![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
merhaba arkadaşlar fifa 11 güncellemede sorunum var. oyunum orjinal. kadroları güncellemek için giriyorum e-mail istiyor. kayıtlıyımda ea ye giriyorum kabul ediyor. fakat daha sonrasında cd key ini istiyor. orjinal kendi cd key ini yazıyorum fakat kabul etmiyor. bunun sebebi nedir? orjinal oyun key i de kendisine ait ama neden böyle oluyor? kabul etmesi için ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
dostum doğru yazdığına eminmisin cd key'ini çünkü oyunun orjinalse hata vermesi anormal
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
evet eminim. çünkü kutusunun içinde yazıyor key i. kutuyu önüme alarak baka baka yazıyorum. yazdıktan sonrada kontrol bile ediyorum ama cd key i kabul etmiyor. karşıma durmadan " please enter to a valid key. " yazsını çıkarıyor. neden anlayamadım. bende oyunun türkçe kullanma kılavuzuda var. inceledim ve online oynayabilmek ve de güncellemeler için ea ye oyunun seri numarasıyla kayıt olmak gerekiyor diye bir şey yazıyor. acaba bundanmı kaynaklanıyor ?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fifa, fifa 11, güncelleme, için, kendi, orjinal, sonrası, şimdide |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |