![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
pes 2010 bunun 10 dk lık zevkini vermiyor çok güzel olmuş pes gelemez bu sene fifaya helede lisanssız ligleriyle lisanssız oyuncularıyla.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Arkadaşlar bana kalırsa bu sene yine pes oynamaya devam edeceğiz.Oyun stad atmosferi ve spiker dışında çok yapmacık duruyor.Yakın planda ilk golde Lütfen malouda nın gol sevinişine bakın.Robot gibi cidden.Onun dışında top kontrolü videodaki arkadasın elindeyken lütfen defansın hareketlerine bakın.Hepsi ezbere hareket ediyorlar.İleri geri adımları aynı anda gerçekleşiyor.Şu fifadaki spikeri pes de uygulayabilseler pes in üstüne oyun tanımam doğrusu.Kısaca belirtirsem oyun gerçek maç havasını fifa da daha fazla gösteriyor fakat oyunu siz oynadığınız zaman oyun o kadarda akıcı değil...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ben fifa 10 orjinalini alan biriyim az önce bu videoyu seyrettikten sonra maç yaptım kendimce kıyasladım geniş alan daha fazla atı alıp üsküdarı geçmek yok paslar daha sade daha gerçekçi zaten grafikte söylenecek yok şimdi oyunu gördük demosuda çıkcak sizden istediğim ONLINE bölümü var ve LOBY olcak bilenler vardır sizden istediğim ordaki NİKİNİZİ buraya yazın veya ayrı bir sayfaya sonra onlıne keyfine varalım benim nik BAYRAM son olarak fifa 10 oynayan arkadaşları hamachide BAYRAM11 şifre 123 herkesi beklerim
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Alıntı:
2.anfiad road da oynanan bi maç videosu izledim ondan diyorum ayrıyetten anfiald road kale arkası en yakın stadlardan biri olduğu halde uzak yapmışlar dedim 3.bu stad ın emirates olduğunu çocuklar bile bilir tribünleri uzak olan stadları uzak yapmaları doğal ben yakın olan stadları uzak yapıyolar dedim 4.yani anlıyacağın dilden söyliyeyim anfiald road ı tribünleri yakın olan bi stad olduğu için örnek olarak verdim. 5.Bu senin anlama kapasitenle alakalı bi konu benim örnek verdiğimi anlayamamışsın 6.bence sen kendini küçük düşürüyosun. 7.Konami babamın firması değil fanboy luk yapayım fanboy luk yapcak olsaydım en azından 1 oyuna mahkum değiliz artık demezdim. Umarım şimdi anlarsın Konu ottoman1299 tarafından (10 Eylül 2010 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
ya gerçektende devrim olmuş fifa 11. 94 puan almış ünlü bir oyun sitesinin değerlendirmesinde sonuna kadarda hak etmiş gerçekten aldığı puanları
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Maç başlamadan önce oyuncuların birbirini tebrik etmesi filan Pc için yokmuş anlaşılan gol sevinçlerininde kişiye özel olması sanırım konsola özel tek fark personality ve pro passing değil gibi duruyor bu farklarda seneye gelir diye düşünüyorum.Onun dışında zaten geçen senenin en iyi futbol oyunu bu sene Pc ye geliyor.Bu video ile çoğu soru işareti kafalardan kalkmıştır sanırım.Pesi övenlerin ön yargısı ise oynayınca kırılacaktır oynarken oyun o kadar akıcı değil diyen kişiler oynayınca farkedecek ne kadar akıcı olduğunu.Birde oyunun yapay zekası çok iyi düzeyde gibi duruyor.En azından Pc çok olumlu ataklar yapıyor.İyi paslaşıyor ve oyuncuyu yenebiliyor.Pes de bu yapay zekayı görmek biraz zor.
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
Katılıyorum.
Videoyu defalarca izledim. İzleyecek olanların 720p izlemesini tavsiye ederim. ![]() Maça başlamadan evvel kadronun stadyumda tek tek anons edilmesi dikkatimi çekti.Çok beğendim bu özelliği. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Süper,Harika, Mükemmel; Söylenecek Söz yok gerçekten süper bir oyun.
![]() FIFA 12
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
Vay be spiker stadyumun ismini söylüyo ve anonslar çok gerçekçi
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
11:10 saniyede süper bir vole vuruyor Chelsea'li biri ama top direken dönüyor..
Gerçekten çok iyi... FIFA 12
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
Benimde de dikkatimi çekti , acaba anonsta her oyuncunun tek tek ismini mi söylüyor ? Eğer öyleyse çok güzel olur .
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
Ev sahibi takımın oyuncularının isimlerini tek tek söylüyor. Bu özellik FIFA 08 den beri konsollarda var. Ayrıca oyunun PC versiyonunda da kullanıcılar kendi gol sevinçlerini yapabilecekler diledikleri gibi. Yalnız oyunu en rahat şekilde tüm özelliklerinden yararlanarak oynamak isteyen kullanıcıların sitede konusu açılmış olan ''EA'nın PC için önerdiği kollar'' konusu bir okumasını tavsiye ederim zira uygun kollar kullanılmadığı taktirde oyunda bulunan birçok şık hareketi yapamayacağız. Ancak bunun için de internette programlar çıkacağına dair yazılar okudum umarım uygun programlar çıkar.
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Program değil de, kontroller ile ilgili oyunun yüklendiği kısımda devdata dosyasında değişiklik yapılıyor sadece, sağ analogun çalışması sağlanıyor.Bu sayede özel hareketler yapılıyor.
![]() Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Bu ayarları oyunun demosu çıktığı zaman sitemizin ana sayfasında paylaşırsanız çok memnun olurum. Çünkü eminim demo çıktığı andan itibaren bu siteye birçok üye bu kontroller hakkında birsürü soru soracak ve bir kargaşa ortamı doğabilir. Eğer ana sayfaya detaylı bir anlatımını koyarsanız çok memnum olurum teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
Merak etmeyiniz, aynı ayarlar Fifa11 için de geçerli olursa mutlaka sitemizde paylaşılacaktır.
Ben Fifa 09 ile ilgili bir ayarı Fifa 10 için uygulamıştım.Aynı dosya onda da olduğu için sorunsuzca çalışmıştı 20TLlik kolun sağ analoğu... ![]() Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ekleme, fifa, fifa 11, fifa 11 pc, için, turkcespiker, video, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |