![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
İskender ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: 223.000 TL TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 04:42 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
iyi takım olmuş grosso ve de rossi dışında sırıtan futbolcu yok yıldızlar karması dıyebılırız..
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.502.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
iidir ya de rossi de grosso konusunda çekincelerim var ama en büyük hayal kırıklığı casillas oldu.dün hazırlık maçı yaptım baya bi zorlayacak beni lig yarışında geleni alır gibi bi havası var
keşke cechi alsaydım |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ribery 1 numara
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
alınmayan futbolculardan bıldıgım kadarıyla marcelo, drenthe var onlar olabılırdı grossonun yerıne....capel ve david silvayı da almamış sanırım kımse...
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
silva alındı kalır mı o capel alınmadı.juventusla bi ara oynadığımda grosso ii işler yapmıştı ordan aldım yoksa tanımasam almazdım.baktık o bölge aksıyo bi rotasyon yapabiliriz o bölgede.ben o kadar da kötü olduğuna inanmıyorum grossonun .marcelo ve drente de çok çok ii deiller grossodan bana göre.sağol ama yorumların için ilk transfer döneminde bakarız duruma göre
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mehmetle maçım
![]() kartlar ![]() goller ![]() ![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
mehmetle deplasman maçımda 2-1 yenildim
golümü lisandro lopez attı centilmen bir maçtı hakem kartına başvurmadı |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
volkanla deplasman maçımı 2-0 kazandım
gollerimi ribery ve torres attı maçta herhangi bir kart çıkmadı |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
talamasca ile maçım
![]() kartlar ![]() goller ![]() ![]() Konu Elmacıklıı tarafından (12 Mart 2010 Saat 03:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
talamasca ile deplasman maçını 3-2 kazandım
golleri raul(2) ve ronaldinho attı herhangi bir kart görmedim |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. REAL MADRİD EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Gol sayısı, Gol başına 10.000 TL Beraberlik 25.000 TL Lige Hoş geldin Parası 250.000 TL Eklenecek Para : 360.000 TL REAL MADRİD DEPLASMAN Gol 5.000 TL Eklenecek Para : 5.000 TL Toplam Kazanç 365.000 TL T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. CHELSEA EV Eklenecek Para : 0.000 TL CHELSEA DEPLASMAN Gol 10.000 TL Galiplik 100.000 TL Eklenecek Para : 110.000 TL Toplam Kazanç 110.000 TL T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. BEŞİKTAŞ EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Gol sayısı, Gol başına 5.000 TL Eklenecek Para : 80.000 TL BEŞİKTAŞ DEPLASMAN Gol 15.000 TL Galiplik 100.000 TL Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23657 Eklenecek Para : 115.000 TL Toplam Kazanç 195.000 TL 3 Maç Genel Ücret : 670.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
emre ile maçım
![]() kartlar ![]() goller ![]() |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., beşiktaş, chelsea, çok, fenerbahçe, fernando torres, galatasaray, gerçek, için, lig, madrid, ronaldinho, spor, t.s.c, takım, teşekkür, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |