![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Buyrun PC versiyonu diyordunuz hep
![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
Konu Sedat_60 tarafından (19 Ağustos 2010 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Paylaşım için sağol...
[ßyy Oğuz Kardeş |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Arena modunu görmem yetti
bu arena modu gibi bişey ilk Fifa 2003 te mi ne vardı yanılmıyorsam böyle diildi tabi hileydi oyun için antrenman yoktu hileyi yazınca arenada antrenman yapıodun o aklıma geldi![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
way be sonunda bizde rahat rahat oynucaz.. yalnız bişi sorcam yeri mi bilmiyorum ama bu bilgisayarınız fifa 11 i kaldırır mı testi var ya.. bnm pc %62 cıktı. sizce kasar mı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hani ne oldu oyunu indirmem bile diyordun ön yargılı olmamak lazımmış değil mi ?
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Keşke Pc de Ps3 Kadar İi Olmasaymış
Ps3'ün Benim İçin Değeri Kalmıyacak. Zaten Çoğu Oyuna PS3'te O Kadar Para Vermektense Pc'de Oynuyoruz. Fifa'da Artık Pc'de Çıtayı Yükselttiğine Göre Ps3 Fifa 2011 Satışları Bana Göre Baya Azalıcak. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ben senin gibi düşünmüyorum pek Hasan FIFA PS3'e özel bir oyun değil sonuçta Xbox360'ta da indirip Verbatim dvdlere yazıp yazıp oynuyor herkes.
God of War felan çıkar pc için o zaman iş değişir tabi ![]() Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Fıfa Bu seneye Kadar PS3 ve Xbox360'a Özel Oyundu
Bu Sene Pc'yede Aynı Kalitede Çıkacağından ve Pc'ler Konsola Göre Daha Çok Kullanıldığından Satış Oranları PS3 için Ciddi Bir Anlamda Düşecek Gibi Geliyor. Xbox İçin Dediğin Doğru Ama Dediğim Gibi PS3 Tam Olarak Kırılamadığından Dedeğin Şey Olmaz Gibi. Tabi God of War Pc'ye Çıkar İş Değişir ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
pesin işi artık iyice zorlaştı. pesi pcde fifadan daha iyi olduğu için oynuyordum. ama pcde konsol kalitesinde bir fifa pesi ezer geçer.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Fifa başka birşey oldu zaten artık Fifa ve diğerleri oldu bana göre ama herkesin fikri değişik tabiki yıllarca Ps3 cafelerde Pes oynuyanlar Pes'i bırakmıyor ben ne zmn gitsem Fifa oynuyan 1-2 masa olursa 10 masa Pes oluyor bu kolay kolay değişmez bence çünkü Fifa'da ayar yapmayı bilmeyip Fifa'nın tuşlar bir acayip diye oynamayan bile vardı.Bu sene Easports bence çok önemli birşey yaptı.Çoğu kişi Pc ile Ps3teki farkı bilmiodu Pc deki gibi zannediyordu ve Fifa'ya bakmıyordu bile bu yargıyı yıkmak içinde Pc platformunda da kaliteli olması gerekiyordu bence Pc de Fifa'yı oynayanlar Ps3te de Fifa'yı oynamaya başlayacaktır artık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bence erken konuşmayın fifaya fazla güvenmeyin psde bahsettihiniz kadar müthiş değil pesin modları daha güzel ben ikisinide birden oynıyacam
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Çünkü FİFA nın CD si yok.
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
![]() Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| fifa, fifa 11, upload |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |