![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar,
FİFA 11'de Menejer Mod'da transfer yapamayan bir çok arkadaşlar görüyorum ve transfer yapabilmek için size bazı tiyolar vereceğim. İlk olarak alacağımız oyuncu ''Satılık'' durumundaysa işimiz pek de zor değil. Piyasada ki değerinden biraz artırın ve ''Oyuncu maaşı'' bölümüne bol miktarda para yükseltin. Örneğin oyuncumuzun piyasa değeri €5,000,000 ise siz €5,500,000 verin.(€6,000,000 kesin cevap verir.) Oyuncu maaşı ise oyuncunun €3,000 ise siz €5,000 verin. Ayrıca gol başına ekstra ücretinin yüzdesini de artırırsanız oyuncunun takıma duyduğu ilgi artar. Eğer dediklerimi yaparsanız transfer gerçekleşecektir. Ayrıca ''KULÜP YONETICILIGI'' den ''PERS. YUKSELTME'' bölümünden ''Görüşmeci'' bölümün seviyesini arttırırsanız alacağımız oyuncunun ''Takıma duyduğu ilgi'' bölümündeki yüzdesi artacaktır ve oyuncu transferlerinde en önemli nedenlerden biride oyuncunun takıma duyduğu ilgidir. Oyucunun takıma duyduğu ilgisi %74-%72 olursa ve Satılık ise gelmesi mümkündür. Ancak alacağımız oyuncu satılık değil ise işimiz çok zor. Şimdi oyuncu satılık değilse nasıl transfer yapacağımızı anlatıyorum. Öncelikle oyuncuya sahip olan takımın gözüne girmemiz lazım. Bu sefer oyuncunun piyasa değerinden çok fazla bir fiyatta bulunun. Örneğin oyuncunun piyasa değeri €10,000,000 ise siz €13,000,000 verin. Oyuncu maaşı ise (Satılık veya satılık olmayanlar için çok önemli) oyuncunun takıma duyduğu ilgi içindir. Eğer dediğim gibi oyuncunun takıma duyduğu ilgi %74-%72 arası olursa (%80 kesin cevap verir ve oyuncunun takıma duyduğu ilgi son limit için son limit %80'dir.) oyuncuyu kesinlikle alırsınız. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=60306 Anlatımım bitti. Sizlerin teşekkürlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi oyunlar. Sponsorlu Bağlantılar Konu Bozkurt_MasteR tarafından (26 Ağustos 2011 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Takıma duyduğu ilginin limiti %80 değildir. Oyuncusuna göre değişir. Zira %88 gördüm. Ayrıca oyuncu alırken sorun yaşayanlarıda anlamış değilim. Satılık olsun veya olmasın. Parasını aynı tutun veya azaltın, maaşını ilgi duyduğu en yüksek seviyeye getirin. Oyuncu zaten geliyor.
Konu TwiNKie... tarafından (29 Ağustos 2011 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Her zaman en iyisi olmak dileğiyle...
TürkçeSpiker.CoM |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Piyasa değerini arttırmanın hiç bir zaman bir etkisi yoktur verebildiğiniz kadar düşük teklif verin kesinlikle hiç bir etkisi yoktur.Sadece oyuncu maaşı nı arttırıp oyuncunun ilgisini ne kadar arttırırsanız o zaman transfer rahatlıkla gerçekleşir.
Neden mi BASKETBOL Çünkü sahaya çıktığında artık özgürsün demektir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben bunların aynısını yaptım ama hala gelmiyor. ???
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
İlk mesajdaki birşeye katılmıyorum.Piyasa değeri dediğin bonservistir ve onun transfere zerre etkisi yoktur.
Salary yani oyuncu maaşını arttırmak lazım sadece.Boş yere diğer kulübe bonservis ödeyip bütçede sıkıntıya düşmeyelim.Hiç gereği yok. Ben her zaman transferde, bonservis bedelini yarısına kadar düşürürüm, zaten en fazla yarısı kadar düşürülüyor. Gol başına bilmem yüzde şu kadar ücret de vermem fazladan.Hiç gerek yok.Boşa masraf. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=60306 Kariyerimde ilk sezon transfer yapmamaya özen gösteririm. İlk sezon sadece lig ve lig kupası olduğu için, takımda evvela bir istikrar sağlayıp kimyayı bozmadan sezonu en iyi şekilde bitirmeye bakarım.Sadece, kadroda düşünmediğim oyuncuları satarım, bütçeye katkı yapmak için. Bütçeyi de ilk sezonda, transfer yerine personelleri geliştirmek için harcarım.En başta form ve kondisyon istikrarı için fitness, sonra mevki antrenörleri ve diğerlerini yükseltirim. Yeni bir menajeriz ve henüz kariyerinin başında olduğumuz için, gelir gelmez transferler yapmayı doğru bulmuyorum ki zaten çok zor oluyor ilk sezonda transferde başarı yakalamak. Size de öneririm bu şekilde yapmanızı, ilk sezonda transferden çok anlattığım hususlara dikkat ederseniz başarı yakalamak zor değil. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
Neden mi BASKETBOL Çünkü sahaya çıktığında artık özgürsün demektir. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
----Ekleme---- Arkadaşım ilk teklifte bana göndermişlerdi. Ama aldığım oyuncu ise satılık olmamasına rağmen almıştım. Bonservis ve Takıma Duyduğu İlgi bölümünü yüksek tuttum. Oyuncu geldi bende. Sende bence tekrar benim dediğime uyarak teklifini yolla. Eminim oyuncu gelir. Her zaman en iyisi olmak dileğiyle...
TürkçeSpiker.CoM |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alıntı:
(Benim gözlemlerim böyle. Yanlışda olabilirim..) |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
İyi oyunlar. Her zaman en iyisi olmak dileğiyle...
TürkçeSpiker.CoM |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çok, fİfa 11, gol, için, mod, oyuncu, önemli, para, transfer, zor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |