![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaslar full surumde demodakı qıbı kasma yavaslama qıbı seyler varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
var evet en azından bende öyle ne yaptıysam bir türlü düzelmiyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çözümü yokmu bun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şu konuyu inceleyiniz;
http://www.turkcespiker.com/forum/fi...mu-t39357.html Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tm baktımda benim panel nvıdıa 9400 gt ama olmadı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Panelden değişik kalite ayarları deneyiniz.İlla konudaki aynı ayarları yapacaksınız diye birşey yok.. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
oyuna basladıktan sonra,alt+ctrl+deleteye basıp cıkın oncelıkle atadan düşüğü seçin takılma felan kalmıyor bende kalmadı doğrusu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
allah allah iceskull123 sende 9400 gt var kasıyo diyorsun bende 8400 gs var en yüksek çözünürlük very lowda oynuyorum kasma yok.
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Waiy for vsycn kutusundaki işareti kaldır o zaman kasmaz
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
very low nedir ? low un da mı düşüğü ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yaa top havadayken fln yaaslıyomu yıne ???????
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fifa, fifa 11, full, kasma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |