![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() iÇiNDeKiLeR 1 - oMuZ oMuZa 2 - MiLYoNLaRCa TaRaFTaRıN YaN YaNa 3 - SaRı LaCiVeRT ŞaMPiYoN FeNeR 4 - aVRuPa FaTiHiYMiŞ GaLaTaSaRaY 5 - BeŞiKTaŞıN KöPeĞiNe Link 1: http://www.zshare.net/download/5586857266821e71/ Link 2: FiLeFRoNT Link 3: http://www.filefactory.com/file/af1c...aTLaR305_u_rar KuRuLuM: RaR'dan Çıkan Dosyayı ... Kitserver / İmg / cs0d.img Ye Atın... Not: Bu Yama Tamamen Bana Aittir... Başka Sitelerde İzinsiz Yayınlanması Halinde Hukuki İşlem Başlatılacaktır... Sponsorlu Bağlantılar Konu *EcYk* tarafından (23 Şubat 2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yha ben suana kadar aldığım hç bir yamayı yapamadım img klosöörüne atıyorm hç bir şey olmuyo
![]() ![]() (::fbbayrakjp6::fbatkidr8: |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
img de cs0d.img yoksa onun aynısını açacan yamayı atacan ...setup exe ye girecen install dicen bitecek....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
keşke daha güzel ve daha çok söylenen tezahuratları koysaydın... ayrıca sadece fb tezahuratları olduğu zmn keyif olmaz bence
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bugün TSl 3 Büyükler Tezahürat yaması çıkartacam
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
oke beklioruz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
çok saol paylaşım için güzel yama
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
şuana kadar en iyi ses paketi inş ses kaliteside iyidir , emeğin için eyw
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Linkler kırık yenilemezsen konu iki gün içinde kapanır !..
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Arkadaşlar beni yeni üye oldum da.Tezahuratları indirdim ama nerde ne dosyası var nereye atıcaz bir acıklayıcı bir biçimde acıklarsanız sevirinim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Linkler yenilenmiştir
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arşiv biçimi yanlış veya arşiv tanınmıyor diyor nasıl en baştan yardımcı olabilir misiniz :fbatkidr8:
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
konami dosyasının içinde img dosyası ,senting
stubdat,pes2009 dosyaları var ben indirdiğim sıkıştırılmış dosyaları nasl nereye koyayayımki hatasız olsun.... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
saol kardeş indiriyorum inş çalışır eline sağlık
|
|
|
|