![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
HAKAN ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() ![]() .................. TAKIM BÜTÇESİ : 0.000.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (03 Mayıs 2010 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Rakip : R.MADRID Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart KART YOK. Basın Toplantısı : KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTAN 1 PUAN ÇIKARABİLDİK. TAKIMIM GOL YOLLARINDA SIKINTI ÇEKİYOR. ÇALIŞARAK AŞACAĞIZ. Deplasman Sonucum: 0 - 4 Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka 2)........ 3)........ .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Rakip : PSG Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart . ![]() Basın Toplantısı : KAZANMAMIZ GEREKEN 1 MAÇ DAHA. Deplasman Sonucum: 0 - 1 Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(1) 2)Higuain(1) 3)........ .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
Rakip : MANCHESTER UTD. Maç Skoru ![]() Goller YOK Kart ![]() Basın Toplantısı : GÜZEL BİR MAÇTI, GALİP ÇIKARAMADIK. Deplasman Sonucum: 1 - 0 YENİLDİM Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(1) 2)Higuain(1) 3)........ . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Rakip : ARSENAL Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart YOK Basın Toplantısı : GÜZEL BİR GALİBİYETTİ. Deplasman Sonucum: 1 - 1 Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(2) 2)Higuain(1) 3)Xabi Alanso(1) ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
Rakip : FIORENTINA Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart YOK Basın Toplantısı : HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK. Deplasman Sonucum: 0 - 3 ( ARDA, ANELKA, DEL PIERO) Gol Krallığımda Son Durum [B1)Anelka(3) 2)Higuain(2) 3)Xabi Alanso(1). 4)Del Piero(1) 5)Arda(1) ... .. .[/B] Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Rakip : CHELSEA Maç Skoru ![]() Goller ![]() Kart YOK Basın Toplantısı : TAMAMEN ÜSTÜN OYNADIĞIM BİR MAÇTA YENİLMEYİ HİÇ HAKETMEMİŞTİK. Deplasman Sonucum: 1 - 2 YENİLDİM. GOLÜMÜ HİGUAİN ATTI. Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(3) 2)Higuain(3) 3)Xabi Alanso(1). 4)Del Piero(1) 5)Arda(1) ... .. ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
Rakip : AC MILAN Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart YOK Basın Toplantısı : GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK. Deplasman Sonucum: 1 - 3 YENDİM. (LAVEZZİ(2), XABI ALONSO) Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(3) 2)Higuain(3) 3)Xabi Alanso(2). 4)Del Piero(1) 5)Arda(1) 6)Lavezzi(4) 7) Lucio(1) .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
Rakip : VALENCIA Maç Skoru ![]() ![]() Goller ![]() Kart YOK Basın Toplantısı : İLK MAÇ KOPMA OLDU. BU YÜZDEN 2 AYRI SS KOYDUK. KÖTÜ Bİ YENİLGİ ALDIK. Deplasman Sonucum: 1 -1 Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(3) 2)Higuain(3) 3)Xabi Alanso(2). 4)Del Piero(1) 5)Arda(1) 6)Lavezzi(4) 7) Lucio(1) .... ... .. . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Rakip : CELTIC Maç Skoru ![]() Goller ![]() ![]() Kart ![]() Basın Toplantısı : YENİLDİK ÜZGÜNÜZ.. Deplasman Sonucum: .1 - 2 YENDİM.( HIGUAIN VE XABI ALONSO) Gol Krallığımda Son Durum 1)Anelka(3) 2)Higuain(4) 3)Xabi Alanso(3). 4)Del Piero(1) 5)Arda(1) 6)Lavezzi(4) 7) Lucio(2) .... . Federasyon Tarafından Dolduralacak Kısım: Ev Ücreti : ......... TL Dep. Ücreti : ........ TL Ceza : .......... TL Toplam : ....... TL |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
İLK YARI BÜTÇESİ GÜNCELENE KADAR SAYFA VE TAKIM MAÇLARA KAPALI. BÜTÇENİ DUZENLE BANA MSN YADA PM OLARAK ULAŞ SAYFANI AKTİF HALE GETIREYIM.
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#12 |
![]() ![]() |
![]() kupa maçıydı bu. |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
2.FAİR PLAY KUPASI
B GRUP SAYFASINA EKLEMENİZ GEREKİYOR. BURASI SADECE LİG MAÇLARI İÇİNDİR lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#14 |
![]() ![]() |
Arkadaşlar ben SS koyma ve bütçe güncelleme olayını yapmadığım için takım bütçem : 0.000.000 TL
LİGDEN SEZON SONU İTİBARİYLE ÇIKMIŞ BULUNUYORUM.. |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
vaaayyyyyyy çok güzel
|
|
|
![]() |