![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
SKOR:
![]() GOLLER: ![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Valencia deplasmanında 3-1 galip geldim.
Gollerimi David Suazo, Anderson, Agbonlahor attı. David Suazo sarı kart gördü |
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Skorer oyuncularım
Agbonlahor: 6 gol David Suazo: 2 gol Henry: 2 gol Maxi Rodriguez: 1 gol Valencia: 1 gol Anderson: 1 gol Lennon: 1 gol |
|
|
|
|
#19 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. VALENCİA EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Gol sayısı, Gol başına 10.000 TL Eklenecek Para : 85.000 TL VALENCİA DEPLASMAN Gol 15.000 TL Galiplik 100.000 TL Eklenecek Para : 115.000 TL Toplam Kazanç 200.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (14 Mart 2010 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#20 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() KARTLAR ![]() |
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Inter'le deplasmanda oynadığım maçta 1-1 berabere kaldım...
Golümü Henry attı... David Suazo yalandan bir kırmızı kart gördü ki; ben hayatımda öyle bi kırmızı kart görmedim. Durup dururken hakem kırmızı verdi ![]() |
|
|
|
|
#22 |
![]() |
İnter'in itirazı incelenerek karar'a varılmıştır...
İnter Bjk maçında kk gören david Bjk inter maçında oynadığı için Beşiktaş 1-0 İnter biten maç İnter lehine hükmen 3-0 olarak işlenmiştir.. Maç sonucu Beşiktaş 0 - 3 İnter.. Beşiktaş JK ceza olarak 100.000 TL nakit ödeyecektir.. lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#23 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. İNTER EV HÜKMEN MAĞLUP : -100.000 TL Eklenecek Para : -100.000 TL İNTER DEPLASMAN Gol 5.000 TL Beraberlik 25.000 TL Eklenecek Para : 30.000 TL Toplam Kazanç -70.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#24 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() ![]() KARTLAR ![]() |
|
|
|
|
#25 |
![]() |
Fenerbahçe deplasmanında 3-0 galip geldim.
Takımımın gollerini Agbonlahor 2 ve Lennon kaydetti Vidic Sarı kart gördü |
|
|
|
|
#26 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() |
|
|
|
|
#27 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() KARTLAR ![]() Galatasaray ile kendi evimizde yaptığımız maçı 2-0 kaybettik. Maçın başından sonun kadar oyunda üstünlüğünü hissettiren taraf Galatasaray oldu. Defansif ve korkak bir oyun sergileyen Beşiktaş gol yollarında etkili olamadı. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı tebrik ediyoruz... İkinci maçta ise deplasmanda Galatasaray'a 1-0 yenilen Beşiktaş son dakikalarda baskılı bir oyun sergilesede 1 metrelik boyuyla Miccoli'den kafa golü yemeye engel olamadı. |
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Manchester United deplasmanında 2-1 mağlup olduk.. Takımın tek golünü Lennon atarken maçta kart olmamıştır.. Adem Hoca'yı tebrik ederiz...
![]() |
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Maç sonuçlarına Göre federasyonun Beşiktaş kasasına ödediği toplam nakit miktarı 350.000 TL olurken
Fenerbahçe Maçlarından 80.000 TL M.United Maçlarından 195.000 TL Galatasaray Maçlarından 75.000 TL Kazanmışdır... lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
#30 |
![]() |
SKOR
![]() GOLLER ![]() ![]() KARTLAR ![]() Real Madrid deplasmanında 0-0 berabere kaldım.. Gollerimi Agbonlahor ve Suazo atamadılar. |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., beşiktaş, chelsea, fenerbahçe, galatasaray, için, madrid, spor, t.s.c, takım, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |