![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
360º-derece-kontrol desteği sağlayan Joypadler: Logitech Dual Action ve Microsoft XBOX360 özellikle öneriliyor...
Logitech® Logitech® ChillStream™ Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Logitech® Rumblepad™ Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad Logitech® Dual Action™ Gamepad Logitech® Cordless RumblePad™ Saitek Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=35408 P880 Dual Analog Pad P990 Dual Analog Pad P2500 Rumble Pad P2600 Rumble Pad P2900 Wireless Pad P3000 Wireless Pad and Docking Station P3200 Rumble Pad Cyborg Rumble Pad Thrustmaster Dual Trigger 2-in-1 Gamepad Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force Wireless Dual Trigger Gamepad FireStorm Dual Power 3 FireStorm Dual Analog 3 Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force T-Wireless 3-in-1 Rumble Force Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger hama® hama® Black Force hama® BlackSteel hama® Flashlight Blue hama® Whitestorm SpeedLink Thunderstike Strike2 Gamepad 360 Style Gamepad Devotion Pad Wireless Microsoft Xbox 360™ Controller for Windows Xbox 360™ Wireless Controller for Windows Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ne gerek var o kadar para vermeye. Al sana 15 TL lik kol.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben de 20 tl ye aldım 2 senedir tek bir aksama yok.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Lgitech Chillstream PS3. Önünde saygıyla eğiliyorum
![]() Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
Konu Sedat_60 tarafından (31 Temmuz 2010 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sedat bende onun parasının önünde eğiliyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kalitesine göre gayet iyi bir ürün (50 tl).
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kaliteli bayağı
Ben bilgisayar için kol almıştım 2 sene önce 12 TL'ye hala çalışıyor ![]() >> Forum Kuralları >> Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? >> Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? >> Endless "Müzik Listesi" Endless@turkcespiker.com Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kontorland PC/PS2 GamePad kullanıyorum. Gayette memnunum. PS3'teki SONY kolları gibi tasarlanmış. Çakma işleri sevmem ama bu durumda güzel bir olay. Tüm analog'lu kollar için 360 derece desteği olacağını düşünüyorum. Yoksa bile veririm parayı alırım şu listeden gözüme güzel geleni.
seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eski ps2 koluna bi dönüştürücü olay tamamdır.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
sedat bende logitech chillstream aldım gayet kaliteli ama görünüşü ps3 gibi değil xbox 360 gamepadi gibi
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
![]() ps'de bu kolla oynanıyorsa pc'de de oynanır... ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ben 3 sene önce aldım 9 tl ye hala çalışıyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arkadaşlar Ama Sizin Aldığınız Gamepadlar Fifa 11 Destekli Olmayacak Yani Sağ Analogla Hareket Yapmayacak
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| fifa, fifa11, için, kontrol |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |