TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu FIFA Arşiv FIFA 2011 FIFA 11 Genel Sohbet Alanı FIFA 11 Haberleri

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Seçenekler Stil
Okunmamış 29 Ağustos 2010, 16:56   #1
tarıkEcir
tarıkEcir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart FIFA 11 Kariyer Modu (Yeni Resimler-Bilgiler)

FIFA 11 Kariyer Modu

Merhaba tüm ,

Benim adım Marcel Kuhn ve ben FIFA 11 üzerinde çevrimdışı ve çevrimiçi bir Üretici / Tasarımcı oyun modu duyuyorum. FIFA 11 için en önemli odak all-new Kariyer Modu ve ben ne bu oyun modu sayesinde tüm hakkında biraz fikir vermek istedim.Muhtemelen Manager Mode ve A Pro Be oynadım : Seasons FIFA 10 içinde . FIFA 11 için, bu iki oyun modu kaldırmak ve bir tarz bağlı olarak bu iki Modu birleştiren tamamen yeni bir deneyim yaratmak karar verdik - Bu tarz Kariyer Modu denir.

biz yakın FIFA 11 ile bu oyun modu hakkında çok daha fazla ayrıntı ortaya olacaktır serbest bırakmak, ama gel gibi bugün biraz tarz temel yapı bloklarının yanı sıra odaklanma bir yolculuğa ***ürür ilk çift aracılığıyla istiyorum hafta bu yılki Kariyer modunda .

başlamak için, yanımda Kariyer Modunda onu almadan önce arenada benim Sanal Pro ve ona eğitimli biraz oluşturdu.

Bir oyuncu , bir müdür veya bir oyuncu - Müdürü olarak kariyerine başlamak istiyorsanız ben yapmak zorunda ilk seçenektir. Ya seçim bir 15 yıllık uzun kariyeri oynamaya izin verir. Eğer bir oyuncu olarak başlayabilir ve zaman size bir müdür olabilir senin bot asmak geliyor toplam Futbolun deneyimi için. Yoksa bir Müdürü olarak hemen başlayabilirsiniz , seçim sizin.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=37691

O bana kilitli oynamaya izin verir gibi bir oyuncu -Manager Kariyer , gideceğim benim Virtual veya Pro tüm takımı kontrol etmek . Ben de seçim alanına yapabilirsiniz benim Sanal Pro ya da değil gibi ben line-up my takımı sorumlu olacaktır .

15 yıllık bir uzun kariyeri Player Müdürü olarak başlayan girişimlerin başlatılması !
Ben VfB benim takım olarak Stuttgart almak ve benim oyuncu olarak benim Sanal Pro kullanımı yeni Bundesliga sezon başlarken .

İlk sözleşme , 'adil işaret ve onunla ilgili izin olur mu !
imzalama ve kaydettikten sonra benim ben Kariyer Mode HUB gelmeden Kariyer. Birkaç haber tarafından Transfer Pencere açık olmanın bana selam olsun , ne takımlar I Pre- Season Dostluk , yüz ve ilk Ligi Maç vs Werder Bremen olacak - zorlu rakibi karşısında sezonun başlamak üzere olduğunu .

Dostluk vs Caen, Villarreal ve Ramenskoye - Yeni transferler test büyük olacaktır.
Siz veya bilmiyor olabilir , ama Stuttgart birçok yaz tatili - Sami Khedira (Real Madrid üzerinden oyuncu 11 başlayarak) kaybettim, Roberto Hilbert ( Beşiktaş ) ve Aleksandar Hleb (arka Barcelona ) sadece birkaç isim . Dünya Kupası çok takım sırasında, bu yüzden bazı önemli transferler içine oluşum içine benim takım kalıp bakmak istiyorum bir 4-2-3-1 formasyonu kullandı.

ne değişir tür yapmak zorunda görmek için geçerli Stuttgart takımı bir göz atalım ...

hedef yılında tecrübesiz 21 yaşındaki GK S. Ulreich adında var. O J. Lehmann arkasında şans için geçen sezon bekledi, ona bir şans kendini ispatlamak için vereceğim . Ayrıca benim şimdiki olarak yedekleme ve deneyimli gerekirse gelebilir .

savunmak için, Stuttgart oldukça derin ve onlar yeni kredi Liverpool P. Degen ekledik. kredileri hakkında , bir serin yeni özelliklerin Talking bu yıl ki içinde borç ve oyuncular borç gerçekte böyle zaman modu başlatır olarak kabul edilir ise, Degen Liverpool yılları Stuttgart yaptığı kredi ölçü tamamlandıktan sonra geri kalacağız. Ben de tam sezon veya siz Kadrosu size zarar ve girmek gerektiğini doldurmak sağlayan kısa bir süre (3 ay) , sadece kiralık oyunculara seçme / veya süspansiyon sorun .

sezon boyunca sonra, geri Anfield Mr Degen için.
iki holding orta saha pozisyonlar Kuzmanoviç ve Traesch aittir. Ben de var Gentner Stuttgart'a Wolfsburg başarılı bir sezon sonra geri döndü benim takım üzerinde . Bu pozisyon çok önemli ben gitmek ile planlıyorum oluşumunda olduğu gibi, bir üst puan , benim takıma 11 oyuncudan başlayan eklemeye çalışacağız.

kalan orta saha ve kanat oyuncusu pozisyonlar için ama yetenekli var ben olacak kadar genç oyuncu , benim takım için de deneyimli bir kanat oyuncusu ekleyin.

o hızı olduğu gibi iyi bir mesafe atıcıdır Cacau saldırmak Orta Saha rol oynayacaktır. yalnız ileri rol Pavel Pogrebnyak aittir ve o Ciprian Marica tarafından yedeklenir. Gerçek bir aciliyet burada da oyuncular ekleyin.

İşte benim wishlist 's:

•1 top savunmacı orta saha ve 1 deneyimli Winger .
•yeni bir kulüp aramaya : olacaktır Oyuncular Celozzi (RB ), Elson (CAM) ve Schwarz (CM)
•Küçük ama Bundesliga için hazır değil : Didavi (LM) olan oyuncular , Funk (CM ) ve Riedle (ST)
Önce , mevcut Free Agents bakmak gerekecek ama M. Azaouagh dışında orada isnt oyuncu ile gerçekten ilgi beni . diye bir CAM olduğundan ve onu takip olmayacaktır. Transfer Listesinde oyuncular , ben CDM & RW / LW ) Ben bu pozisyonlar için piyasa scout olacak özel ihtiyaçları ( gibi On .

Daha fazla arama seçenekleri beni daha hızlı ihtiyacım kesin oyuncuları bulmanızı sağlar.
No tamgaz "bu ben " Burada istediğiniz adam , ama Rodwell Everton dan kesinlikle a kadar o benim takım için uygun olacak bir genç ve yetenekli oyuncu denemek değer. Ben Everton 6,4 Mil Euro, onun piyasa değeri biraz altında ve ne söyleyeceklerini görün sunuyoruz.

teklif değiştirme artık daha hızlı tek tek her bir basamak değiştirebilirsiniz olarak .
Hala yüzde 100 olarak ben hemen bir etki yapabilir daha yüksek bir oy oyuncu istiyorum mutlu değilim. Bu yüzden sigara benim genel beklentiler maç listelenmiş oyuncular transfer arar.

Bir sonraki aramada :

•Genel : 80-90
•Pozisyon: Orta Saha
•Mevkii: Merkezi defansif orta saha
•Transfer Durumu : Farketmez
•Max. Transfer Değeri: 10 Mil .

İşte bu daha gibi - ama kesinlikle bir bedeli var .
Ben G. Barry ( Man City) , J. Makoun ( Ol. Lyon) ve S. M'Bia (O. Marseille ) için tekliflerini sunacak. hepsi kendi kulüpleri için oyuncu 11 başlıyor , benim müzakereci olduğunu bile benim sunmak için ekstra para ödemek zorunda kalacak bana uyarı baktı. En genel transfer bütçesi çok büyük , bu yüzden gözlerimi M'Bia ayarlanmış olması değildir. Gözlerimi yılında en iyi genel paket ve 6,3 Mil Market Değer o küçük fiyat etiketi taşıyan .

Bir oyuncunun piyasa değeri o listede transfer değilse daha fazla teklif gerekir.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=37691
Şimdi kanat arayın ... sağcı bütün piyasada 's için izin Joaquin Valencia ( den kim az 15 Mil Euro benim bütçe aralığında bir bit) ve Keko ( gerçekten bir gelişme değildir genç İspanyol için ne zaten benim takım ) üzerinde . Sol kanat ile ilgili olarak, ben Inter- artık ) ve Mancini (74 ve yeterince hızlı genel reddetmek bulmak Juanma ( Keko aynı değerlendirme ). Yine, listelenen transfer olan oyuncular ile hiçbir şans , ben uzağa mevcut kulüp olmayan bir transfer listelenen oyuncu cezbetmek için çalışacağız yüzden .

Bir sonraki arama vardır:

•Genel : 75-85
•Hızlanma: 8-10
•Pozisyon: Orta Saha
•Mevkii: Sol / Sağ Kanat
•Transfer Durumu : Farketmez
•Max. Transfer Değeri: 10 Mil .
Ben bulmak ilk oyuncu C. Bellamy, zaten Cardiff mevcuttur ( iyi bizim Veri Toplama takım için yapılır bu bir: )) ve mükemmel uyum olurdu. Ben de Braga için Helder Barbosa ( genç Portoguese sol kanat oyuncusu için) bir teklif , A. Sanchez ( Udinese ) ve R. Beerens ( Heerenveen ). Ben sadece bu oyuncular için piyasa değeri teklifi olarak Ben çok yüksek , umutlarım almıyorum .

Bir keresinde benim tahtasından sezon hedefleri (Son Top 6) ve Transfer Market ile ilgili e-postalar almak sonraki maç ilerlemek .

Ek oyuncular takvim üzerinden ilerleyen süre transfer listesine ekledi olacak - bu nedenle gözlerini her zaman açık mükemmel bir oyuncu bulmak için saklayın.

Transfer pazarında faaliyet başlar ve ilk dostluk maçı beklerken ilk transferleri gözden geçirilebilir. orada sunulan tekliflere yanıtlara sürece , simülasyon kesilirse ve gelen e-postalar aracılığıyla yanıtları gözden geçirebilirsiniz.

Beklendiği gibi, kimin ben hedefleme , 11 oyuncu başlamak benim için çok transfer teklifi duyarlı değildir kulüpleri . Ben 2 teklifi düz dışarı reddetti , Braga onlar sadece son zamanlarda onlar Temmuz 2010 yılında Porto onu satın yaptığı hizmetleri ( edinsel olarak ettik ki Barbosa satmak istemiyorum söylüyor ) olsun . o kiralık Manchester City gibi Cardiff, kendi şehir çocuğu olursa olsun, ne teklif tutmak istiyorlar Benzer yanıt, ek olarak gerçekten "kendi" oyuncu değil. Heerenveen biraz daha müzakerelere açık olduğunu , ancak oyuncu ağır bir fiyat etiketi koydu ve neredeyse 12 Mil Euro Teklifimi artırmak için bana sor . Ben para bu miktarı ödemek , bu nedenle Gelen kutumda son e-postayı açmak ve benim sürpriz Man City Gareth Barry için benim 11,5 Mil Euro teklif kabul etmiş değilim. Ben saygıyla ve Heerenveen teklifini reddetmek müzakerelerin burada bitirmek ama bir sonraki aşamaya girmek ve G. Barry bir Ücret teklifi sunacak . Bence o bana istediğim acil destek veren bir işaret olur. benim müzakerecisi beni uyarıyor bu noktada çok sayıda diğer kulüplere oyuncu de , bu yüzden ben 65k/week bir 3 yıllık sözleşme için Teklifimi artış ilgilendi .

benim oyuncu için ilk teklif birkaç gün sonra gelir ve ben hızla yeni bir ev bulmak emin olmak istiyorum - Ben kredi Riedle Türkiye ve Didavi de Manisaspor ile sezon için Nice Fransa'da . benim diğer görüşmeler için yanıt geri de gelir. Udinese gibi Everton kendi oyuncuları için fiyat itmek istiyorum. Ben Udinese müzakerelerin çekme, ancak 6,8 Mil Euro ( Everton için 6,4 Mil Euro dan Rodwell benim teklif zam 9,4 Mil soran oldu ). Ben de Lyon ve Marsilya benim teklifi kabul olarak Fransız kulübü ile yolumu gibi görünüyorlar. M'Bia benim Plan B durumda ben , bu yüzden ben ona kesinlikle geri çeviremez bir teklif vermek Barry işaret değildir. Bu işlem tamamlandıktan sonra, Makoun ile müzakerelerin kendimi kaldırın.

Görevim gelecek sezon için benim takım inşa etmeye devam ediyor ve ben ilk oyuncu satmak ; Celozzi Fransa ve başkanlığında AS Nancy gelecek sezon oynayacak - Ona şans orada en iyi dilek ve benim banka hesabında 3,6 Mil Euro koydu : ). takvim sim sırasında , bunu Türkiye Valencia, çocukken iyi taşımak için çok fazla bu sezon zaman iskambil kazanılmış olmazdı Macheda dışarı borç görüyoruz.

benim müzakerelerin daha fazla güncellemeleri, M'Bia Teklifimi kabul eden ve Barry onun ajan aracılığıyla bir karşı teklif sundu geliyor. Onun ücret teklif Kariyer Modu Adam ile ( sonra danışmanlık İngilizce SE 80k/week , yükseltilmiş ) çok fazla istiyor. Bu yüzden M'Bia için ve benim ilk yeni imza maliyeti bana 8,5 Mil Euro gidin. Her iki sözleşme Başkanı Exec benim kulübün yeni bir oyuncu imza beni tebrik imzaladı sonra beni line-up yakında onu hatırlatır ... M'Bia hemen başlayan oluşumunda Traesch yerini alır.

onlar Rodwell için 8 Mil Euro fiyatı düşürürüz böylece Everton , benim defansif orta saha boşluğu dolduruyor M'Bia transfer rüzgar kazanılmış olması gerekir. Gerçekten ilgi artık değilim bu yana, ne kadar derine fiyat alabilir ve bir 7,2 Mil Euro teklif ile cevap göreceksiniz. Bu arada, Elson off Palermo, benim nakit başka 6,1 Mil Euro ekler etmektir. Everton , benimle düşük topu onlara çalışırken rahatsız almak başlamak gibi görünüyor ile müzakere turu . Onlar kadar 8,4 Mil Euro fiyat yükseltmek . Geri HUB , ben lig içinde , görünüşte Karim Haggui Hannover bırakmış ve katıldığı bir transfer bir haber öğesi olsun " 5,6 Mil Euro Çekiçler "için .

Sonraki e-posta aldım benim şüphe Everton ile beni rencide alıyorsanız doğruladı ...

I) Bu görüşme bitti : tahmin
ilk dostluk maçı yakın ben kanatlar biraz daha benim durum hakkında düşünmek zorunda gelmektedir. Ben M'Bia beni kanatta ya Kuzmanoviç veya Traesch oynamamıza izin verir , böylece banka biraz daha nakit para olmasına rağmen , ben başka bir transfer olmadan şimdi benim ilk maç olacağını düşünüyorum. Benim ligdeki diğer takımlar yeni sezon için de hazırlık olmak - Gladbach AS Monaco , nice imzalamaktan Park Chu Young imzalanması duyurdu ... görünmek

Ramenskoye benim ilk rakip ve ben ilk 11 başlatmak için , sağ kanatta kendimi de dahil olmak üzere karar verdik.

Sezonun ilk maçı - heyecanlıyım !

kariyer mevcut üç farklı temel alarak kariyerine başlamak nasıl ve transfer sistemi bir göz vardı Şimdiye kadar kapalı ettik. Ben nasıl FIFA 11 Kariyer Modu için müzakere sürecinde yeni bir katman size gösterilen ettik üzerinden örnekler üzerinde benim oyundan geçerli . amacıyla bir imza tamamlamak için, kulübün yanı sıra oyuncu görüşmek gerekiyor. bu tarz en önemli temel sistemlerinin olduğu gibi , muhtemelen geri bir sonraki bloglar gelecek ... şimdi sezonun ilk maç için kapalı olduğum için ve sana zevk yaptığımı umut ne Kariyer Mod hakkında şimdiye kadar okuyun.

Cheers,

Marcel

Google Çeviri ile Çevrilmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

tarıkEcir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 29 Ağustos 2010, 17:13   #2
byuur1907
byuur1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öf çıksın yaa çıksıınnnnnn

byuur1907 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 29 Ağustos 2010, 17:20   #3
micoli27
micoli27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pc de yok maalesef............

zaten görüntüler xbox tan alınmış..

micoli27 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 29 Ağustos 2010, 17:55   #4
kral10ur
kral10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
micoli27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pc de yok maalesef............

zaten görüntüler xbox tan alınmış..
PC'de var.Ancak bu kadar detaylı olurmu bilemem,kişisel görüşüm bu kadar olmasa bile buna çok çok yakın bir düzeyde olucağıdır,PC kullanıcılarının Manager Mod'dan neler çektiğini EA Sports biliyor ve bunun hakkında duyuruda yapıldı daha geniş kapsamlı bir manager mod PC kullanıcılarını bekliyor diye.Görüntüler XBox'tan alınması PC için bu Career Mod'un olmayacağı anlamına gelmez,Career Mod olucaktır ancak bu kadar detaylı olucakmı onu oyun çıktığında görücez.

kral10ur isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 30 Ağustos 2010, 17:59   #5
alesiotakinardi
alesiotakinardi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güzel paylaşım

alesiotakinardi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2010, beşiktaş, bundesliga, dünya, fifa, gerçek, haber, kaldırmak, madrid, oyun, oyuncu, önemli, paket, para, player, puan, resimler, sorun, sözleşme, takımlar, transfer, türkiye, ücret, yüksek, yüz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil