![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
bir türlü yama kurulmadı hep hata aldım önce delphi den kaynaklandığını düşünüp delphiyi kaldırdım ama yine kurulmadı
ilk kez dvd aldık seviniyoduk ama sevincim kursağımda kaldı ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#47 |
![]() |
16 partı birleştirecekmiyiz acaba lütfen cevap verin
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
lütfen sizden rica ediyorum şu oyundan atmalara bi care bulun master ligde daha 3.macta oyundan atıyo gerci teknik direktör modunda o macı geciyorum ama ben macları oynamaktan yanıayım inş hafta sonunda cıkacak güncelleme ile buda düzeltilir..
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
5 farklı pc de deneyip aynı sorunla karşılaştım ,yamayı kurulamadı ve şu kanıya vardım ki dvd bozuk (tabi benim de moralim bozuk) ne kadar şanssızım
yaa lütfen ya bi yetkili çıkıp derdime çare bulsun gönderilen dvd ne yazık ki çalışmıyo. ne yama kuruluyo ne dvd içeriğini sabit diske kopyalayabiliyorum ne de başka dvd ye kopyalaya biliyorum derdim para mara değil sadece sorunumun çözümünü istiyorum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum o kadar.. yeni bir dvd istiyorum ücreti karşılamaya razıyım yeter ki birisinin ilgilendiğini hissedim yeter ki şu yama ile pes oynamanın keyfini çıkartayım Konu PaNiK_AtAk tarafından (15 Mayıs 2010 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#50 |
![]() |
Yamada emeği gecen herkese cok tesekkur edıyorum oncelıkle fakat Youth team de turk oyuncuların olacagı soylenmıstı ama yıne aynı oyuncular var sonradanmı gelıyo turk oyuncular acaba alt yapımda yabancı oyuncuların olması pek iyi olmuyor buna bı cozum bulunabılırmı?
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
ya ben aradım aradım bir türlü nasıl dvd sipariş ederim bulamadım
![]() |
|
|
|
|
#52 |
![]() |
Her sene DVD alımlarına bağışla katılan bir t.s.c. üyesiyim, bu sene yapılan telefon ile irtibat kurulup bilgi alıp bağış yapma sisteminde açtığım telefonlar sürekli meşguldü. Bir keresinde emrah beye ulaştım fakat bukez kendisi cevap vermedi ve şimdi de sipariş olayının bittiğini söylediler. Ben pes 2010'da sadece master liginde oynayıp zevk alan biriyim. İnternetten indirdiğim exTReme 10'da master ligi hata verip oyunu tamamen kapatıyor. bana bir dvd ayarlanamaz mı? (bağış yaparak) veya alan arkadaşlardan da satında alabilirim bana bu konuda özellikle hasan beyin yardımcı olasını rica ediyorum. pes'in türkiye eksiğini bize kapatım mutlu eden T.S.C. 'a teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
şampiyonlar liginden atıyor formalar beyaz çıkıyor.tezahüratlar karışıyor.
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
beyler efsane ol moduna girince oyundan atıyo bilgisi olan varmı
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
Ben 16 partı da indirdim ve Extreme 10 u da bir güzel hevesle kurdum. Ancak oyuna girdiğimde Türksell Süper Lig'de tüm takımlar fransa takımlarıydı. ve oyundaki formaların hepsi griydi. yüzü olmayan oyuncular yine aynı halde yüzsüzdü. sadece spiker doğru düzgün vardı. nasıl düzeltebilirim?
lütfen yardım edin |
|
|
|
|
#56 |
![]() |
Kurulum videonuzu seyrettim ve bilgilendim... Bilgisiz bir şekilde eleştiri yaptığım için sizlerden özür dilerim ve sizleri bu emeğinize gösterdiğiniz çaba için tebrik ederim...
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
ßen Şampiyonlar ligi forma sorunu ve yorumcuların az konuşmasından şikayetçiyim.Zaten onun içinde bir güncelleme çıkar.Çok güzel bir yama olmuş hepinize teşekkür ederim.Emeğinize sağlık
![]() "Cahillerle Tartışmaya Girmeyin,Ben Hiç Yenemedim" |
|
|
|
|
#58 | ||
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Güncellemede düzelecek. Teşekkürler.Güncelleme çalışmalarımızda sonlara geldik.Bu hatalar giderildi. |
||
|
|
|
|
#59 |
![]() |
Merhabalar Oyun Oynamada Bir Sorun Yok Gayet Güzel (Gerçi Tam Kuramadım)
![]() Ama Masasüstü ne 2 Exe Gelmesi ve Mod Seçici Exesi Çok Karışıyor Ona Söylemek İstedim |
|
|
|
|
#60 |
![]() |
öncelikle teşekkür ediyorum tsc ailesine sorularım olcak .
1)master ligde maçlardan atıyor ancak teknik direktöre bırakarak maçları geçebiliyorum bunu nasıl çözcem 2)tezahüratlar karışmış bunu nasıl çözebilirim ilgilenirseniz sevinirim Saygılar |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, Çalışmaları, çok, çözüm, evet, güzel, için, internet, iyi, kendi, konu, msn, mutlaka, mükemmel, önemli, sonrası, t.s.c, teşekkür, türkçe, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |