![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
Gece Şok bir baskınla Real Madrid Oyuncusu PATO evinden apar topar alınarak askerlik şubesine gotürülmüştür.. PATO nun uzun bir süre aramızda olamayacağını bildiririz..
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#32 |
![]() |
deplasmanda 4-0 yendim bjk yı
gollerımı pato 3 essien 1 maçta kk görmedim. ![]() |
|
|
|
|
#33 | |
![]() |
Alıntı:
pato 26 gol van persie 6 gol zarate 5 gol essien 2 gol obinna 1 gol kolou toure 1 gol |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Bonservisi T.S.C Federasyonunun elinde bulunan ve hiç bir takımdan teklif gelmeyen TEVEZ, patonun askere gönderilmesinden dolayı Real Madrid'e bedelsiz olarak transfer olmuştur..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#35 | |
![]() |
Alıntı:
BUTUN GÜÇLÜ OYUNCULARI ALALIM OYUNDAN KİM ZEVK alıcak? ÖRNEK : ETO BUFFON GERARD ROONEY DROGBA. BEN BU OYUNU ZEVK İÇİN OYNUYORUM . YENİLEN BAZI ARKADAŞLAR GURURLARINA YEDİREMEDİKLERİ İÇİN KISKANIYO OLABİLİRLER. DÜZGÜN KADRO KURSAYDINIZ BÖYLE OLMAZDI. BEN KADROMU PATO ÜZERİNE KURDUM DOĞRU . BAKIN İLK TRANSFERİME KİM ? ALEXANDRE PATO. PATO BENİM EN DEĞERLİ ADAMIM. PATO YOKSA BENDE YOKUM. BU GÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. ÖZELLİKLE LEWİ VE EMİN ABİYE TEŞEKKÜR EDİYORUM. SAYGILARIMLA. Konu mehmetsahin tarafından (16 Mart 2010 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
kardeşim her şeyi anladım da Emin Abi kısmını anlayamadım ne alakası var yani Emin Abi'nin bu turnuvayla ne alakası var
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
YA ŞİMDİ BENİ SİTEDENDE ATICAKSINIZ YA.
EMİN ABİNİN BANA ÇOK FAYDASI OLDU YÜZ KONUSUNDA. O YÜZDEN TEŞEKKÜRÜ Bİ BORÇ BİLİRİM . SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
#38 | |
![]() |
Alıntı:
kardeşim niye siteden atalım yahu lig işlerine ben karışmam da kimseyi ligten çıktı diye siteden atmayız biz. |
|
|
|
|
|
#39 |
![]() |
ben ligden çıktım demedim Gökhan abi.
Pato yoksa bende yokum dedim sadece. kararınızı beklıyorum yanı. |
|
|
|
|
#40 |
![]() |
BENİM İÇİN (HİLE VAR BU ÇOCUKTA) DİYENLER DİKKATLE OKUSUNLAR.
BEN BU LİGDE ŞAMPİYON OLSAM NE KAZANICAM Kİ Bİ ÖDÜL MÜ VAR İŞİN UCUNDA HİLE YAPAYIM ? AYRICA BU OYUNDA HİLE OLMUYO BİLENLER BİLMEYENLERE ANLATSINLAR. BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY 5-6 SEFER YEMİN ETMEK ZORUNDA KALMAM. YAKIŞMADI T.S.C Lig üyeleri. Konu mehmetsahin tarafından (16 Mart 2010 Saat 05:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#41 |
![]() |
kardeşim ben Gökhan Abin değilim aklında bulunsun ben Birkan'ım o sadece oyunda mr_nem'i kullanıyor hesabı silemediğimiz için
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
BUTUN GÜÇLÜ OYUNCULARI ALALIM OYUNDAN KİM ZEVK alıcak?
Bir tek sen zevk alıyorsun oyundan şu anda karşındaki rakibin memnun değil pato ile oynamandan ve senin aldığın zevkin 100'de 1'ini alamıyor. Bencilce düşünüyorsun. Pato ile oynaman dengeleri alt üst ediyor. Pato ile bi maçta 7 gol atman sence rakibine haksızlık olmuyor mu? Nerde kaldı eğlence? Bütün güçlü oyuncular çıkınca herkes zevk alacak bu oyundan. ![]() PATO YOKSA BENDE YOKUM... BU GÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. Pato yok evet. Bu yüzden sanırım sende yoksun? Bu yazdığın cümleden ligden çıktığın anlaşılıyor. Doğru anlamışım di mi? |
|
|
|
|
#43 |
![]() |
ya bırakın devam etsin lige patoyla diğer sezonda da bizde messi ve kaka ronaldo rooneyleri veririz diğer takımlara denge kurulur
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
Ligin bitmesini surada 2 gun kaldı mehmetınde 2 maçı kalmış sanırım.. ha 2 maçta pato var ha tevez bişey farketmez.. Tevezle devam edeceksen maçlarını yap ama eğer etmeyeceğim diyorsan yedeklerden birini alalım ?
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#45 |
![]() |
Federasyon...
51.dakikada Biten Real Madrid - Chelsea maçını federasyon real madrid lehine 3-1 sonuçlandırmıştır.. MAç sonucu Real Madrid 3 - 1 Chelsea lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., 1.1, beşiktaş, chelsea, dünya, fenerbahçe, futbol, galatasaray, için, madrid, pato, spor, t.s.c, takım, teşekkür, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |