![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Ya bu ne ya çok kötü çözünürlük nasıl düzelteceğim ?
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe isimli dosyayı açıp 'Game Settings'den düzenleyebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tmm buldum arkadaşlar saolun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() Buradan hallet oyunun dizininde C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
zaten oyuna girerken çıkıyo o ekran
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
buldum dedim ya.. genede sağolun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Oyuh Highda Mükemmel ama malasef benm pc medumda bişle kasıo
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Aynen ram 2gb 512 ekran kartı pes11 yüksek kalitede takılmadan fifa lowda bile kasıyo sorun pc de mi sizce?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
arkadaslar bende tus ayarı sızdekı gıbı degıl yanı degısmıyor harfler benımkı neden o sekılde basıyorum heryere bısey olmadı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hayır pcde değil sorun bende 5830 1 gb 256 bit ekran kartı var 8 gb ram var ama kasıyor.fifada optimizasyon sorunu var az sonra bir konu açacam bakalım kimler hangi ayarlarda kasmadan oynuyormuş
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
EVET OPTİMİZE da bisourn var bnde pes kasmasken fifa kasıor
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aynen.. 2 gbram p4 3.0 ghz işlemci gferce9500 gt vram var.. arena modda 1440*900 high de en ufak bi kasma yok.. ama maçta en düşk ayarkda ve en düşük çözünürlükte kasıyor..
Full çıkana kadar arena moda yapıp özel hareketlere alışacaz artık.. umarım sorun pcm de değildir ve full sürümde düzelir ![]() Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
PES 11 ve FIFA 11'in ayrı sistem gereksinimleri var.PES 11 daha sade bir bilgisayar isterken FIFA 11 ekran kartı işlemci ve rami güçlü model olan bir PC istiyor.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
optime ile ilgili bi problem yok full hıghta yağ gibi oynuyorum valla
|
|
|