![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Alıntı değil el emeğidir. İyi oyunlar ![]() Sponsorlu Bağlantılar Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Olay budur Sedatım, buradan yapamayanlar aşağıdaki mesajımı incelesinler;
http://www.turkcespiker.com/forum/sh...31&postcount=5 Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sagol Sedat
![]() Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
o game settings nasıl açılıyor?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
EA Sports\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup içinde fifaconfig açın.
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Belki alakasız olucak ama
Görüldüğü üzere fifa 2011 xbox360'ın pcye çevrilmiş hali ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
şimdi sen orda LB'ye button 7 LT'ye Button 5 atamışsın.. Böyle olduğunda adam değiştirme L1 olmaz L2 olur galiba.. Config ayarda ..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Sedat arkadaşım,bu kodları buraya ne şekilde nasıl yazacağız? Klavyeden yazılınca kabul etmiyor,Joistiklede kodlar yazılamıyor devamlı karışıyor,yardım edersen çok sevinicem....
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Öncellikle şunu belirteyim. Xbox'ta arka bölüm tuşlarının dizilimi PS3'ün tersidir.
Right Top - RT - Sağ üst Right Bottom - RB - Sağ alt demektir. Burada bakarsanız RT altta RB üsttedir. Yani tam tersi. Sizde ters ayarladığınızda oyunda size göre düz olan şekilde gelecektir. Mouse ile tuşun yanındaki tuş isimlerinin olduğu alana tıklayıp ardından gamepad üzerinde tuşa basarsanız bu görünümü elde edersiniz. BUTTOM 07'yi klavyeyle oraya yazmak mümkün değildir. Dediğim gibi yaptığınızda o gözükecektir. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben bu ayarları yaptıktan sonra hem klavye hemde jojstikle oynuyorum ama oyun içinde tekrar oynatıcıyı başlattığımda futbolcuların yüzüne yakınlaştıramadım kamera dönüyor sürekli ben grafiğe çok öenm verdim için sürekli bakıp çizim yapıyorum nasıl hallederim bunu?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
arkdaşlar iki gamepadle oynuyorum oyunu fakat 2.gamepadde yön tuşlarını atayamıyorum analoga atanıyor sadece yön tuşularını atamaya çalışınca hata verip kapatıyor configi..neden acaba yardımcı olabilirmisinizz
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Alıntı:
Bu arada sorunlu gamepad'inin markası ne?Konu imnobody tarafından (19 Eylül 2010 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
powerway kardeşim..mode tuşuna basıp ışığı söndürünce yön tuşları çalışıyor ama bu seferde analog çalışmıyorr çözwemedm bi türlü çözersem bende ulaşırım arkdaşım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Benimki Snopy FTQ5C1 3in1. Ama benim gamepad'imde analog tuşuna basıyorum (sendeki mode tuşu) ama kapanmıyor ışığı. Gamepad'in ayarlarıyla da iyice oynadım yine birşey değişmedi. Ama ayarlarda ve diğer oyunlarda yön tuşları gayet iyi çalışıyor. Anlamadım gitti
.İşte resmi: ![]() Konu imnobody tarafından (19 Eylül 2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
http://www.turkcespiker.com/forum/co...na-t39526.html
Şu konudaki ayarları bir deneyiniz, ardında tuş dizilimini tekrar ayarlarınız. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| alın, demo, fifa, fifa 11, fifa 11 demo, tuş, upload |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |