![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Öncelikle belirtmek isterimki bu 2 forma PES serisi için ilk yaptığım formalardır..Daha önce Fifa Serilerine yapmıştım sadece...
Buradakiler ve Bundan Sonra Yapıcaklarım "Alıntıdır" demediğim sürece BANA AİTTİR... Adımı kullanarak heryerde yayımlayabilirsiniz... ![]() ![]() eksiklerimi söylerseniz sevinirim... Sponsorlu Bağlantılar Konu LoReN tarafından (07 Eylül 2010 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
uyumsuz renkler.ama baslangıc ıcın buyuk bır adım...bravo
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sağol
Bu arada konu başlığını yanlış yazmışım ogulcajaN yazmışım... ben 2 tane ad kullanıyorum ogulcajaN ve LoReN unuttum burdaki nickimin LoReN olduğunu yetkili biri düzeltirse sevinirimHiç yorum yokmu ya..O kadarmı kötü Bari kötü diyin...Zaten kötüyü çok derseniz ve geliştiremessem kendimi fifaya döncem ![]() Konu LoReN tarafından (07 Eylül 2010 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ilk çalışmana göre iyi olmuş istediğin fb lisans attım bu arada
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
sağol..kendimi geliştirmeye çalışıcam...önce fanteziler sonra gerçekler
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() amblem bu fantazi forma yaparmısın renkleri siyah-sarı olsun ama |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() ![]() ve İstek Üzerine Yapılan Tekirdağspor Forması ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
şu logoları tam tutturamıyosun
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
fifaya alıştığımdan olabilir
onda logolar küçük yapılıyo... bende sen söliyince baktım logolara şimdi farkettim bunlarında küçük olduğunu ama tekirdağ idare eder gibi duruyo..logo harinde hatam eksiğim varsa söyleyin ![]() Hatalarımı eksiklerimi söyleyen kimse yok..bitek sağolsun cem bakıyor konuma...Çok berbatsa formalarım çok berbat diyin bari darılmam gücenmem...Herkes mükemmel değil sonuçta ![]() Konu bulkan tarafından (09 Eylül 2010 Saat 05:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
güzeller eline sağlık
Alex de Souza #10 Captain Of Fenerbahçe SK ''Aşk Denen Meret Sarı - Lacivertten İbaret''
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sağol..
Flood için özür dilerim ama cevap yazan olmadğı için mecbur gibi bişeyim flood yapmaya ![]() Sizce devam etmelimiyim forma yapmaya Konu bulkan tarafından (09 Eylül 2010 Saat 05:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
devam et
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Arkadşlar formayı yapıonuz ne güzel peki linkini nie koymuyonuz koyunda bi işe yarasın tüm forma yapanlara söylüyorum paylaşında oyunda kullanalım dimi ?
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
formayı sağ tıklayıp farklı kaydet demen yeterli...Set yapılan formalara link konulur genelde...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ya allah aşkına formaya sağ tıklayıp kaydet dicem tmm da nepim ben o formayı bakıp bakıp yapanımı hatirliim emeği boşuna gider silerim ben şahsen
: d |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| alın, alıntıdır, Çalışmaları, fifa, forma, için, pes |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |