![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
Murat ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: -915.000 TL TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hayırlı uğurlu olsun
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Beşiktaş J.K. Transfer döneminin ilk gününde Tottenham Hotspur'da forma giyen, hızı ve çevikliği ile dikkatleri üzerine çeken 1987 doğumlu Aaron Lennon ile resmi olarak sözleşme imzalamıştır. Camiamıza hayırlı olsun diyor ve transfer çalışmalarımızın son sürat devam edeceğini bildiriyoruz.
![]() Ve Beşiktaş ikinci transfer bombasını patlattı. Aston Villa'da oynayan başarılı forvet oyuncusu Gabriel Agbonlahor'u renklerine kattı. 1.80 cm boyundaki 1986 doğumlu Agbonlahor'un en büyük özelliği ise müthiş hızı ve bitiriciliği. İmza töreninde yönetim ve teknik heyet çok daha büyük isimleri transfer edeceklerini belirtti. Tüm camiaya hayırlı olsun... ![]() Beşiktaş üçüncü transferini büyük bir bomba patlatarak yaptı! Chelsea ve İngiltere milli takımının başarılı ve tecrübeli oyuncusu Kaptan Frank Lampard ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1.84 boyunda ve 1978 doğumlu Frank Lampard ortasahanın dinamosu görevini üstlenecek. Tüm camiaya hayırlı olsun diyoruz... ![]() Ve işte Beşiktaşımızın bu sezonki diğer tüm transferleri... Edwin Van Der Sar ![]() Nemanja Vidic ![]() Cristiano Gomez Cris ![]() Gael Clichy ![]() Patrick Evra ![]() Maxi Rodriguez ![]() Antonio Cassano ![]() Thierry Henry ![]() Pepe Reina ![]() Gerard Pique ![]() Bacary Sagna ![]() Luis Antonio Valencia ![]() Anderson Luís de Abreu Oliveira ![]() Santiago Cazorla Gonzalez ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23650 David Suazo ![]() Konu lewi wills tarafından (05 Mart 2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Murat Hocam harika olmuş.Örnek alayım bende.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Beşiktaş Jk lig öncesi ilk hazırlık maçını bugün Valencia ile yaptı. 2-1 lik skorların karşılıklı alındığı maçlarda tecrübeli Cassano göz doldurdu.
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ya Murat helal olsun vallahi.
Kadronda en sevdiğim ve beğendiğim, her ML oyununda kadroma kattığım muhteşem forvet Agbonlahor'u almışsın. Süper de yapmışsın, emin ol hiç pişman olmayacaksın, çok çok iyi bir oyuncudur... Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.455.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş ikinci hazırlık maçında Ajax ile karşı karşıya geldi. 2 maçın oynandığı karşılaşmalarda Ajax defansını aşamayan Beşiktaş uzatmalar ve penaltı atışlarında rakibine mağlup oldu...
![]() Nasıl bi defans varsa aşamadım, geçemedim, gidemedim.... gidemedim.... |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Hazırlık maçlarını sürdüren Beşiktaş daha önce 2 kez karşılaştığı ve 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldığı Ajax karşısında yine mağlup oldu. Maç boyunca üstünlüğü elinde tutan Beşiktaş son dakikalarda Ajax kalesini ablukaya alsada 2 gol yemekten kurtulamadı. Maçtan sonra teknik direktör kesinlikle kadroda köklü değişiklikler olacağını söyledi.
![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. CHELSEA EV Eklenecek Para : 0.000 TL CHELSEA DEPLASMAN Lige Hoş geldin Parası 250.000 TL Eklenecek Para : 250.000 TL Toplam Kazanç 250.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Beşiktaş Jk ligdeki ilk maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Beşiktaş maç boyunca tutuk bir oyun sergiledi. Gol yollarında etkili olamayan beşiktaş defansının zaafı ve rakip forvet Balotelli'nin müthiş oyunu ile kalesinde 3 gol görerek ilk maçında taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() ![]() KARTLAR ![]() |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. AJAX EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Gol sayısı, Gol başına 15.000 TL Galiplik 100.000 TL Eklenecek Para : 190.000 TL AJAX DEPLASMAN Gol 5.000 TL Eklenecek Para : 5.000 TL Toplam Kazanç 195.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ajax Deplesmanında 2-1 Mağlup oldum..
Golümü Maxi Rodriguez kaydetti Maçta KK görmedim.. |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., beşiktaş, chelsea, fenerbahçe, galatasaray, için, madrid, spor, t.s.c, takım, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |