![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
ya arkadaşlar ben orjinal oyun aldım ama bir türlü giremedim.Bu konami id istiyor.Netten nasıl oynanır hayırsaver biri anlatır mı acaba?
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Online kısmına gırdıgınde zaten senı konamı ıd alacağın sayfaya gönderecek oradan kendıne oyunda kullanacağın ismi ve şifreyi alabılırsin
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
![]() spymaster le bitiremediğimiz maçın ilk golu ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yaff bu online kayıt olmayı birazdaha ayrıntılı anlata bilirmisiniz deneyimli arkadaşlar konami ıd ne game ıd ne anlamadım ?????
|
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
su ana kadar 3 mac yaptım online ilk macımda adam kactı ikinci macta 5-1 yenildim 3.cu macımı 1-0 aldım acayip zevkli ayrıca oyunda hiç kasma ve lag yok sorunsuz herkese orjinal oyun almalarını tavsiye ederim yalnız turk arkadaşlarla mac yapmak istiyorum ama bulamadım kimseyi
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
teşekkür ederim.Deneyeyim sonucu yazarım.
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
arkadaşlar beceremedim Lütfen ayrıntılı anlatır mısınız? Konami id game id ne oluyor? Girdiğim herşeye hata yazdı.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
![]() |
Alıntı:
Konamı id.. oyuna girmek için için gerekli olan rumuzun Game id.. oyun icinde ki rumuzun lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
resmi patch çıkmış arkadaşlar:
http://www.turkcespiker.com/forum/pe...me-t18523.html bunun online oyuna etkisi var mı? yani geçen senedeki gibi online kısmı versiyon atlıyor mu bu patch la? |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
Tamam arkadaşlar becerebildim.2 maç yaptım 2-0 ve 2-1 kaybettim.Ama şu da var arada bir donuyor.Mesela topa vurmak için tuşa basıyorum iki saniye sonra vuruyor ne derler(lag mı) herneyse belki de benim sistem çok iyi değildir.Ama şimdilik güzel, futbolcular amatör gibi gezmeseler daha iyi olacak ama neyse.
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
lewi_wills@turkcespiker.com
||
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
![]() sonunda muradıma kavuştum.. Portakizli rakip hep kırmızı yandı ondan oyun biraz yavaştı ama hiç lag bug yoktu.. Ondan hiç bi şutum kaleye gıtmedı ![]() lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
oyunun akıcı ve lag olmaması için bağlnatı hızı ve ping iyi olması gerekir. yurt dışındakilerle oynarken çoğunlukla kırmızı yanar. türkiyedeki oyuncularla herhangibir problem olmaz. http://speedtest.turk.net/ burdan net hızı ve pinginize bakabilirsiniz. ping 50 nin altındaysa iyi değer dir. bağlantı hızı da 1 mb nin üstünde olması gerekir. 1 mb bağlantı ile yurt dışı oyuncularla oynamak pek mümkün değil.
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
Ping=10ms
İndirme Hızı=1752kbps Yükleme Hızı=426kbps Online akıcı ve lag olmadan oynanabilirmi? |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ayarlar, başladı, benim, bilgisayar, çok, evet, forma, güzel, için, konami, konami id, lig, master lig, online, takım, yavaş, şükür |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |