![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar son günlerde dikkatimi çeken FİFA 11 İn ico dosyasıyla ilgili Fifa'yada exTReme yaması yapıldı ve icon değiştirilmedi pes 2011 de ise çok güzel bir icon yapıldı bende exTReme ile alakası olmasada bir ico dosyası paylaşmak istiyorum... Dosyanın içinde kurulum var ....
AlınTı Değildir Upload kendime aittir... ![]() Rar Şifresi : www.turkcespıker.com_Loveloves ![]() Sponsorlu Bağlantılar Konu sT.GhosTLine tarafından (20 Ağustos 2011 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
SS koysaydın keşke.
![]() 1905'te doğdu aşkımız Sarı kırmızı akar bizim kanımız Cimbom'um helal olsun sana canmız Ölene kadar hep yanındayız... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ArKaDaş Ben YeniYim SS ne ?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Screenshot yani ekran görüntüsü arkadaşım.
![]() Bu arada rar şifresi nedir? Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
AA pardon RAR şifresini yazmamışım www.turkcespıker.com_Loveloves..... YazıLdığın gibi Büyük Harf FiLan VarDır....
----Ekleme---- SS KOYUYORUM ----Ekleme---- SS KOYUYORUM |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Öncelikle, lütfen şu yazım şekline özen gösterelim.Büyüklü-küçüklü yazmayalım çeşitli yerlerde olduğu gibi.
Bu nasıl bir dosya şifresidir, emin misin o şekilde olduğuna?Açılmıyor. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Özür dilerim ama noktalar yok ben kopyala yapıştır yaptım ve açıldı bidaha dene
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tamam şimdi oldu.Teşekkürler.
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Rica ederim kardeş.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Denemeyi düşünmüyorum, şimdiki logo güzel ama yine de eline emeğine sağlık dostum
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Şifreyi ilk mesaja eklemelisin. Bir de ben sana logonun SS'ini koysaydın dedim.
![]() 1905'te doğdu aşkımız Sarı kırmızı akar bizim kanımız Cimbom'um helal olsun sana canmız Ölene kadar hep yanındayız... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Koydum ss arkadaş dikkatli bak..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
O logonun kendi resmi mi ?
Resim gözükmüyor ama eskiden gözüküyordu. ![]() 1905'te doğdu aşkımız Sarı kırmızı akar bizim kanımız Cimbom'um helal olsun sana canmız Ölene kadar hep yanındayız... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Pardon resim silinmiş...
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2011, alın, çok, extreme, fifa, file, fİfa 11, güzel, hotfile, kurulum, pes, pes 2, pes 2011, upload, yaması |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |