![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
Sedat'a katılıyorum. Konsoldaki FIFA'nın PC'ye geleceğini duyunca herkes havalara uçmuştu. Sonrasında yeni özelliklerin birkaçı sadece konsollara ait olunca oyun hemen yerden yere vuruldu. Yapımcılar 2 senedir oyunu PC'ye aktarmak için uğraştıklarını en başta belirttiler. Bu nedenle yenilikler PC kullanıcılarına yaramadı. Ancak şimdi PC'de de oturtulmuş bir FIFA sistemi var. Önümüzdeki yıl çıkacak olan oyun için çalışmaları her platformda eşit sürdürebilirler. Bu nedenle bu seneki bazı eksiklikleri göz ardı etmemiz lazım. Bunlar yokkende bu oyun en iyi oyundu. Kendi çıtasını yükseltti. Eğer ki önümüzdeki yıl eksiklikler görürsek o zaman eleştirebiliriz. Sonuçta PC için müthiş bir FIFA deneyimi geliyor. Konsol için biraz fazlası.
Sponsorlu Bağlantılar seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#47 |
![]() |
Waay Fifa herhalde ilk defa pes den iyi olacak gibi görünüyor
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
bu arada Be a Goalkeeper da yok galiba PC'de..
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
1 ekim gelse artık ya iple cekiyorum sonunda pese muhtac kalmıcaz
|
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
pc ps3 ün 1 yıl gerisinden gelse yine iyi
Yani pc de ps3 kalitesi ile oynacayskınız daha ne istiyorsunuz.. yeterki aynısı olsun.. varsın pc de fifa11 adı altında ps3 teki fifa 10 u oynayalım.. Sorun yok ![]() Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! |
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
bu sene pc için iyibi başlangıç yapıcak fifa galiba.
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
Çok büyük Pes hayranlarından biriyim ama bu sene 2 oyunuda yani hem pesi hemde fifayı oynıcam eğer fifa pesten daha güzelse fifaya geçicem artık
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
süperr pc ye böle ise ben orjinal alcam pes te güzel olcak fifada ama bu sene fifa dah ii çünkü 360 dere dönebilme var pes te 110 ondan fifa bu sene yine kazanabilir
|
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
Arkadaşlar Fifa 11 PC yeni bi gameplay videosu buldum.Bu en uzun gameplay sanırım videoda baş yapımcı Ian Jarvis'le bi konuk karşılıklı maç yapıyorlar.Gördüğüm en detaylı gameplay biraz görüntüsü kötü sadece.
http://www.youtube.com/watch?v=Y-8Qj4yl_jQ |
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
Konu bulkan tarafından (02 Eylül 2010 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
Gerçekten kaliteli bir oyun olacağa benziyor demosu çıksada denesem.
|
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ekleme, fifa, fifa 11, fifa 11 pc, turkcespiker, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |