![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#76 |
![]() |
kimseye derdimi anlatamadım bir türlü dvd aldım bir heves yamayı kurup oyunu oynamak istedim ama dvd problemli kaç tane pc kaç tane işletim sisteminde denediysem olmadı yama kurulumu başlıyo yaklaşık 10dk sonra hep aynı yerde hata verip kapanıyor kurulum. dvd içeriğini pc ye kopyalamak istediğimde de hata oluyor şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım
parasında değilim ne kadar olursa olsun EREN DOĞRU adıyla bağışımı yapıp dvd mi aldım ama sorunlu çıktı işte LÜTFEN BİRİSİ NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATSIN Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#77 |
![]() |
Öncelikle sadece 1 mac yaptım ve Emin hocam danda mac dinlemek icin kapattım, daha yukleyeli 5 dakika oldu öncelikle Tüm Emeği Geçenler Hepinize Sonsuz Teşekkürler Sizler Harikasınız ...
Eleştiri konusundada tamamen haklısınız bu kadar emek harcanmış bir konuda daha seviyeli ve daha anlayışlı eleştiriler beklemek en doğal hakkınız. Ben öğrenciyim maddi açıdan ne yazıkki dvd edinemedim ama sizlere destek olmayı canı gönülden isterdim inş bu desteğimi extreme 11 de göstericem. Bozuk diyenler kurulumda sorun yaşayanlar bence sistemlerini gözden geçirsin kurulumu sorunsuz yaptım. Oyunumu kaldırdım kalan dosyaları temizledim temiz bir sekilde kurdum ve üstüne extreme10 u kurdum ve sorun yaşamadım. Bu yüzden kuramayanlar yaptıklarını tekrar gözden geçirip gerekirse baştan kurup tekrar denesinler. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=27254 Sadece 1 maç yaptım ama gözüme takılan aslında çokta önemli değil ama mükemmellik ve hatasızlık için uygun bir zamanınızda yama ile halldebilirsiniz. Gelelim soruna maça başlarken ayar sırasında top seçiminde 5-10 top sadece 2-3 çeşit 3-4 top aynı top yani yakaladığım sorun bu ancak bir uyarı görmediğim sorum oyunun yamalarının bulunması en son 1.3 vardı bende bunlarla eklenmiş toplar vardı ben bunlarım sorun olabilir gerekçesiyle kurmadım ama bunun nedeni olabilirmi ? Eğer 1.3 kurmamız gerekiyorsa kuralım bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum. Son olarak gerçekten yürekten herkesi kutluyorum daha sorunlar tabiki çıkacaktır sonuçta bir program bizlerde saygı çerçevesinde sizlerle paylaşıcaz, sizlerinde en iyi şekilde bu sorunların üstesinden geleceğinize şüphemiz yok. Extreme 10 da emeği geçen herkese teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler... Başarılarınız devamı dileğiyle ... Herkese iyi oyunlar |
|
|
|
|
#78 |
![]() |
Sorunu hallettim oyun güzeldi bi mac yaptıktan sonra oyundan attı sonra güncellemeyi kurdum internetten indirenler için olanı fakat bucasporda bursaspor forması var şuan turkcell süper ligde ajax feyenord gibi takımlar war ne yapmalıyım ?
|
|
|
|
|
#79 |
![]() |
aynı sorun güncellemeden sonra bendede oluştu şuan için yapılan bir şey yok beklicez en kısa zamanda çözümü gelir eminim
|
|
|
|
|
#80 |
![]() |
Sayın Blackcat,Sedat_60 ve Emin zevkliler sizlere bir şey soracağım extreme 10'u indirdim fakat hasan exe. ve emin exe. virüslü çıktı acaba ne yapabilirim.Bende virüs var diye spikerleri sildim sadece spikerlerin exe sini upload edermisiniz? yanlış bir şey yaptıysam beni affediniz |
|
|
|
|
#81 |
![]() |
virus felan yok kullandıgın antivirus %90 kaspersky dir piyasada bulunan kaspersky ve birkac antivirus daha bazı exe leri bile virus olarak algılamakta oyuzden için rahat olsun vede bence baştan kurulum yap daha sağlıklı ve anti virusune exe leri izinli olarak tanıt
|
|
|
|
|
#82 |
![]() |
Ben güncellemeyi kurdum ama sorunlar giderilmedi.Yardımcı olur musunuz?
|
|
|
|
|
#83 |
![]() |
Konu içeriğinin dışına çıkmayalım arkadaşlar. Yama ile ilgili yardımı aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
http://www.turkcespiker.com/forum/so...mler-f394.html |
|
|
|
|
#84 |
![]() |
öncelikle emeginize saglık. ancak ben internetten indirdim fakat şampiyonlar ligi ve master lig de sürekli oyundan atıyor yardım edbilirmisiniz....
|
|
|
|
|
#85 |
![]() |
1.1 güncellemesini indirip kurunuz.
|
|
|
|
|
#86 |
![]() |
Çocuklara masallar tadında bir yazı okudunuz...
Dersimiz: "Türkçe Spiker.com Eleştiri Yapmayı Öğretiyor." Çın Çın Çın |
|
|
|
|
#87 |
![]() |
ben extreme10 u internetten indirdim güncellemeyi indirdikten sonra nereye atacağız bunun hakkında bilgi verecek biri olursa sevinirim
|
|
|
|
|
#88 |
![]() |
Güncelleme konusunun içinde nasıl kurulacağı yazıyor. Ayrıca güncelleme kurulum videosu da mevcut.
|
|
|
|
|
#89 |
![]() |
hocam öncelikle geliştirmiş olduğunuz extareme 10 yaması şu ana kadar ki pes oyunları için geliştirileblinecek en iyi yama.Fakat benim bir sorunum var maç yaparken takımların ev ve dış sahaya göre davranmaları bana kalırsa daha şık olurmuş yani:deplasmanda gol attığımda taraftarların sanki evimizdeki gibi çılgınca sevinmeleri gerçekçilik niteliğinden uzak kalınmış. deplasmanda gol attığımda seyircileri susturmak istiyorum bana daha fazla zevk veriyor yani gol sesi orjinal olarak kalsaymış daha iyi olucakmış bunu ayarlayabilmemin bir yolu varmı acaba tekrar orjinal sesleri yüklemenin.olmazsada böyle devam ederim
çünkü yama gerçekten bir hava katmış pes 2010'a...teşekkürler. başarılarınızın devamı dileğiyle |
|
|
|
|
#90 |
![]() |
yeri burası değil ama bazı torrent sitelerinde extreme 2010 dvd versiyonunu gördüm
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, Çalışmaları, çok, çözüm, evet, güzel, için, internet, iyi, kendi, konu, msn, mutlaka, mükemmel, önemli, sonrası, t.s.c, teşekkür, türkçe, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |