![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
Gökhan ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: -443.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Güzeelll sana başarılar dilerim coraggioso cuore Turchia (cesur yürek Türk)
Gökhan Hocam benim en büyük favorimdir.Kendisinin kurduğu takıma göre takım kurmayı düşünüyorum. Konu lewi wills tarafından (05 Mart 2010 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Alıntı:
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Gökhan Abi başarılar dilerim..
⚡ Forum Kuralları ⚡ Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? ⚡ Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Öyle miiiiiii o zaman söylediklerimin hepsini geri alıyorum.Özür.
![]() ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
3 tür yüklüyorum siliniyor. umarım silinmez bu sefer..
![]() ![]() ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ligdeki en iyi kadroya sahipsin kesinlikle
![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.513.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Maç Sonucu ![]() Goller ![]() Kartlar ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#10 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. AJAX EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Gol sayısı, Gol başına 5.000 TL Beraberlik 25.000 TL Lige Hoş geldin Parası 250.000 TL Eklenecek Para : 355.000 TL AJAX DEPLASMAN Gol 5.000 TL Eklenecek Para : 5.000 TL Toplam Kazanç 360.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (11 Mart 2010 Saat 04:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ajax Deplesmanın da 2-1 Mağlup oldum..
Golümü Eto kaydetti Maçta KK görmedim.. lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Gol Krallığım...
2 Gol Eto lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#13 |
![]() |
MAÇ SKORU ![]() GOLLER ![]() KARTLAR ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#14 |
![]() |
M.United Deplesmanında Rosicky Goluyle 1-0 Galip geldım
KK görmedım.. lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Gol Krallığım
Eto 3 Gol Adebayor 2 Gol Rosicky 1 Gol lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., beşiktaş, çok, fenerbahçe, galatasaray, için, madrid, ses, spor, t.s.c, takım, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |