![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
ForumTR yetkililerinden değerli kardeşim Jigsaw(Murat Uysal) ile 15 Mayıs tarihinde bir röportaj gerçekleştirdik.
Çok keyifli ve çok aydınlatıcı bir röportaj olduğuna inanıyorum.Tekrar tüm ForumTR ekibine saygılarımı sunuyorum. ForumTR Hasan Mustan Röportajı için TIKLAYIN. . Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Vaybe süpermiş Hasan abi
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Burada exTReme ekibini ve yamasını eleştirenlere cevaplar da olması güzel olmuş.Sizi acımasızca eleştirenlerin; bu çalışmaların ne zahmetlerle, ne zorluklarla, ne uğraşlarla yapıldığını bilmeleri gerekir.
Çok keyifli bir röportaj olmuş. Ayrıca frmtr.com gibi büyük bir sitedeki röportaj daha fazla tanınmamızı sağlar. ''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.'' İslam Çupi |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hasan abi büyüksün
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Çok güzel Hasan Abi
Merak ettiğim pek çok konuyu açıklamışsın Bazı kendini bilmezler yüzünden bıkıp, yeter artık deyip, bu işten vazgeçersin birgün diye korkuyordum. Ama artık bizi bırakmayacağını anladım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
süpersin hasan abi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Öncelikle Hasan beye bir kez daha teşekkür ediyorum.Yapılan her orjinal çalışmanın arkasındayız ForumTR ekibi olarak.Elimizden geldiği kadarda desteğimizi devam ettireceğiz.Bu çalışmalar herkesin yapacağı türden değil.Kendi hayatınızdan birşeyler vermeniz gerek.Fedakârlık olmazsa,olmaz...Hasan bey bunu fazlasıyla yapıyor.Biz bunu gözlemledik,yamanızı beğendik.Umarım çalışmalar sürekli devam eder.Size ve ekibinize başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Süper Röportaj Olmuş Hasan Abi
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Mükemmel olmuş abi.
⚡ Forum Kuralları ⚡ Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? ⚡ Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Güzel bir röpörtaj olmuş.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Hasan Abi her şeyi aynı anda nasıl yapıyorsun vallahi merak ediyorum
![]() Bu arada süper bir röportaj olmuş. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Hasan abi mükemmel bi röportaj olmuş.ellerine sağlık abi
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Merak edilen her şeyi açıklamışın bu güzel röportaj için teşekkür ederiz
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Değerli ForumTR ekibine ve Murat beye desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Çok keyifli bir sohbet oldu gerçekten.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Cok Guzel Olmus Hasan Abi Herkeze Tesekkurler... TSC Ailesi Buyuk Bi Aile Su senin reportajda verdigin cevaplarla cok duygulandim cok iyisin bu yasta bizleri dusunup extremeler spikerler yapman helal Hasan Abicim
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| çok, esi, hasan mustan, için, muhabbet, oyun, röportaj |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |