![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 | |
![]() |
Alıntı:
ping: 45 indirme: 882 yukleme: 213 Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (24 Ekim 2009 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
![]() |
Alıntı:
Bnm Pcde sorun cıkmaz o zaman ? |
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
![]() |
Alıntı:
bağlantı hızın düşük net hzın 1 mb. bu bağlantı ile yurtiçinde hiç bir problem yaşamazsın. yurtdışı için bağlantının bir iki kat daha fazla olması gerekir. Konu lewi wills tarafından (24 Ekim 2009 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
Saolasın yardımcı olduğun için.
|
|
|
|
|
|
#37 | |
![]() |
Alıntı:
bu arada benim ping:26ms indirme hızı: 3504kbps yükleme hızı:875 kbps Buna rağmen oldu bence sistemle alakalı da olabilir |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Konu salsaloma tarafından (24 Ekim 2009 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
![]() |
net hızı 8 mbit oyunda yeşil renktim
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
[QUOTE=lewi_wills;179762]Bu yıl yine yurt dışındakilerle oynayabiliyoruz ağır yavaş filan gecen yıl onu bile oynayamıyorduk
ping: 14 indirme: 7010 yukleme: 676 |
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
beyler size iyi oyunlar ben bişey sorcaktım online maçlarda stadı değiştirebiliyozmu ?
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
evet.. her turlu ayar yapılabılıyo
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#43 |
![]() |
Tşkler 1 gündür bunu öğrenmeye çalışıyodum sen 1 dk da yetiştin imdadıma gerçekten çok sğl
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=erzg7ea_MLw
selam arkadaşlar ben orjinal pc pes 2010 da bu hatayı alıyorum ingilizce bilen arkadaşlardan ne yazdığını ve bu sorunu nasıl çözeceğimi yazarlarsa cok sevinirim |
|
|
|
|
|
#45 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ayarlar, başladı, benim, bilgisayar, çok, evet, forma, güzel, için, konami, konami id, lig, master lig, online, takım, yavaş, şükür |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |