![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
ben henüz extreme 10 indirmedim.yurtta kalıyorum ve büyük dosyaları indirme olanağım yok.
sadece türkçe spikeri alabileceğimiz bir link konulursa çok iyi olur. nice extremelerde buluşmak üzere elinize sağlık. Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Öncelikle emeğe saygı duyduğumu belirtmek istiyorum ama almanya takımlarında sorun var misalen bayern münihten gomeze ümit karan diyor spiker....
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
abicim türkiye liginde hollanda takımları cıkıyor.....
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
birde nasıl kurulduğu anlatılmıyormu emeğinize teşekkürler
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
tamamdır haloldu yanlışkurmuşum..kusuruma bakmayın
yalnız türkiye liginde oynarken avrupa kupasında oynayamıyorsun oyunu kapatıyor... |
|
|
|
|
#21 |
![]() |
arkadaşlar pes 10 da yayınlanan türkçe spiker yaması windows7 de çalışıyormu
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
MERHABALAR BEN PES 2010 EXTREME DVD'Yİ ALDIM YUKLEDİM BİLGİSAYARA AMA BECOME A LEGEND BÖLÜMÜNDE OYUNA GİRERKEN HATA VERİYO SÜREKLİ BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM..TESEKKURLER
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
kareşim bu ne biçim yama aylardır övdüğünüz yama bu mu bilgisayara indirdim kurdum
söyledğiniz şeyleri yaptın oyun açılmıyor bilgilendirirseniz sevinirim bir şet daha söylemek istiyorum diğer orjinal oyun açılıyor bu yama açılmıyor emeğinize sağlık diyeyin |
|
|
|
|
#24 |
![]() |
Kusura bakmayın ama burası "kreş" değil. Bu yaştan sonra nasıl eleştiri yapılması gerektiğini veya imla kurallarını forumlardan öğrenecek değiliz.
Ha bu arada... Nasıl eleştiri yapılması gerektiği anlatılırken fazlaca imla hatası yapılmış! (Nokta ve virgüllerden sonra bir boşluk bırakılmadan devam edilmez. Ayrıca "dahi" anlamındaki "-de" ayrı yazılır.) (Bahsettiğim kısımlar imla ve yazım yanlışlarının "örneklendirildiği" paragraflardan değil, ciddi yazılmış paragraflardandır.) Bilginize!!! |
|
|
|
|
#25 |
![]() |
Ben 16 partı da indirdim ve Extreme 10 u da bir güzel hevesle kurdum. Ancak oyuna girdiğimde Türksell Süper Lig'de tüm takımlar fransa takımlarıydı. ve oyundaki formaların hepsi griydi. yüzü olmayan oyuncular yine aynı halde yüzsüzdü. sadece spiker doğru düzgün vardı. nasıl düzeltebilirim?
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
TSC ailesine bizler için uğraşıp çıkardıkları bu yama için çok teşekkür edirm
bence türkçe sipiker güzel olmuş ama bana göre eksikleri var mesala direkten dönen toplar sipikerde biraz daha yorumlar artarsa dahada güzel olucağını düşünüyorum bide bukalecilerin isimlerini neden söylemiyor |
|
|
|
|
#27 |
![]() |
facia
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
herşey için çok tşkr ederimde yamayı kurduktan sonra maste lig sevlerim kayboldu belgelerimde var ama oyunun içinde görülmüyor dosya adlarını EXTREME diye değiştim bu kerede oynadığım takım başka takım olmuş takım ismi değişmiş ama oyuncuları aynı ve ben maste lig 4 aydır oynuyorum ve epey ilerlemiştim şimdi bunu nasıl çöze bilirim birde UEFA macı oynayamıyorum formalar beyaz oluyor birde tekli mod da oyundan atıyor bir işi yapıyonuz ama yüzünüze gözünüze bulaştırıyonuz bir seneden fazlada emek ediyonuz yazık ya
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
BU yamayı yapanlardan allah razı olsun çok güzel olmuş ama bi sorum olcaktı BECOME A LEGEND a girince sorun veriyo ve oyun kapanıyo yardımcı olursanız sevinirm
|
|
|
|
|
#30 | |
![]() |
Alıntı:
Bu konu sadece eleştirinin nasıl yapıldığını anlatıyor.Konuyu sorunlarınızla batırmayın lütfen.Sorunlar için konu açabilirsiniz ![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, Çalışmaları, çok, çözüm, evet, güzel, için, internet, iyi, kendi, konu, msn, mutlaka, mükemmel, önemli, sonrası, t.s.c, teşekkür, türkçe, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |