![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
Mehmet Şahin ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: 1.181.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 04:37 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Mehmet Şahin iletişimi kapattığı için -3 puan ve 150.000 nakit para cezasına çarptırılmıştır...
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1 petr cech
2 pepe 3 pato 4 van persıe 5 essıen 6 kolo toure 7 rossi 8 vargas 9 martins mayukins 10 zarate lazio 11 parea atl madrid 12 obinna 13 carragher 14 downing 15 adriano 16 hangeland fulham 17 giovinco 18 bouba diop porstmouth |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kardeş favorım sensın ılk 11ını ve taktıgınıde yazarsan sevınırım
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
teşekkür ederim
birazdan yazıcam. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.474.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
jamesdeen ile
2-0 ve 3-2 kazandım ![]() ![]() ![]() ![]() AJAX 2-3 REAL MADRİD ajaxın golleri: robben 1, ewerthon 1 real madridin golleri: van persie 2 ,adriano1 maçta kart gören olmadı. Konu mehmetsahin tarafından (12 Mart 2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ELMACIKLI İLE
2-2 VE 2-1 ALDIM MACLARI ![]() ilk maçı deplasmanda oynadım valencia 2-2 real madrid gollerim: pato1 , kolou toure1 maçta kk görmedim. ![]() ![]() ![]() Konu mehmetsahin tarafından (12 Mart 2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sadece kendi evindeki maçların ss buraya koyun!
|
|
|
|
#10 |
![]() |
PECKLE YANİ EMRE İLE
3-1 ve 8-0 aldım maçları ![]() ![]() ![]() ![]() fenerbahçe 0 - 8 real madrid pato 7 gol zarate 1 gol maçta kk görmedim. |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
gol krallığı
pato 13 gol van persie 2 gol zarate 1 gol essien 1 gol kolou toure 1 gol |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
söylemiştim favorimsin die
![]() |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
teşekkür ederim .
önümüzdeki maçlara bakıcaz ![]() |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
kulislerde çok şanslı olduğun konuşuluyo haberin olsun
![]() |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
aslında tam tersi ama öyle denk geldi
varsa beni yenebilen çıksın karşıma o zaman ![]() |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., 1.1, beşiktaş, chelsea, dünya, fenerbahçe, futbol, galatasaray, için, madrid, pato, spor, t.s.c, takım, teşekkür, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |