![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
Oyun Yaması Gayet Başarılı Ve Güzel Ama Eksiklikler Ve Hatalar Göze Çarpıyor.
Bunun Olması Gayet Normal. HATASIZ KUL OLMAZ. 1-)Tezahürat Sorunu 3 Büyüklerde Başka Tezahürat Çıkması. 2-)UEFA Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe Var.Ama Bu Yıl Şampiyonlar Liginde Ülkemizi Beşiktaş Ve Sivasspor Temsil Etti. 3-)UEFA Şampiyonlar Liginde Takımların Büyük Çoğunlukta Formaları Yok. 4-)Become Legenda Bütün Çözümleri Yaptıysamda Oyundan Yine Atıyor. 5-)Master Ligde Oynarken UEFA Avrupa Liginde Mücadele Ederken Spiker Şampiyonlar Ligine Hoşgeldiz.Şampiyonların Liginde Bakalım Ne Olacak Diyor. 6-)Master Ligde Turkcell Süper Ligde Puan Durumunda Ve Takımlarda Ablem Çıkmıyor.Ve Maç Başlarken Takım Ablemleri Çıkması Lazımken Takım Kısaltmarı Çıkıyor. 7-)Lig Tv Scorboard'a ÖR:Real Madrid-Beşiktaş Maçı Yaparken Real Madridin Ablemi Beşiktaşın Takım Kısatması BJK Yazıyor. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=27254 8-)Türkcell Süper Lig Yaparken İnto Hollanda Ligi İntorusu 9-)Türkcell Süper Lig Yaparken Reklam Panoları Hollanda Ligi Reklam Panosu. Bir Eleştirim İse HASAN MUSTAN Spiker Olarak Çok İyi Ama. EMİN Spikerimiz İse Çok Yapmacık.Bunu Eleştiri Gibi Değilde.Bir Tavsiye Gibi Göz Önünde Bulundurusanız. SEVİNİRİM. Ama Dediğim Gibi Hatasız Kul Olmaz. En Yakın Zamanda Yeni Gülcelleştirmeyi Bekliyoruz. Ayrıca Bu Yamada Emeği Geçen Herkese SELAM OLSUN Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#32 |
![]() |
pazartesi parayı yatırıp dvd başvurusu yapmıştım ne zaman gönderilir benim dvd extreme çok sabırsızlanıyorum
![]() |
|
|
|
|
#33 |
![]() |
teşekkür ediyorum çok güzel bir çalışma ama birdahaki sefere hasan abi yorumumu silmezsen iyi olur ya soru soruyok ta
çok teşekkür ediyorum 4 gözle bekliyodum DD |
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Merhaba, extreme 2010 un kurulumu ve oynanışıyla ilgili birçok problem dile getirilmiş, yamayı indirdim ve sorunsuz bir şekilde kurdum bu işlerden pek anlamama rağmen
yamada hiçbir problem yaşamadım gayet sağlıklı çalışıyor sıklıkla olmasada arasıra bu oyunu açıp oynamayı seviyorum ve sizin yapmış olduğunuz bu güzel çalışmayla oyunun oynanırlılığı çok daha güzel bir hal almış, bu güzel çalışmanızdan dolayı ve karşılıksız paylaşımınızdan ötürü çok teşekkür ederim başarılarınzın devamı dileğiyle..Konu sleepless tarafından (13 Mayıs 2010 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#35 |
![]() |
Emeğinize sağlık.Yamayı indirdim kurdum ama bi sorunum var.Tr Hasan klasörüne giriyorum ama oyun açılmıyor.Siyah bir ekran çıkıyor.Varmıdır acaba bir çözümü?
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
herkes kötü yorum yapmıs eleştiri değil hatalar bir sürü hatalar varmıs oyunda hiçbişey anlamadım bu işten bide devrim yaması 2 nin üstüne kurabilirmiyiz bunu lütfen cevAp
![]() |
|
|
|
|
#37 |
![]() |
yaptığınız gerçekten çok güzel ama, efsane ol da oyundan atıyor
|
|
|
|
|
#38 |
![]() |
benim problemimde;
kurduğum extreme 10 içinde takım tezahüratları karışmış |
|
|
|
|
#39 |
![]() |
gerçekten guzel bir çalışma olmuş yapan arkadasların ellerine saglık bugun indirip kurdum genel manada çok başarılı bir çalışma gordugum bir laç eksiği paylaşmak istedim
1- malum herkesin bahsettiği şampiyonlar ligi meselesi 2- bence en onemli mesele dvdlerde master lig modu için ozel ikonlar konulmuş ve kurulum videosunda bu mod sayesinde oyundan atma problemi olmadıgı soyleniyor bunun internet versiyonunda olmaması buyuk eksiklik 3- yorumcunun cok bi artısınını gormedim macta 1 kere ancak konuşuyor 4- bankasya takımları yok yamada olacagını umut ediyordum 5-tezahuratlar karışmış bişey anlaşılmıyor 6- tsc tabelası gercekten harika olmuş ancak lig tv tabelasında bi sorun var dostluk macını sectim takımlar galatasaray ve arsenal galatasaray tabelada gs yazı olarak goruldu arsenal amblemi çıktı biraz tuhaf geldi bana Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=27254 unlar haricinde gayet guzel bi yama olmuş cok begendim pes edit yaması kullanıyordum artık kullanacagımı zannetmiyorum bu eksikliklerde sanırım guncelleştirmelerle gidecektir tekrardan emegi gecen herkes sonsuz teşekkurler Konu enterslo tarafından (13 Mayıs 2010 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#40 |
![]() |
bende efsane moduna girince oyundan atıyo nedeni ney acaba ve çözümünü bilen varmı lütdennn acilll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
devrim yaması 2 nin üstüne kurabilirmiyiz bunu lütfen cevAp
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
Bir kaç hata var ama olsun. Çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık. Oyuna yeni bir hava gelmiş.
Fakat antivirüs programı türkçe spiker modlarını neden virüs olarak algılıyor bunu anlayamadım. Yine de çok TEŞEKÜRLER |
|
|
|
|
#43 |
![]() |
Yamayı sonunda çalıştırdım.Gayet güzel olmuş emeği geçen herkesin eline emeğine yüreğine sağlık.Oynamak çok zevkli.Ancak birkaç problem var bende.Tezahuratlar karışmış.Hem yanlış takımdalar hemde zaman zaman spikeri duyamıyorum.Formalar şl de karışmış.Ve bende 3büyükler+sivas hariç formalar karışmış.Onun dışında fileler sesler yüzler çok çok çok başarılı.Tekrar herkesin eline sağlık.Sorunlar hakkında da açıklama veya güncelleme yapılcaktır umarım.
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
bu yama dehşet olmuş emeği geçen herkese çok teşekürler ama bi hatası var onu nasıl düzeltebiliriz mesela real madrid i alınca beşiktaş taraftar tezahüratları var bjk alınca yabancı takım tezahüratları o düzeltilebilirmi ve çim yamasıda çok dandik olmuş pes 4e benzemiş ama bu iki hata dışında inanılmaz dehşet olmuş yama tekrar tekrar size çok teşekürler ??
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
DVD az önce elime ulaştı hemen kurup sonuçları bildireceğim
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, Çalışmaları, çok, çözüm, evet, güzel, için, internet, iyi, kendi, konu, msn, mutlaka, mükemmel, önemli, sonrası, t.s.c, teşekkür, türkçe, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |