![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=4OmsdiAkyIM İkinci yarı eklendi; http://www.youtube.com/watch?v=LaOHtb8BTYo Sponsorlu Bağlantılar Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
Konu bulkan tarafından (12 Eylül 2010 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İkinci yarı eklendi. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok Süper
![]() FIFA 12
Konu abdullahkhan tarafından (11 Eylül 2010 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben en çok şu spikeri birde takım armalarının görünüşlerini beğendim.Çok hd olmuş
![]() Keşke geçen seneki PS3 scoreboardı aynen fifa 11 pc ye uyarlasalardı çünkü bu xbox 360 ın skorbordu galiba videonun yorumlarından birinde görmüştüm. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Tek Skorbord bu değil merak etme çok güzel skorbordlar olacak oyunda onun ışında Pc avantajı olarak yamalarla süsleriz.Oyunu çok beğendim Ronaldo'nun golünden sonra golü atan oyuncunun adının anons edilmesi çok güzel olmuş.Kramponlarda da Ronaldo'nun kramponları daha yapılmamış sanırım ama Malouda'nın kramponu Arda'nın krampondan oyun çok güzel ben çok beğendim.Bide oynayan kişi Beginnerda mı Amateur de mi Semi-Proda mı ne oynuyor.O bakımdan biraz sıkıcıydı Chelsea-Arsenal maçında yapay zekayı görebiliyorduk bunda pek göremedik.
Konu Dantes tarafından (11 Eylül 2010 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Gerçekten Güzel ... Nediyelm Hayırlısı Olsun
Bu Arada Sedat Kardeşm Konu Başlığına Real-Barça Yazmışsın Düzelt İstersen ... |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
real-barça macı deilki real-chelsea macı cıkıyor.. ayrıca goruntude hd değil berbat.. bn mi yanlış actım acep..
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
360 nerde yazıoki bulamadım..
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Taçı kullanan adamın adını bile söylüyor daha ne olsun
![]() ktunnelden izleddiğin için hd seçeneği yok.. ki ktunnel yoluyla baglandıgın için görüntü bozuk gösteriyor.. Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Uyarınız için teşekkürler , düzelttim.
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bu fifa 11 deki kale ağları çok güzel ya pesinki naylon lastik bağlamışlar sanki ağlara
![]() edit: Skorboard niye arada bi gidip geliyor Konu karabaygs tarafından (11 Eylül 2010 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
abi aslında fifa işi bilmiyo bu sene oyunu yamaya elverişli kolay yapsalar pesten fifaya döner millet zaten pesin en büyük özelliklerinden biri grafik ve yamaydı bu sene grafik fifada var ama yama işii bilmiyorum oda olsaydı fifa muhteşem olurdu
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Ayrıca görüntü gayet kaliteli.. Tam ekran yapınca bile net görüntü veriyor.. Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! Konu Sedat_60 tarafından (11 Eylül 2010 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
süper bir paylaşım çok saol bnce fıfa 2011 bu sene gerçekten güzel olmuş adamlar çalışmışlar...
beyler ronaldo frikik çekerken nefes alış verişini gösteriyo çok gerçekçi ![]() Konu trabzonsado tarafından (11 Eylül 2010 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ön yargılar kırılmaya başlıyor beyler birde oynayıp alışınca en iyi Pes taraftarları bile Fifa'dan vazgeçemeyecek hale gelebilir.
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| chelsea, ekleme, fifa, fifa 11, fifa 11 pc, madrid, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |