![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Sponsorlu Bağlantılar Konu Averaj tarafından (16 Eylül 2010 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
arkdasım oyuna gırıyorum sadece kaka la sut cekme yerıne gırebılıyorum bı anlatın maca gıremıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
esc tuşuna basıp exhibitona tıklayacan sonra maç basında bir kere daha escye basacan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bunu bılmeyen adam oynamayı bılemez xD
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
SPACE TUŞUNA BAS SORUNUN HALLOLUR :d
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arkadaslar bende oyunu yukledım ama daha mac yapamadım yav allah allah kaka ıle sut cekıorum sonra esc ye basıorum sonra real madarıc barcelona mac a gırıyorum bı bakıyom sergıo ramaos bu sefer nou camp ta sut cekıyo sonra ne yapmalıyım
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başka takımlarla yapmayı dene kaleci olma varmı ![]() Forum kuralları Konu açmadan önce okuyun Nasıl eleştri yaparım ? Mesaj yazarken lütfen... Mektubunuz Var ! Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir. Albert Einstein Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Konu Yusuf[Baba] tarafından (16 Eylül 2010 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
arkdaslar menu cıkmıyokı tus ayarları cıkıyor secıyorum daha sonra takım secıyorum elım hep esc de ama yınede mac yerıne gelemıyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kardeşim sergio ramosdayken tekrar esc'ye bas o zaman maça geçersin. Yararı olursa mutlu olurum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kardes saol ya bn pes sever oldugumdan uzun zamandır oynamıyorum bu kolay seyı yapamadım saolasın oldu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kasıyoo
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arkadaslar ben fıfa 11 yukledım oyuna gırıyorum . ondan sonra ea games ın kaydolunan yerı cıkıyor bende olmuyorum space basıyorum demaosunda bole yapıldgıında kaka ıle sutcekme yerı fln gelıyodu ama full versıyonunu yukledım spaceye vbastıgımda ekranda bısı doluyor sıyah ekranda olece kalıyor oyun aclımıyor napıcam
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yardım please
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
1.Flood yapma!!
2.Türkçe konuş!! 3.En altta skip var ona bas üye olmana gerek yok Forum kuralları Konu açmadan önce okuyun Nasıl eleştri yaparım ? Mesaj yazarken lütfen... Mektubunuz Var ! Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir. Albert Einstein Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
tmm da floaad ne bılmıyorum bana yardımcı olcakmsıın fıfa konsuunda *
|
|
|