![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
FIFA 11 Kariyer Modu (19 Yepyeni Resim - Bilgiler) Part 2
![]() Eylül - 2010 Merhabalar, Geldim ve ilk Kariyer Modu günlüğü - Burada parçası iki memnun ettik umuyoruz. Bugün biraz hız almak istiyorum ve VfB Stuttgart ile ilk sezon geçiyor. Kariyer Modu özelliklerini gelince CPU ekipleri uğraşmam gerekiyordu yaralanma sorunlar hakkında konuşmak oyuncular transfer yönetilen nasıl , ben daha fazla anlayış ile , size ve ne Sezon 1 sonunda oldu. İlk sezon kolay kazanmak 2-0 ile gidiş gets a vs Ramenskoye dostu . Bu wasnt büyük bir oyun , ama o Pavel Pogrebnyak benim için gerçekten önemli bir oyuncu bu sezon olacak bana gösterdi. O ile benim takımımda tek oyuncu bir " Özel ". 2 savunucuları baskın ve ev oyunun açılış amacı başlığı olarak, kendisinin onun " Strength " Kişilik rozeti hak kanıtlıyor. Ne yazık ki lastik benim Sanal Pro ve maç sonunda o bir yaralanma uğrar. Maçtan sonra, kapsamı ve şiddeti yaralanma hakkında bir e-posta yoluyla söyledim olsun . basın da ve yaralanma notu almış en son haberler belirtilen alır ... ![]() Ödenen yüksek fiyat benim ilk dost kazanmak için . Bir kenara benim Pro acı bir yaralanmalara karşı , ben nasıl bazı sert testler yapmak görmek istiyorum olarak benim 11 başlangıç oynamaya devam . Ben sim motoru dostu maç sayısı 2 ve üzerinde atalım 3 ... ![]() Cacau ve Pogrebnyak ne onlar için ... gol bekleniyor yapıyorsun ! ![]() Ilk yenilgi - 2 hafta önce sezon daha fazla sorun benden isterim benim takımım vermekteyiz Villarreal başlar. Son dostu ben takvim de bakabilirsiniz oynadıktan sonra ... ![]() Benim için artık transferler - düz birinci lig maç simming . kadar benim dostu Terbiye 2 galibiyet ve maç bir kayıp benim karar benim transfer piyasası faaliyetleri durdurmak için güçlendirir. Ama diğer takımlar sadece başlamış ve yeni signings son haberler ilan edilmektedir alıyorsanız. Bayern savunmaya takviye ve yüksek Real Madrid ( transfer toplamı : 25 Mil . Euro dan Pepe puan kabul edilir ). Ayrıca onlar ligi rakipleri Bayer Leverkusen swiss oyuncu Erin Derdiyok yem . Bu transferler onları mutlak favori önümüzdeki sezon kupa kazanamadı olun - ama en büyük transfer haberi İtalya nerede Inter Samir Nasri imzalanması duyurdu geliyor. ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=38558 Inter taraftarları benziyor kendi kulüpleri ile yeni imza memnunuz. Ama benim lig kampanya , kaptan başlayabiliriz " Air " Delpierre alan ve oyuna başlar rakibi ile hızlı bir el sıkışma sonra üzerine benim takım önde ... ![]() iki komutanla göz birbirlerine ve Marin (# 10 ) o biraz uzundu istediği gibi görünüyor ... Bremen zor bir rakip olması ve kanıtlar var açılış dakika içinde birçok şans gibi, kalabalık sezonun ilk hedefi biraz sakin başlar duyurulur değildir ... ![]() Pizarro geçmiş Delpierre almaya çalıştığında da - yeni sezon ilk golü Leverkusen kılınır. Sonunda ben marjlarının (1-0 dar ) ve kazanmak Pogrebnyak gücü farkı yeniden kanıtlamaktadır. Yine de, Maçın onur Adamı yeni transfer M'Bia bir adam defansif orta saha olarak çarpmış gibi çalış gidin. ![]() Benim yeni satın bana gurur yapıyor - o bir "Altın Top " , çoktan var beklemek almalısınız bir ... Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=38558 Ben sezon boyunca oldukça başarılı bir şekilde oynamaya devam ediyorsun ama fark bu Pogrebnyak ve Cacau benim takım üzerinde sadece oyuncuların poz rakibin gol için bir tehlike 's. Bu yüzden muhtemelen tekrar aktif kış transfer penceresinde olacak. Yani, benim şimdiki takım kötü hiç çıkmıyor söyleniyor . benim Rus ileri sayesinde benim rakiplerinin atakları boğucu , ben tablo yarım üst kısmında sezon boyunca önce mükemmel bir sezon ve benim defansif Orta Saha sahip . ![]() Stuttgart Bundesliga taç hedefliyor . 2 bölümü sık Hertha BSC Berlin Almanya Kupası Bana elenen Ne yazık ki ben bu sezon için rekabet önce tek başlık olacak. 's a bakmak ne Avrupa'da oluyor atalım ... ![]() Chelsea ve Manu İngiltere'de dışarı mücadele vardır ... tekrar . ![]() Inter " Scudetto " yeniden kazanmak için hazır gibi görünüyor. ![]() Barcelona İspanya tops , Madrid tek takım ayak uydurmak mümkün ... Atletico Madrid olduğunu varlık vardır. kış transfer piyasası açılır gibi ben Biabiany , Inter itibaren hızlı bir gencin hizmetlerini güvenli . transfer oldukça sorunsuz olarak I hoş çok teklif Inter ne onlar için , yaklaşık 12 Mil sağ kanat oyuncusu maliyet bana soruyorsun gider. Euro . oyuncudan daha mutlu benim takım katılmak için daha fazla olması , daha fazla oyun süresi olasılığı verilen görünüyor. kontrol Ben Rudy oldukça Bundesliga prime time hazır değil bir başka genç ve yetenekli oyuncu satmak benim Kadrosu boyutu tutmak. O TSG Hoffenheim , Stuttgart oyuncular aldığınız için bir püf noktası var gibi katılır. sezonun dönüm noktası bir hafta Bayern Münih vs sezonun maçtan önce gelir. Biabiany oldukça iyi yaralandı alır ve benim defansif Orta Saha (Christian Gentner ) olarak yerleşmiş bir sarı kart alır - o önemli maç -up my güney rakibi ile için askıya alınacak. ![]() Tıp Fakültesi ağır yaralanma - takım için büyük bir darbe onaylar. Uzun lâfın kısası için ... Bir yürek 0-1 Bavyera Giants karşı acı yaralanma Mario Gomez puanlarına tek hedefi hakaret ekleyin. Benim sezon ekşi buradan gider ve zar zor 2 noktaya tutunmaya am güçlü . Maç Günü 34 günü ben bunun için Bayer Leverkusen (1 puan geri) ve Schalke 04 ( 3 puan geri) ile savaşmak. bile zor hale getirmek için , ben SC Freiburg, Almanya güney diğerine rakip takımında oynamaktadır am ve onlar küme düşmemeyi çalışıyoruz. Bir çok son maç gününde hattında ... Ben önde erken gitmek ama Freiburg oyuna yola geri pençe ve yarım zamanlı önce bağlayacağım . diğer yarısı süre puanlarının hızlı bir bakış ki hem Leverkusen ve Schalke gibi benim oyun hızlandırmaya ihtiyaç söylüyor kurşun bulunmaktadır. ![]() diğer yarısı süre puanlarının göz saklıyor. Benim palmiye Ben sezon kayıp gördüğünüz gibi bu noktada getting biraz terli . Ama yine de bir sepet içinde bütün yumurta koymak için bir taktik geçiş yapmak 4-2-3-1 den 3-4-1-2 ... Şampiyonlar Kupası için buraya geldim karar verin. Oyun sıkı kalır, ama tüm sezon gibi uzun, oyuncu gitmek benim Pavel Pogrebnyak olduğunu . O sunar ve puanları Milyon Euro- Hedef doğrudan Şampiyonlar Kupası Elemeleri sağlar ... ![]() Her iki Leverkusen ve Schalke onların oyunları kazanmak - ama 2 nokta benim. ![]() Biten 2 ve Pogrebnyak 18 golle Altın Ayakkabı kazandı attı. Benim arkadaşlarıma bazı garip görünüyor Kazanılan biraz kutlama dans sonra, benim performans bu sezon ödülleri biçmek zamanı. Bu tahtasından mali güncellemeleri şeklinde gelir . ![]() Ligi Para Ödülü bu Bundesliga bana kabaca 14 Mil verir. Euro ... ![]() ... Ve sonra benim kurulu amacı yerine getirmek için beni senin bana verdi. İlk sezon kesinlikle onun yüksek ve alçak oldu - ama , sonunda, oldukça başarılı bir şekilde bitirdim. Şimdi sezon 2 için can't wait başlamış ve Şampiyonlar Kupası Avrupa Top takımlarla rekabet etme . Daha yakında gelecek ... Marcel Google Çeviri Kullanılmıştır. Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Vay be Karabükspor 3-0 yenilmiş.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hangi resimde gördün ???
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
3.'üncüsünde D:
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bu görüntüler selamlaşmalar filan pc için mi yoksa ps3 ?
[ßyy Oğuz Kardeş |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bu görüntüler konsol için malesef.PS3 ve Xbox 360 için yani.
PCde Career mod yerine Manager mod devam edecek yine. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Career Mod pc içinde geliyordu sanki. Benim aklımda öyle kaldı en azından.
seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Jarvis bir video tanıtmıştı.Orda Pc deki menüyü filan gösteriyordu orda menüde Career Mod değilde Manager mod yazıyordu.Sanırım geçen seneki Manager mod olacak Pc de tabi yeni oyun çıkana kadar ekleme durumları olmaz ise.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bu tek oyuncu yönetilen modun değiştirilmesi şart hataları (FİFA 10 PS3)
1.Çok düşük kulüplerde bile iyibir sezondan sonra hemen Barca teklif yolluyo 2.Reserve maçlar gerçek maç gibi dop dolu türbünler önünde dev stadlarda oynanıyor 3.Her pas istedğinizde pas geliyo buda inanılmaz bir saçmalık oluşturuyo ben 1 sezonda 45 gol attım düşünün hemde world classda ve sadece ligde. 4.UEFA VE Şampiyonlar ligi Meneger moda isim değişikliği ile konulmuş ama bea pro ya konulmamış bu da Reale gidip İspanya kupası ve lig için oynamanız demek oluyo.GS de oynarsanızda türkiye kupası ve lig için oynuyosunuz.bu kupaların olmayışı transferide anlamsızlaştırmış. 5.Hermaç 90 dakika oynamak tam fiyasko.11 de başlamadığımız maç yok yorgunluktan ölseniz bile oynamaya devam ediyorsunuz.Reserveden çıkarçıkmaz hep ilk 11 90dk düzeltilmesi şart olan bir durum. 6.kulüplerin verdiği paralar sembolik de olsa kullanıla bilirmiş.En azından pes09 de büyük kulüb transfer olunca limuzin resmi falan çıkıyo du komik ve eğlenceliydi.İlk koşuyo sonra bisiklet ,araba, lüks arba velimuzin. 7.Kulüplerin verdiği hedefler çok saçma örneğin bu maç hatrick yap diyo kulüp lan böle görev mi olur diyesi geliyor insanın. 8.Takım arkadaşlarınız bazen gereksiz paslar yapıp kale önünde kaptırıyor ve sizi çıldırtıyor. 9.Daha ilk maçınızda sanki kaptan gibi maç içindeki taktikleri siz seçiyosunuz ultra hücüm, defans vsayre. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=38558 10.Kaptan oluncada tüm taktik size veriliyor isterseniz ilk 11 tamamen kaleye bile dizersiniz o derece.T.D bu arada napıyor orasu muamma. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| avrupa, benim, bundesliga, fifa, fifa 11, gerçek, gol, hız, için, iki, kontrol, lig, madrid, mükemmel, önemli, para, part, puan, sarı, sorunsuz, takımlar, transfer, yarım, yüksek, zor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |