![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Oyuna birkaç tane Fenerbahçe tezahüratı ekledim.Şimdilik çok değil ama ilerde daha büyük bir tezahürat yaması yapacağım.Anlatımından dolayı RQuaresma'ya teşekkür ederim
![]() Kurulum:unnamed_181 ve unnamed_185 dosyalarını kitserver dt01.img içine atınız.Böyle bir klasör yoksa oluşturabilirsiniz.Daha sonra managerden attach yapınız.Tezahüratlar eklenmiş olacaktır. Sadece Super Patch ile uyumludur. İNDİR Sponsorlu Bağlantılar Konu salihekremgfb tarafından (06 Kasım 2010 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben teşekkür ederim sana ancak , indiren arkadaşlarda çalışmaya bilir çünkü idleri değiştirdiysen edit.bin dosyanıda upload etmen gerekir.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
İndiren arkadaşlar kendi oyununa göre uyarlayabilir , dosya isimlerini unnamed_494 ve unnamed_495 olarak değiştirip kitserverda dt01 e atarsa diğer yamalarıda kullananlarda bu tezahüratlar çalar.Ama bu sadece fenerbahçe için geçerlidir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ve oyunun yamasız olması gerekmektedir.Eğer başka bir yama varsa idleri öğrenmeniz gerekmektedir.Daha fazla bilgi için;
http://www.turkcespiker.com/forum/te...7.html?t=42567 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arkadaslar sürekli bir kitserver den bahsediliyor...ben kitserver kullanmiyorum...normal img dosyasinin icine atsam calisirmi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Çalışmaz.
İmport etmeniz gerekir ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2011, attach, çok, fenerbahçe, file, kitserver, patch, super, teşekkür, turkcespiker, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com, yaması |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |