![]() |
![]() |
![]() |
| FIFA Fifa oyunları ile ilgili yorum alanı . |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Büyük bir Fifa sitesinden aldığım bir bilgiye göre sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi arkadaşlar. Ben burada paylaşayım da siz yorumlayın doğruluk derecesi nedir, ne değildir...
· Windows XP SP2/SP3 veya Vista · 2 GB RAM · 512 MB ekran kartı (NWDİA 7000 ve sonrası) PIXEL SHADER 3 · 8 GB HDD · EAX DİRECT X 9c destekli ses kartı · ADSL İnternet Bağlantısı (Online etkinlikler için) Kaynak Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Sağol kardeş.
Bu böyleyse kim bilir pes PES 2010 nasıl olur.![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kalite artınca gereksinim artıyor.Ram almam lazım galiba.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aynen benimde.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Pes2010 oynamak sadece bir hayal benim için.Nalet dünya bize gülmüyor
![]() Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Benim ekran kartıı yeter ama ah ah ram ve işlemciyi yükseltmek lazıım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Benim işlemci yeter ram ve ekran kartı fos! Ama aslında Pes09 ile Fifa09 sistem gereksinimleri arasında fark yok
![]() Rule one : The Doctor lies. Konu -YaLan- tarafından (31 Temmuz 2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hhehe ii benim oluo xD
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Fifa 2010 gereksinimleri bu kadar olmaz! Kesinleşmeden doğru yorumlar yapamayız
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() |
FIFA oynamak için 512 RAM 128 Ekran kartı yeter
![]() bunları gören de fifa yı bir şey zannedecek ![]() ![]() İMZA YOH BARNAK BASSAK OLUR MU? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
fifa her zman abartıyo görüntü kalitesi 0 512 ekran karı 2 gb ram istiyo pes 10 ceker fıfa ya ama fıfanında ps3 oyunları süper oluyo pc dede öle yapsalar ne özellik istiyosa yaparım valla
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ya arkadaşlar ben 2gb ram isteyeceğini sanmıyorum ama 2gb ram istiyosa balki oyuna bişeyler katmıştır (HİÇ SANMIYORUM AMA)
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ram yetiyorda ekran kartı lazım
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ya arkadaşlar fifa 2009 demo ne zaman çıkacak
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ekran kartı lasım bana
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ekran kartı, esi, fifa, için, online, ses, shader, sistem, sitesi, sonrası, İnternet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |