![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
Umarım iyi bir yolu bulunur. Benim elimde orjinal PS2 kolu var çevirici ile kullanıyorum. Kaliteli bir kol olduğundan dolayı başka bir kolay geçmek istemiyorum sırf kontrolleri rahat uygulayamıyorum diye
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() |
Topu beğenmedim,balon gibi...
İkili mücadeleler bir garip geldi ve bazen çok kolay top alınıyor top zaten oyuncunun 3 m önünden gidiyormuş gibi... Ortalar iyi mi kötü mü karar veremedim ama bir değişik olmuş...Onun haricinde animasyonlar vs. güzel bir oyun... |
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
Bence bu yıl Fifa büyük bi devrim yapmış. Oyun neredeyse mükemmele yakın. Fifa 2007 den sonra Fifa'nın yanına bile yaklaşmamama rağmen bu yıl sanırım Fifa oynacağım gibi. Açıkçası Pes'e bu yıl türkçe dil desteği yetmeyebilir gibime geldi. Oyunda gördüğüm hatalardan bazıları yan hakemin fileleri kontrol ederken filelerin hareket bile etmemesi, oyun zorluğu hakkında pek net bişi fark edemedim ya çok zor yada çok kolay Player düzgün oynayamamış gibime geldi, daha sonra gol attıktan sonra kale sahasından tribünlere canlanın biraz der gibi bi hareket yapması saçma geldi ( korner bayrağının ordan yapması daha mantıklı olurdu ), oynanabilirlik çok iyi gibi görünüyor. Tabi en doğru eleştirileri oyunları alıp oynadıktan sonra yapmak en doğrusu. Golden sonraki atmosfer olsun oyuncu isimlerinin sayılması olsun hoşuma gitti. Ortalar belki biraz daha gerçekçi olabilirdi gibi, top sürüş tekniğide biraz daha arttırılabilirdi.
Konu emo074 tarafından (10 Eylül 2010 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
bence oynanış olarak pes yine daha ii ama baya güzel şeyler katmışlar hakem kalecilere hazır olup olmadığını soruo falan file kamera da çok işime gitti ama bence oyuncular hala amele gibi
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
demişsin ama 2.golün sevincini player yaptırmış yani problem oyunda değil playerda.
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
Ayrıca arkadaşları bir konu hakkında da bilgilendireyim, FIFA 08'den beri oyun ilk açıldığında gelen tuşlar ''New Altarnate'' ismi altında bizim alışık olduğumuz PES tuşları değil. Yani hızlı koşma tuşu falan farklı oluyor oyun ilk açıldığında, bu tuşları oyuna girdiğimizde ''Controlls'' bölümüne girip ayarlamamız gerekiyordu ve konsollarda bunu ayarlayamayan çok insan vardı çünkü garip bir yapısı var o tuşları ayarlama kısmının. Tahminimce FIFA 11 PC için de aynı şey geçerli olacak lütfen oyunu ilk kurduğunuzda hemen ''tuşların yerleri farklı,ayarlanmıyor ne biçim oyun!!'' gibi izlenimlere kapılmasın. Eğer ayarlayamayan olursa DEMO veya FULL oyun çıktığında ayarlayamayan olursa her zaman özel mesaj bölümünde yardım etmeye hazırım...
Konu t_henry tarafından (11 Eylül 2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
Arkadaşlar Fifa bu sene bir devrim yapmadı bu devrimi 2008de yaptı konsol sahipleri beni anlayacaklar.2008den beri Pcde Pes konsolda Fifa aksini oynayan fanboyluk yapar çünkü bariz iki platformda durumlar ayrıca bazı arkadaşlar spikeri beğenmiş World Cup 2010 oynamış birisi olarak o spiker olsaydı tadına doyulmazdı oyunun Pc konusunda geçen senedeki oyunla uçurum olması normal ama nasıl olacağını bilmiyoruz ama konsolda inanılmaz bir oyun yapmış EA tebrik etmek lazım.Ayrıca seneye lisans sözleşmeleri bitecek hemen yenilerlerse iyi olur tabi ama lisans sözleşmesi bitmediği için Spor Toto Süper Lig lisanslı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#38 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
varya pes ten fifa ya dönmeye çalışan arkadaşlar görüyorum ayıptır kaçlıydan beri pes oynuyorsunuz oda olmasa nabıcaktık. daha demoları bile çıkmadan pesi yerindibene sokup fifa diye bağrıyorsunuz bakmayın böyle olduğuna oyunu oynayanlar zaten oyunu yapanlar çıkınca oynanırlık yıllardır pes oynayanlara ters gelebilir. Çıksın oynayın ikisinide ondan sonra o iyiyi bu kötüydü ayırdedin. ama size şünu söyliyim çıkınca
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=38552 şu olcak peste bu iyi şu kötü , fifada o iyi bu yamuk diceksiniz kusursuz bir oyun için anca iki firmanın birleşmesi geren. nedenmi büğün daha arkadaşımda PS2 de fifa 2009 oynadım oynanırlık okadar kötüki dönüp bakmazasınız bile ama şutları firikikleri konner vuruşları gerçekten iyi. yani şöyle diyim iki oyun arasında her zaman kaldık öyle böyle gene o olacak hiç boşuna heveslenmeyin fifa uzay üsttü bir oyun yaptı diye çıksın öyle konuşalım tartışalım. ( çıksın yiğitler meydana güreşsinler kim hakettiyse belli eder...! ) |
|
|
|
|
|
#41 | |
![]() |
Alıntı:
Konu t_henry tarafından (11 Eylül 2010 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
ben hem 2009 hem Ps2 hem pc de oynadım bu zamana kadar oynanırlık açısından bişey göremedim fifada pcdede PS2dede 2007 beri PS2 de kullanıyorum pcde yani iki platformuda takip halindeyim. hep pes önde pcdede PS2 dede 2011 pes iyide demiyorum iki görüntü izleyip oyunu oynamadan fifayı kral ilan eden arkadaşları kınıyorum. çıksın oynayalım pes iyise pes diyelim fifa iyise fifa diyelim daha oyunlar çıkmamış oyunu oynamamışız fifa on numara pes geberdi demiyelim arkadaşlar. ( oyuncunun hakkı oyuncunun olsun )
|
|
|
|
|
|
#43 | |
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım kınama vs olmuyor ama.Kimseye böyle birşey ifade edemezsiniz, kendi görüşünüzü ölçülü şekilde belirtin. Hem mesajları okumadan cevap yetiştireyim diye uğraşıyorsunuz hem de feci derecede ön yargılısınız.Böyle olmaz. Üstteki mesajları okuyun.Bakın bakalım PS2 mi PS3&Xbox 360tan mı kıyaslama yapılıyor?Dikkatli okuyun... Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#45 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ekleme, fifa, fifa 11, fifa 11 pc, için, turkcespiker, video, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |