Basın Toplantısı : "İlk yarının son maçında hiç ummadığımız bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz, 1 m'lik transfer parasını alamadık; ama yine de 2. yarı da daha iyi olacağımızı düşünüyorum..." Deplasman Sonucum: R. Madrid 10 - 0 FB Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (8) 2) Iniesta (4) 3) Hamsik (4) 4) Quagliarella (3) 5) Nani (2) 6) Luis Garcia (2) 7) Walcott (1) 8) Ashley Young (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 195.000 TL Dep. Ücreti : 0 TL Ceza : 0 TL Toplam : 195.000 TL |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
2.SEZON 1.DÖNEM BÜTÇESİ 544.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (05 Nisan 2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Rakip : Real Madrid Maç Skoru ![]() Goller ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 Kart ![]() Basın Toplantısı : "En büyük şampiyonluk adaylarından birinden 4 puan koparmak çok iyi oldu. Evimizde de yenebilirdik, hele rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra. Fakat Van Persie nasıl olduysa bir anda herkesi çalımlayıp golünü attı. Mehmet hocaya diğer maçlarında başarılar diliyorum." Deplasman Sonucum: RMD 0 - 1 FB Gol: David Villa Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (9) 2) Iniesta (4) 3) Hamsik (4) 4) Quagliarella (3) 5) Nani (2) 6) Luis Garcia (2) 7) Walcott (1) 8) Ashley Young (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 110.000 TL Dep. Ücreti : 110.000 TL Ceza : 0 TL Toplam : 220.000 TL |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Rakip : Barcelona Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=24395 Kart ![]() Basın Toplantısı : "Şanssız 2 mağlubiyet aldık. Yenebilirdik; ama yenemedik. Kendi kalemize bir gol atınca zaten moralimiz çöktü. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Erhan hoca'yı tebrik ediyorum ve ligde başarılar diliyorum." Deplasman Sonucum: BARCA 3 - 1 FB Gol: Walcott Gol Krallığımda Son Durum 1) Villa (10) 2) Iniesta (4) 3) Hamsik (4) 4) Quagliarella (3) 5) Nani (2) 6) Luis Garcia (2) 7) Walcott (2) 8) Ashley Young (1) Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : 85.000 TL Dep. Ücreti : 10.000 TL Ceza : 0. TL Toplam : 95.000 TL |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., barcelona, chelsea, fenerbahçe, galatasaray, gerçek, manchester, puan, simao, spor, t.s.c, takım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |