![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Evet Arkadaşlar dün oyunun orjinalini aldım ve hemen oyuna bi baktım ondan sonra online oynayım dedım. SpyMaster yani Cihanla Maç yapacaktık ama bağlanamadık onun özel işi benim özel işlerim derken saat 12yi gectı ve kardeşim işe gideceği için cevrimdışı olmak zorunda kaldı. Ben de Netten bırını bulurum amaçlı oyunumu actım..
![]() oyun başladı acılmaya enter deyip bi tuşa basıp ana menuye ulaştım.. ![]() Ana menüden hemen ONLINE sectim tabiki ve benden istenenleri sırasıyla yaptım.. Şifre konami id filan.. Gecen senelerde hep benım rumuzla üye olurken bu sene kardeşimle ortak ad aldık fakat oyuna onun rumuzuyla kayıt olduk. Yani bende oynarken mr_nem olucam ![]() ![]() Online ana menuye gelince burada online hakkında herşeyi yapabiliceğimiz kısım.. Serverlere ordan odalara fılan bu kısımdan gecebiliyoruz ![]() hemen maç odalarına gireyim istedim ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=18567 ama ilk olarak server sonrada oda secımı yapılmalı. oda secımınden sonrada lobi ![]() ![]() ![]() odaya girdik çok şükür.. şimdi lobi açmak yada olan bi lobiye girmek ![]() acık bi lobi varmış gırdım fakat oranın ss si yok ![]() ![]() ben maça hazırım "raz" rumuzlu arkadaşında hazır olmasını bekliyorum ![]() baktım adamdan tık yok bı selam vereyım dedım.. ![]() bende sıkıldım yavaş yavaş yol almaya başladım.. ![]() ve odadan cıktım.. ![]() ![]() sonra sanşıma kim gelirse onla yapayım dedım.. 1&1 e geçtim. burda bilgisayar kendı seceyo rakıp ![]() ve rakip geldi ![]() ikimizde tamam dedik.. ![]() takım seçme zamanı. Arkadaş Fransayı bende Türkiyeyi sectim ![]() Maç için son ayarlar ![]() forma seçimi ![]() ve maç zamanı ![]() o da ne adam başlar başlamaz mola istiyor işimi vardır nedır.. ![]() ne güzel oynuyoruz lagsız bugsuz ![]() ve bingo.. adam kaçtı ![]() bende onlıneyı kapadım master lig kurdum kendıme ![]() Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (23 Ekim 2009 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Online maç yaparken ne çok iyi oyna nede çok kötü
Çok iyi oynarsan adam kaçar kötü oynarsan ezilirsin![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
valla pes2010da daha tam bır maç yapmadım gecen yıllarda senın oynaman kazanmana yetmıyordu cunku oyun bug ve lag lar sağolsun maç yaptırmyordu abuk sabuk goller yıyordun sen gol atmaya gıderken bakmışın karşı rakip gol atmış seviniyo sen görmuyorsun bıle.. bakalım bu yıl nasıl olacak. dun kardeşim bir maç yaptı hiç lag yok dedı..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ayrıntılı ve resimli anlattığın için teşekürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bana yardımcı olabılırmısınız onlien oynamak ıcın
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
orjınal oyun alman lazım lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
teşekkürler resimler için
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Online oyunlarda başarılar diliyorum.
![]() Bu arada adam neden kaçtı.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
arkadaşlar pc için pes 10 orjinal fiyatı ne kadar ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
89,99 TL
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Güzel macera.Ama bence adam akıllı bir rakip bul kendine ve online oyunu test et.Sonra nasıl yapılacağı nelere dikkat edileceği ile ilgili bir inceleme hazırla.Çok daha faydalı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
evet bende alınca deneyim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
resimler ve bilgiler için teşekürler. ben orjinal olmayan pes 2009u hamachiden online oynuyorum çok temiz maçlar oynanıyor.yerli hamachi ağlarında turnuvalar ve ligler düzenleniyo. eğlenceli vakit geçiriyoruz. eğer bağlantıda kırmızı yanıp sönüyosa oyundan kaynaklanmayan hatalar olur. şimidye kadar bir çok yabancı oyuncu ile oynadım dünyanın diğer ucu olan brezilyandan bir oyuncu ile maç yaptık. ufak tefek hatalar oldu ama maç sonucuna tesir etmdi. eğer pes 2010 da hamachiden oynanacaksa orjinal almayacağım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Orjinal oynamak için [ korsan alırsanız ] aylarca beklemeniz gerekli ki oda hamachi ile oynama programı çıkarsa. Çıksa bile bunu birçok kişi yapamayacaktır. Bi ton işle uğraşmak lazım onun için. Programı indirmekti , sertifikayı tanıtmaktı , onu ona göster , bunu buna göster , yok onu çalıştır , yok buna bas insanı çileden çıkartır. En güzeli orjinal alıp tertemiz oynamak. Tek yapman gereken Online moduna girip şifreni yazmak ve oyunun keyfini sürmek...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
aynen katılıyorum orjinalin yeri ap ayrı ben daha bugün aldım orjinal 89.44 tl...kurup bi bakayım online zevki nasılmış
![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ayarlar, başladı, benim, bilgisayar, çok, evet, forma, güzel, için, konami, konami id, lig, master lig, online, takım, yavaş, şükür |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |